76

Анонимен

преди 9 години

Вах, вах, вах! Къде е кака ***?Тя пише малко по-смислени глупости от тази Василия! Най-интересното ми е че постоянно натякват, "край стените на Кремъл"! А че тази *** е живял точно там, на пет минути пеша и всеки божи ден е минавал оттам и че нарочно е избрано мястото, никой не се и замисля. Стадото дъвре травата (пардон, лукумите) дето му поднасят и блее. Ама колкото и да се пънете, нищо няма да излезе и от тази провокация!Въобще, да четеш наши статии си е чиста загуба на време.

75

Анонимен

преди 9 години

Не знам през годините, дали Русия е помагала или пречила на България. Знам че руските офицери напускат българската войска, след като преди това са насъскали сръбската армия да ни нападне. Знам също, че днес Путин гледа на България като на вражеска държава. Руската дипломация постоянно обижда българите. Не искат да признаят дори историческият факт, че пишат с българска азбука. Когато Горбачов разсипа СССР каза на нас, българите ДА СЕ ОПРАВЯМЕ! Откъде накъде отново изявяват претенции???

74

бсп

преди 9 години

евродепутатите на БСП гласуваха за санкции срещу русия защото драпат за еврокариера в брюксел и получават по 20 000 евро заплати

73

rt5

преди 9 години

Василия Пейчева как ги прозря тез велики истини - я да се метне на самолета и да отиде да ги обясни .. в Москва, или Волгоград но да внимава да да не стъпи в Донбас и да ги наплещи тез приказки ---- тогас- лошо -не съм и дал аз идеята - предварително го твърдя...

72

Анонимен

преди 9 години

ПУТИН ЗАСЛУЖАВА УЧАСТТА НА ХИТЛЕР ,ЗАЩОТО НЯМА РАЗЛИКА МЕЖДУ НЕГО И ХИТГЛЕР. ДОРИ И СЕГА ТОЗИ ЧОВЕК ЕЖЕДНЕВНО РАЗПАЛВА НАЦИОНАЛИЗЪМ-КОЕТО СИ Е ЧИСТ ФАШИЗЪМ. И НЕ ЦРУ А КГБ СИ Е ПРОСТРЯЛА РЪКАТА И СРЕД НАШИТЕ *** И ПАПАГАЛИ ОТ АТАКА И БСП.

71

Георги Ламбуров

преди 9 години

Паралела с Мусолини е точенКакто знаем еврейското семейство Аниели ( собствениците на ФИАТ ) докараха Мусолини на властВ края на войната Мусолини и приятелката му Клара Петачи бяха разстреляни с автоматично оръжия от упор и телата им увесени надолу с главите на една бензиностанция ( има снимки по въпроса в нета )Нищо такова не се случи с евреите Аниели, на които само ВРЕМЕННО е отнета собствеността върху ФИАТА сега ... кое еврейско семейство стои (стоеше) зад Немцов, който също е хазар ?

70

Анонимен

преди 9 години

всички големи империии са се готвили за война с външни врагове, а в края на крайщата са се разпадали от вътре

69

78

преди 9 години

и ние си искаме златото което червената армия отмъкна от националната банка през 1944 година.също така си искаме и държавните архиви отмъкнати в москва

68

Анонимен

преди 9 години

Бившият президент на СССР Мхиали Горбачов оцени убийството на опозиционния лидер Борис Немцов в центъра на Москва като опит да дестабилизиране на страната.Освен това той предупреди властите да не се поддават на изкушението да поемат по пътя на "силовите решения"."Престъплението на Москворецкия мост - убийството на Борис Немцов - е опит да се тласне ситуацията към усложняване, може би дори към дестабилизация на положението в страната, за се засили противопоставянето", цитира думите му Интерфакс. "Трудно е да се каже от чия страна е направено това, Не бива да се бърза с изводите и трябва

67

Анонимен

преди 9 години

правилно Станишев гласува в европарламента за санкции срещу русия.

66

Анонимен

преди 9 години

тази държава върви към икономическа катастрофа и гражданска война.

65

Божо

преди 9 години

*** въобще не е диктатор, той просто е самодървец и батюшка !!! Твърдението , че *** има 86% одобрение , е *** пропаганда !!! *** има 1000 % одобрение и 10000 % възхищение от цялата Галактика !!! Освен това *** въобще не е бил част от мафията, която е управлявала по Елциново време !!! Русия е първа военна сила в Галактиката, а това е единственото важно нещо за всеки руснак, калмик и чукча !!! Всички западняци са гейове, само Немцов не беше и затова геовете го убиха !!! ***

64

Анонимен

преди 9 години

Наситина Путин има невероятно висок рейтинг. Не е учудващо това! Русия беше на колене, след разпада на СССР и затова днес руснаците се гордеят, гледайки как тяхната държава завладява територии по един или друг начин. По настроения и управление си приличат с Третия райх. Разликата разбира се е в икономиката, тай като пияните руснаци нищо не могат да изобретят и произведат, а разчитат на да продават ресурсите си, поддържайки високи цени със сила на оръжието. И какво печели България от това?

63

до 71

преди 9 години

Е,щом си разбрал,че не съм евреин,значи откри Америка. Не само,че Русия освободи цяла Европа,но и претърпя най-големи загуби и даде най-много жертви. А,накрая Америка прибра златото. Докато едните умряха,другите ограбиха всички.Колко пъти Меркел искаше Америка да върне златото на Германия,което всъщност си е европейско наследство. Америка не е върнала и една десета от тонове злато. Преди година изпрати няколко тира на Германия и това е. Идеята беше да се превъоръжи Европа и да се подготви за в

62

Анонимен

преди 9 години

Американските президенти ги отстрелват публично на площадите, и брат му сенатора го отстреляха и колко други сенатори и висши политици отстреляха в САЩ - само в САЩ може да се случи това. И сега за един залязващ политик на 55 забъркал се в женски истории с разни моделки на 22 години и пушилка до небето вдигат.

61

Анонимен

преди 9 години

*** е ДИКТАТОР !!! Всички диктатори рано или късно съсипват държавите си !!! Ти това ли искаш за Русия ??? Аз желая доброто на Русия и руснаците, разбери !!!...Аре аре, не се изфърляй, добро желаел, монго си добър бе, хе хе хе. Първо Путин няма държави, а е президент само на Русия. Второ Путин има 86% рейтин одобрение което го признават дори и западните му противници. Трето при управлението на Путин Русия от нулата и страна на колене стана 5та световна икономика и първа военна сила в света.

60

Анонимен

преди 9 години

това държава ли е, или ще те пратят в украйна да убиваш или ще те убият на улицата в москва

59

Анонимен

преди 9 години

Това беше поредмния Боинг, ама пак нищо не излезе. Мърцина си отиде човекът, напразно го убиха, майдан намя да има в Русия. Руснаците добре знаят кой е Немцов - премиера на пияницата Елцин който се готвеше да разпродаде на безценица богатствата на Русия на олигарсите и чужди компании.

58

Божо

преди 9 години

До ВасилевВасилев, *** е ДИКТАТОР !!! Всички диктатори рано или късно съсипват държавите си !!! Ти това ли искаш за Русия ??? Аз желая доброто на Русия и руснаците, разбери !!! Да си против откровен ДИКТАТОР, не значи да си против страната и хората в тази диктатура !!! Аз желая на севернокорейците да живеят като южнокорейци !!! Желая на руснаците да живеят като германци !!! Германия беше победена страна , а Русия победител - КЪДЕ СА СЕГА ??? Престанете да заблуждавате !!!*** е РУСОФОБ !

57

Анонимен

преди 9 години

До Американски евреинЧети по-малко пропаганда и ще имаш по-реална представа за живота.Например отиди на кино. Злодея в Американските филми винаги има Немско име и никога Руско.Сега разбра ли как разбрах че не си нито Американец, нито Евреин?Лъщи ти *** и през мрежата.