33

Анонимен

преди 9 години

станишев ако участва под каквато и да е форма, този филм е бил катастрофален, катастрофичен и няма такъв филм!!!

32

до кекуле

преди 9 години

Сценарист и режисьор е въпросния Максим Генчев. Този човек е със самочуствието на някаква епоха в българското кино, аз до скоро не го бях чувал

31

кекуле

преди 9 години

а не е ли възможно режисьорът и сценаристите да са просто елементарни, провинциялни, чалга ***?

30

хааааа хаааа хааА

преди 9 години

Парите може и да са и турски но простотията си е нашенска. Вървете в киносалоните и вижте кой са радва на псувните и простината. И както прозря тиквата . крастава жаба в тенжера.

29

Анонимен

преди 9 години

До ВасилевDA G-N VASILEV MNOGO STE PRAV.PARVATA FABRIKA V BALKANSKIAT POLUOSTROV SE NAMIRA V GR. SLIVENI E STROENA I SOBSTVENOST NA DOBRI GELIAZKOV --FABRIKADGIIATA PREZ 1834 G.PO VREMETO NA SLAVNATA OTOMANSKA IMPERIA KADETO BALGARITE SA IMALI PREDIMSTVO PRED OSTANALITE NARODI NA PADISHAHA-MIR NA PAMETTA MU

28

до 18

преди 9 години

Прав си,Василев!Кой знае защо никой никъде не казва,че Левски е обесен по настояване на граф Игнатиев,резидент на руското разузнаване в Цариград!Турците не са обърнали нужното внимание на Левски,и са смятали да го изпратят в Диарбекир!Но граф Игнатиев е виждал Левски като пречка за великодържавните интереси на Русия,и неговата смърт е била нужна!И за това е настоявал за смъртта му!Така загива Левски,вечна му памет!

27

Петко Бочаров

преди 9 години

вече дори и не ми се коментира...какво общо има Сергей Станишев с филма за Левски ?...баси инфо злодеите дето сте това скапано племе журналистите...*** !

26

Анонимен

преди 9 години

Такива дребни човечета като агентите от ДпС са незначителни.Те се интересуват от пари.За тях ценностите нямат никаква тежест.

25

Анонимен

преди 9 години

Лошото е, че някой л***а изплуват и се мислят за велики.Нима мислите, че след 20 г. някой ще помнитакива ***?И ДпС нима са нещо повече от агенти на ДС?Истината си е истина, и не може някакви мижетурки да я променят.Историческта наука си е казала думата.

24

akud

преди 9 години

Левски е жив!!!! щом има толкова интриги около филма за мен това означава че и днес турция и русия се страхуват от Левски

23

Анонимен

преди 9 години

Хайде пак тефтерчета и от госпожата пластичен хирург дет какви ли не лица е окарикатурила щом е платила пък и на нея платили за туй,хайде на протест-Аз съм Левски/Джингиби/

22

Анонимен

преди 9 години

Нищо чудно и да е поръчка на ДпС.ДС продължава да принизява България и българите,чрез своите агенти. Няма лустрация, няма забрана на БКП. Има едно идеализиране навсякъде на комунизма от медии и организации.Агентите в БПЦ са си все още "епископи".Вижте какво стана в другите бивши комуниститчески държави,и вижте къде са те сега.Нима мислите, че да си мръднете д***о и да изгоните комунистите от власт нещо ще се промени?Продължава антинационалната политика вече 70 г.България е над комунистите.

21

ХА--ХА....

преди 9 години

МАЙ ..НАЙ-БОЛИ ИСТИНАТА ИЗКАЗАНА ВЪВ ФИЛМА:...че "ТОЗИ КОЙТО НИ ОСВОБОДИ ---ТОЙ ЩЕ НИ ПОРОБИ ОТНОВО!"!ТОВА Е ОСНОВНИЯ ПРОБЛЕМ НА ФИЛМА!!Те затова другарите от ДС/КГБ ...изхвърлиха костите на Левски от църквицата св.Петка на ***, и ..вече половин век се правят на улави ....че "не знаят къде е погребан Дякона"!Има коси на Левски --и можеше да се направи ДНК-тест !ЕТО ВИ ГИ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ И ПРЕДАТЕЛИТЕ!!!

20

Х

преди 9 години

ЛЕВСКИ е светиня за БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!Не вярвам да е псувал,но това не пречи на този народ сега да каже на създателите на филма"ДА ВИ Е,А МАЙКАТА"!

19

Анонимен

преди 9 години

Геройте във филмите се геройзират, и богойзират!Не се принизяват и омаловажават!Да сте чули в 300 или Дракула, Леонид или Влад Цепеш да псува?

18

Анонимен

преди 9 години

Василев че е наркома е ясно, но и тоя с ник българин ще ме унищожи от смях. Пра дядо му говорил с Левски наврем,ето. хахахахаххахахаха.. американската синтетика май нещо хард, а?

17

Анонимен

преди 9 години

Най големите злодеи и предатели в днешно време са БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ !

16

edin

преди 9 години

,,режисьоре,,генДЖев наведи се пак!

15

Анонимен

преди 9 години

Василев, амфетките...Василееев! няма СА даваш.

14

бпц

преди 9 години

Русия е давала пари и подкрепа за Гърция и Сърбия. Мегалиидея. На Българите е давала само съвети. Затова имаме Българския Великден когато Иларион Макриополски се противопоставя на Вселенския патриарх. Затова БПЦ беше обявена за схизматична.