24

Анонимен

преди 9 години

Питам скоро един ентусиазиран за труд ром :- Какво можеш да работиш или да правиш?- Много неща мога,всичко-още по ентусиазирано ми отвръща той!- Е, какво е туй всичко бе пич?- Общак,бе бате общак-след кратък размисъл!- А какво е туй общак?- Ми-и-и-и,да нося нещо там.......А,сега някой да ми каже каква работа може някой да предложи на подобен трудолюбив ром?Щото аз не се сещам,но горещо го препоръчвам на тоя Ангелов,да си ги вземе в ДПС-то и да го назначи "общак"!

23

Боби

преди 9 години

Този преди години го охраняваха горили,понеже е "честен бизнесмен"!Беше председател на "ДРОМ",сега виждам,че е депутат от ДПС!Страхотни метаморфози стават с нашите новоизлюпени бизнесмени!

22

Анонимен

преди 9 години

ГОЛЯМ ВИЦ ! БИХА КРАЛИ ,НЕ РАБОТИЛИ БИХ КАЗАЛА !

21

Дедо

преди 9 години

Циганино, социализЪмЪ свърши преди 25 години! Сега е нужна лична инициатива вкл. и желание да бъдеш образован гражданин.

20

българин

преди 9 години

На мен държавата отдавна ми създаде условия за работа!Създаде ги като един лев не получавам от нея и се налага с труд да си изкарвам парите!

19

бачкатор

преди 9 години

ами да работят....какво ги спира???може би това,че нямат и 8 -ми клас....нямат професия...може би това ,че като работиш избива конденз на челото и вечер боли кръста ,ръцете....или това ,че ако се хванат някъде ще взимат 300 лева ,а ако се нареди на банкомата за соцеал ще взима повече....

18

Анонимен

преди 9 години

И 90% от сектор "Юруш" биха работили, но не искат !...Non-Stop са във форума и възхваляват Путин и всичкото диктатор по света.

17

Анонимен

преди 9 години

А защо не работят като биха? Някой да не би да ги е вързал?

16

Анонимен

преди 9 години

Тази даржава българите я окрадоха и продадоха

15

ех

преди 9 години

До кога с тези ***?сега ли се сетихте за тях.Бяхте(ДПС) в управлението при Царчето, при Станишев, при Орешарски, какво правихте всички тези години?

14

Дуло

преди 9 години

Абе комунярски лъжецо... тия ги разправяй някъде минимум на 4-5000 километра от тука... еб**и шута, вицове разказва.... мауауаххахаахахаххахахахаа......

13

Тъпо!

преди 9 години

Държавата е създала условия - за мен, за теб и за вас. Държавата не може да ти налее акъл, и не може да ти мръдне мързеливия глупав ***, и не може да те направи умен. Когато си *** - то е завинаги! 90% от българите живеем според условията на държавата сега. На който не му изнася - марш в Столипиново!

12

Прав е...

преди 9 години

Прав е човека - да им се създат условия за работа (кирки и лопати) и да почват в урановите мини още от понеделник.

11

Анонимен

преди 9 години

*** РАБОТЕХА В ЗАВОДИТЕ ПРЕДПРИЯТИЯТА И В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО. НО СЛЕД КАТО ГИ УНИЩОЖИХА СЛЕД 90 та ГОДИНА ВСИЧКИ ТЕЗИ *** ОСТАНАХА В БУКВАЛНИЯТ СМИСЪЛ НА УЛИЦАТА. ТОВА ЗА СВЕДЕНИЕ НА ТЕЗИ КОИТО СА СЕ РОДИЛИ СЛЕД 80-та ГОДИНА.

10

българин

преди 9 години

Днес 20 февруари се навършват 2 години от самозапалването на Пламен Горанов! Поклон пред паметта на този достоен и чист човек, който даде живота си за свободата на България и против мутрите и мафията!

9

кдб

преди 9 години

По време на комунизма *** си работеха

8

Анонимен

преди 9 години

това не е верно .преди 1989год.имаше работа те не искаха да работят и там където някой работеше рядко някой спазваше трудовата дисциплина.абе *** работа казвам това от личен опит.не му се връзвайте на тоя,управляващи БЪЛГАРИ

7

Анонимен

преди 9 години

Вярно е че трябва да им се създадат условия ,и първото условие е да им се спрат всички помощи и привилегии ,и те сами ще почнат да се приобщават,че и съвсем безплатно :)))

6

Анонимен

преди 9 години

*** - по делата ще ги познаете

5

Някой

преди 9 години

......хахахахаха....тоя вярва ли си.....хахахаха ром да бачка..2-3 процента само