50

БОЖО

преди 9 години

По *** от сегашната опозиция - няма! Вече 10 дена не могат да сметнат няколко числа, та се налага Горанов да им обяснява като на първокласници - бавноразвиващи се!

49

Тошко

преди 9 години

Горанов трябва да се откаже да взема заем. Да извади една празна картонена кутия и да каже, че "ПОСТНАТА ПИЦА" я няма. Изяли са я сърГЕЙЧО, Орешарски и оня "квазимодо", който беше уж финансов министър, пък сега е дУпедат от ДПС - ЧОБАНОФ!

48

Анонимен

преди 9 години

Не ви ли се струва, че последните години финансовите министри изглеждат като излизли от лудницата? А този алчо Горанов е върха на слодледа.

47

Го4о

преди 9 години

Цирка "МАЯ-КОСТИНБРОДСКА" работи, клоуна ГЕЧЕФ е блестящ, пуделчето Данчо Ментата изпълнява "салто мортале"! Насам народееееее!

46

ОСТАВКА !!!

преди 9 години

Атака и ПФ са шайките на тройната коалиция: ГЕРБ, БСП и ДПС, тоест коалиционните им патерици.

45

Анонимен

преди 9 години

a s kakva lihva e kredita!!!! i kolko shte vurnem!!!!

44

Тишо Панов

преди 9 години

Надяваш се да ги купите и този път, за да си разделите онези 6 милиарда, които ще останат от 16 милиарда, след като изплатите старите заеми с 10-те милиарда. Затова теглите по-голям заем от нежния, за да има и за вас и за коалиционните ви патерици. Убеден съм, че и този път от Патриотичен фронт ще се продадат. Та те вече се продадоха откакто станаха коалиционен партньор на ГЕРБ, АБВ и РБ, които така мразиха заради протурската партия вътре, а се оказаха техен коалиционен партньор, като Атака-ДПС.

43

Мда

преди 9 години

От кога ви говоря, че всички с вратовръзки са мушеници :) , вече като срещна някой в костюм вадя к'вото имам в джоба давам му го и бягам бързо .. така стана !

42

Анонимен

преди 9 години

Вашия разум го знаем - всеки се бори за парче от баницата, за суми от кредита.

41

Анонимен

преди 9 години

Богати патриоти помагат на държавата си в труден момент чрез спестявянията си.

40

Бургазлия

преди 9 години

Ще клекнат , знаем ги тия от ПФ/продажния фронт/!Но проблема е , че това ще е последната им прегръдка с тия дето плащат - от тук нататък ще бъдат тотално заробени, защото при следващи избори надали ще вземат и 1 %! А от тук нататък Борисов няма да им плаща - просто ще плаши тия мекерета с избори !Така че да си решават хората т.е. ***!

39

трезвеника

преди 9 години

Дрегера от Продажния фронт ще е за.

38

от 38 -ми

преди 9 години

коменарът е за 30 - и

37

Анонимен

преди 9 години

Спестяванията в банките са рекордни а държавата ще фалира.

36

Анонимен

преди 9 години

да бе даааааааа

35

Анонимен

преди 9 години

Излизане от валутния борд и обезценка на спестяванията в банките за да се изплати дълга.

34

до АНОНИМЕН 31

преди 9 години

спокойно каубой що ме обиждаш ???? А за Горанов сляп ли си ??? казва - а не вземем пари за натовско оръжие - ще го купим със сребърния фонд , или с ядрения , дреме ни за хората , ама ще ни избесят после , а и ББ няма да вземе 10 процента на следващите Чудя се защо не казва Горанов за заема - искаме да покрием стари задължения с половината , а с останалата - оръжие и покриваме загубите на НЕК , докато се натрупат нови а да - щото пак ще ги избесим ......

33

Мхм

преди 9 години

1000 м. въже - 1000 лв.250 трупчета - 250 лв.250 здрави клона - 0 лв. (паркове бол)250 комплекта консумативи за връзване на ръцете. (свински опашки)- 35 лв.1285 правилно изхарчени средства от хазната - безценно :)

32

Рб

преди 9 години

Тва ГЕРБ каквото и да правят го превръщат в цирк!

31

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 30човече искам да ти помогна ама първо си помогни сам. аз като изпадна в тежка ситуация без пари никога не се отчайвам а мисля как да излезя от нея . два пъти фалирвам и пак не съм се предал сега пак започнаха да ми се оправят нещата бачкане му е майката и силна воля не разчитай на държавата че ще ти помогне повече вяра че си способен в нещо ти сам си знаеш в какво не вярвам да си пълен бездарник