6

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Паричният фронт е най-корумпираната коалиция в България !Тия убавци осребряват всяко свое гласуване.Валерката Винкела е литнал из облаците. Самозабравил се е от власт и пари, които Боко Тиквата му предоставя срещу гласовете на неговите депутати.Само един - Велизар Енчев излезе достоен и почтен човек. Напусна тази пасмина !Чудя се на идитотите гласували за ГРОБ и Паричния фронт с какви очи ще гледат децата си, когато им струпат по 10 000 лева заем, който никога не са ползвали.

5

Спартак

преди 9 години

Каквото реши Валери това ще стане. Аз лично съм против тегленето на нов дълг. От ПФ да му мислят, на последните избори гласувах за ПФ, но ако сега одобрят тегленето на нов дълг, на следващите избори ще гласувам за друга партия. По делата хората се познават. Аз искам реформи и орязване на администрация, Телкаджии и социални помощи за мързеливи хора. Не искам дългове до дупка. ПФ сами ще решат съдбата си с решението си дали да има нов борч.

4

Анонимен

преди 9 години

На върхът на носа на тия двамата от снимката плюс Бацето е изписано какви са.

3

Анонимен

преди 9 години

Кой командва в държавата - Бойко Борисов или Валери Смеонов?

2

Ментора

преди 9 години

Защо ли не съм изненадан ?Валери Симеонов е от ония "патриоти", които продават само че не само свойта душа а и душата на народа !Големи лафове за дребни назначения!Един циничен *** в политиката!

1

Анонимен

преди 9 години

Тоест едните пречат на другите за да са добре.Е,позната история.Важното е Вуте да е зле...Съседите ви не ви ли правят мръсно?Същата ***.Мойте са народни будители и патриоти.Задължително всяка нощ вдигат шум а на празник се правят на животни.