52

Прогресивно

преди 9 години

С 10% лихва при дефлация в Европа, това е престъпление. Самият заем е престъпление, а лихвата е извращение

51

А БОЙ ДЕ!

преди 9 години

БЕ ТО СЕ ВИДЯ,ЧЕ БЕЗ ПУСКАНЕ НА КРЪВЧИЦА ТАЯ РАБОТА У БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА Я БЪДЕ.

50

Анонимен

преди 9 години

В икономиката е естестветно КТБ и други предприятия да фалират, защото са натрупали огромни дългове и не може да връщат заемите. Така е и с държавата като не може да върне заемите или властта е некадърна, държавата ще фалира

49

Анонимен

преди 9 години

А га Орешарски и Сидеров взеха 15 млрд дълг тогава не ривахти, а?

48

Мария Мургина

преди 9 години

Тая и в данъчното беше същата куха лейка !

47

случайно

преди 9 години

До 37Идеята е добра! Всеки да гласува с ЕГН-то си (примерно) или по начин, по който да е възможна идентификация последствие (стига с тази тайна на вота - ако се издъни правитлство, се отваря базата с данни и се вижда, кой за кого е гласувал) и после...който е гласувал за крадци, които нищо не са направили, а са крали само - да връща и той част от парите и така всички гласували за такава банда мошенници, ще плаща с тях!!!

46

Хора

преди 9 години

Излизайте по улиците, тия от друго не разбират

45

Анонимен

преди 9 години

Тиквата каза, че тя била най-големият КОРИФЕЙ, то така и аз мога.Следваме модела на гнилия американки капитализъм."Как ще ги стигнем американците" с техните 18 000 000 000 000 $ външен дълг.

44

Bit

преди 9 години

Предният път източихте де що фондове и спестявания имаше и не ви стигнаха, сега обаче числото 16 ще го сънувате. А, мине гласуването за тоя кредит, а същата вечер приблизително след 18:00 ще се видите у празници!!!!И този път милицията няма да ни спре!!!

43

Анонимен

преди 9 години

Аха значи всеки заем за предишни заеми А за народа-кога? Това ще е до без край.

42

Анонимен

преди 9 години

както и да го въртите ,както и да го сучите ,Истината е такава,че мутро соросоидното правителство на Тиквата фалира държавата.Вчера самия Борисов на срещата си с лидерите на КНСБ по случай годишнината от създаването на синдиката заяви,че не се ли одобри този заем държавата ФАЛИРА.Сега да ги видим (умните и красивите) какво ще кажат.

41

ГЕРБ - еничари

преди 9 години

Еничарите от ГЕРБ продават децата на България за роби. Следващото поколение ще се озъби. Да не говорим, че с част от парите ще се купи военна техника за война срещу Русия. А деста в момента ще се превърнат в пушечното месо на колиалната структура НАТО

40

Анонимен

преди 9 години

НЕ, предлагам тези 16 МЛРД. да ги ВРЪЩАТ ПОЛИТИЦИТЕ на "ПРЕХОДА".ОТ 1990г. до сега !

39

банков балон на ГЕРБ

преди 9 години

При ГЕРБ расте само броя на милионерите банкери и кредитните милионери и милардери,а икономиката спада.

38

ДУХУ

преди 9 години

E KAK DA ИМАТЕ ПАРИ КАТО НЕ САЗДАВАТЕ НОВИ РЕАЛНИ РАБОТНИ МЕСТА ПАРИ ЗА САНИРАНЕ ИМАТЕ

37

Анонимен

преди 9 години

Искат да ни заробят като Гърция! За да може съвсем да не можем да се защитаваме!

36

Анонимен

преди 9 години

ВСИЧКИ КОИТО СА ГЛАСУВАЛИ ЗА МУТРАТА БОЙКО И ГЕРБ,*** НЕДОНОСЧЕТА ОТ РБ,ПИШМАН ПАТРИОТИТЕ НА ЕВРЕЙНА ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ БАЛЕВСКИ И ИЗБИРАТЕЛИТЕ НА ГОЦЕ ТЕ ДА ГИ ВРЪЩАТ ТЕЗИ 18 МИЛИАРДА С ЛИХВИТЕ НАД 26 МИЛЯРДА,АЗ ПАРИ НЕ СЪМ ВЗЕМАЛА НА ЗАЕМ И ЗА ТЕЗИ ИЗБРОЕНИТЕ ГОРЕ *** НЕ СЪМ ГЛАСУВАЛ,ЗАТОВА ОТКАЗВАМ ДА ПЛАЩАМ ЗА ЧУЖДИЯ МАСРАФ

35

Анонимен

преди 9 години

Хората вече не им вярват, а и така трябва да е!Тези заеми дето са теглили, къде са парите?Кое звено в нашата икономика работи? Останахме с един Туризъм, ама след събитията в Украина и санкциите на ЕС и Плевлю мамин, туристи от Русия значително ще намалеят, от Украйна... те нямат пари за да се изхранват вече горките, камо ли за почивка...Няма заем, мислете друг вариант !!!

34

Бай Иван

преди 9 години

Вие така ли мислите да продължавате да управлявате, като теглите нови заеми, за да погасявате старите? Ще последвате съдбата на Жан Виденов и Андрей Луканов, а ако не ви убият като кучета, късмет за вас. Луканов направо го убиха.

33

Анонимен

преди 9 години

Предлагам тез 16 милиарда заем да ги връщат тези които са гласували за управляващите