85

до 109

преди 9 години

Ти си човек който изобщо не е запознат с българската история, затова по добре не се изказвай защото ставаш смешен.

84

Анонимен

преди 9 години

Всички Велики сили заемат позиция на неутралитет, като някои от тях дори призовават за мир. След като в Лондон се разбира със сигурност, че вечният враг Русия всъщност не подкрепя Съединението, Великобритания, макар и късно, заема българската страна.

83

Анонимен

преди 9 години

"Ако след 15:00 часа не постигнем споразумение за снабдяване с газ от украинска страна или от територията на Русия, при нас може да започне "ледников период", заяви Ципкалов.Щипкалов, Щипкалов, ледниковия период при вас започна още миналата година в момента в който започнахте безсмислена война срещу собствената си родина и народ по заповед на ненормалника Путин. Чудя се защо чак сега украинците ви спряха газа, като вие и без друго не сте платили и една копейка от 1 година насам.

82

А

преди 9 години

Е то не може хем да се биеш срещу Украйна и да искаш да си част от Русия, хем Украйна да е длъжна да продължава да ти доставя газ, вода, ток, да изплаща пенсии, заплати и т.н. Като са независими да се оправят!!!

81

Анонимен

преди 9 години

Хора, не разбрахте ли, че там няма сепаратисти, а най-обикновенни руски банди, които унищожават цели градове с цел Украйна да има големи проблеми с възстановяването им после...

80

Анонимен

преди 9 години

Не знам за средно, ама това, че България напада Сърбия през 1885 г. беше добро. Явно така се учи в руските училища.

79

Kuncho

преди 9 години

до zeusаз си слагам винаги ника но и уважавам това да има хора на друга позиция.Но повтарям, че считам ненормално и глупаво за краткосрочни политически дивиденти, да се поощрява отделяне на територии от една държава от група хора на верски, етнически и културен признак! Още повече,когато това отделяне е подкрепено с воени средства от съседна държава, която защитава етнически, културни и верски права!

78

газ чорапи ръкавици

преди 9 години

мислех че гърците искат много, ама тези в Донбас ги минаха

77

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До BgУшанка... - свали си чизмите, че осмърдя форума... - че и акъл ще дава...

76

газ чорапи ръкавици

преди 9 години

а ЛРН и ДНР плащат ли си за газа от Киев, а за тока и водата, а данъци плащат ли в държавната хазна на Украйна

75

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Нека се знае, че леснодостъпните и с ниска себестойност полезни изкопаеми на Украйна... - отдавна са източени от Русия... - сега вече може да я захвърлят като ненужен ***... - това разбирам аз братски отношения...

74

Bg

преди 9 години

През 1 Световната Война , Бьлгария се продаде! Втората Световната и сега на САЩ и ЕС , а бе *** такая ли акьла не ви е дощьл още , прости селяни ! Трябва Бьлгария да е с Русия , но вие това ще го разберете , а *** ще е кьсно !

73

Даниел

преди 9 години

Значи хем ще се бият с/у Киев, хем се молят за газ, ток и вода ? Тия са меко казано безочливи. Като искат автономност, да се оправят. Сега ще мръзнат да им дойде акъла в кратуните.

72

Пешко

преди 9 години

До gandi.daowТова не е аргумент. Полза от конфликта има преди всичко Русия, защото заграбва най-богатата територия от УКрайна, както и Крим. Относно кой какво бих дал пример с Грузия 2008-***., ситуацията в Приднестровието, войната в Чечня. Да не би и Чечня, и Приднестровието и Грузия винаги да са били руски, а чеченците и грузинците винаги да са били руснаци?

71

РБ

преди 9 години

Изложиха се руснаците и сега леки помощи.Добре е,че влизат в час!

70

Анонимен

преди 9 години

Обективен, то затова сме на това дередже - все искаме някой нещо да ни подарява и да ни изкупува ***.

69

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До найвенОстанали са, останали са... - те се предават по наследство и бронебойни патрони за тях няма открити, няма открити...

68

Анонимен

преди 9 години

зевсчо, ти сигурно вярваш, че на Коледа подаръците ги носи един добър старец с шейна и елени. Дори на украинската армия й свършват припасите (снаряди, гориво и т.н.), камо ли на тия, чиято територия е многократно по-малка. Армейските складове в Украйна, както се установи, са били източвани с години, а оръжието и припасите - продавани. А тези вече цяла година "пленяват" оръжие на кило. И двете страни се поддържат от външни съюзници и това е факт.

67

Обективен

преди 9 години

До Анонимен 71:Ако не беше Русия и освободителната война България нямаше да я има!Това го казва и Чърчил за нас през първата световна-"Българите са неблагодарно племе да вдигат ръка срещу своя освободител"!Пък знам че Русия ни даваше и газ и петрол без пари,а също танкове и самолети,купуваха ни продукцията,вървеше ни икономиката,имаше истинско приятелство и дружба!А сега тия ФАЩ нишщо недават,само ни използват,един самолет не са ни подарили!

66

Пешко

преди 9 години

До до пешкоeто де - нали казвам, че е заснет руския зам.министър на отбраната в сепаратистка територия. Анонимен 76,пренаписваме историята ли вече?