52

Анонимен

преди 9 години

Евала ама хайде решителни действия и резултати най-накрая, то вече стана половин година след изборите и пак програми, интервюта, посещения и дипломации но без реални резултати.

51

ГЕРБ

преди 9 години

Браво Бойко! Ако отрежеш *** ще се сгърчат. Затова очаквай плюнки компромати и т.н. Има 5 милиарда народна пара за харчене за активни мероприятия. Ако успееш - печели цял народ. Ако загубиш - губиш само себе си!

50

Анонимен

преди 9 години

Само така, г-н Борисов!

49

Анонимен

преди 9 години

*** с тяхното ДС организираха нови канали за контрабанда.Време беше някой избранник от народа/ако е така/ да бръкне в касите им и да прибере краденото в хазната.Тогава няма да има нужда от тия 16 000 000 000.Ако не се случи това,за мафията ще са тия 16 000 000 000,а за народа само 000 000 000,след което да догонва до 16 000 000 000.

48

Анонимен

преди 9 години

цел номер 1 - пеевски да сане още по-богат :)))

47

Анонимен

преди 9 години

Крадците викат дръжте крадците.

46

Samo minavam

преди 9 години

Заглавието е нон сенс.двамата контрабандисти на снимката,ще борят контрабандата.помооооооощ,паднах от стола.

45

Анонимен

преди 9 години

Ако имахме читава съдебна система тия двамата бандюги одавна трябваше да са в затвора заедно с чехлю,който се възхищаваше на румънската прокуратора,а тайно си плюе в пазвата да не му се случи и на него това,което ги споходи някои пумънски политици.

44

Щерьо

преди 9 години

До като този на снимката е до тебе, и не е в затвора ...Боцеее, не ти вярвам

43

Анонимен

преди 9 години

Борбата с престъпността без значение контрабанда или някаква друга, е борба с комунизма. Петте милиарда ще свършат скоро и *** ще се гърчат в страшни мъки. Ние сме с теб! Целия народ е с теб!

42

www

преди 9 години

Тия двамцата на снимката не са ли осъдени за едно-друго?Бойко за убийството на Тодор Димов - Чакъра от ЕСПЧ, а Цветанов за незаконно подслушване от САС. Преди години именно Бойко тръбеше на ляво и на дясно, че осъдените лица трябва да са в затвора.Какво правят Бойко Борисов и Цветан Цветанов отново в управлението на страната???

41

Анонимен

преди 9 години

За радост или съжаление Б.Борисов е най-простия но и най-крадливия премиер който сме имали. Като го прибере Шефа един ден трябва да го мумифицираме и показваме на поколенията как от обикновено пожарникарче стана необикновен милиардер.

40

Анонимен

преди 9 години

Та нали благодарение на правителството има контрабанда,само не удряйте нарко пазара ,че Волен трябва да друса с керемиди

39

Анонимен

преди 9 години

ХАХАХАХА ...

38

каква беше таксата?

преди 9 години

Някой може ли да припомни? Каква беше таксата да те назначат за митничар? 200 000 или 300 000 лева?

37

16 милиарда лева

преди 9 години

Тиквените гербави ще вкарат тия 16 милиарда лева, от заема, в някоя банка като КТБ, и след това ще ги откраднат.

36

Анонимен

преди 9 години

Познавам един митничар,който го заловиха да пропуска стока на близък човек.Вестниците писаха.Вместо да го уволнят го приместиха и издигнаха.След една година благосъстоянието му се подобри осезаемо.Уверен съм,че тоя митничар е прискрипан до стената и обслужва безропотно контрабандата,организирана свисше началници.С една дума доказал се е преди това,че става за митничар от по-висок ранг.Това е схемата.

35

комсомол

преди 9 години

Срещата на тиквения комсомол се провежда с финансовата подкрепа на Hanns Seidel Stiftung. Тя е филиал на най радикално, консервативната, дясна, реакционна, баварска партия CSU. CSU е известна с корупционните си афери, още от времето на Франц-Йозеф Щраус.

34

Анонимен

преди 9 години

До бай ИванНема нужда Бай Иване!Много разходи са това,на всеки митничар да слагаме камера и микрофон.По-евтино е да сложим по една камера с микрофон на Боко и Цецо,които да предават онлай по 24 часа.Гаранция,че или ще се оправим за една година или тия двамата ще влязат в затвора........а може и от глад да умрат!

33

наблюдател

преди 9 години

Ех, ех НЕК го точили 25 г. Защо не споменава, че от последните 7 г. точене 5 са под неговото управление.