86

SD

преди 9 години

Изтеглени са 800 човека .ОСЕДЕСЕТ процента са още в котела .За това реват и от Ройтерс .

85

Боби

преди 9 години

До ГЕН ЩАБ 116Ако резнеш върха на куршума на някоя автоматична пушка ще си доведеш засечка най-малкото. Автоматичния огън от Калашниците е по скоро за сковаване на противника. Големи щети нанасят Санйперистите и то когато стрелят не за да убият един 300 със пострелян крак е 3 човека временно извън строя докато го евакуират. Вог25 гранатите са по-опасни защото идват обикновенно от горе. А скачащите им събратя са направо отвратително ефективни.

84

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 102Помисли малко и сам си отговори на въпроса.

83

до 115

преди 9 години

"НИМА НАИСТИНА СМЯТАТЕ, че ядрото от "храбрите" опълченци не са обучени руски войници, а са просто "обикновенни" миньори и работници от Донецк и Лугаснк?--Очевидно си някой дечко, който не знае, че по време на соца всички ходеха войници и се обучаваха по всички специалности. Всички бяха обучени войници и точно тези хора сега са ядрото на опълченците.

82

Анонимен

преди 9 години

VIARVAM MU !!!!!

81

Боби

преди 9 години

До 555 112Дай да ти кажа малко история.1. Майдана свали легално упрвление с Военен преврат и докара Военна Хунта на власт2. Започна ТЕРОР срещу всеки несъгласен с КИЕВ(2.май в Одеса, 9 май и прочие трагедии)3. След 3 месеца Опълченците взеха оръжие в ръка и започнаха да се защитават.4. Започна АТО - Американската Терористична Оперция - Започна ГЕНОЦИД срещу местнот Донбаско население - Украинци и Руснаци - Стреля се по градове и села с Артилерия, РСЗО и дори БАЛИСТИЧНИ РАКЕТИ, Химическо оръ

80

Анонимен

преди 9 години

Разбира се,че са с оръжието....забито им отзад!

79

ГЕН ЩАБ

преди 9 години

До Бобирезни върхът на куршума и после се пробвай да зашиеш такава рана за къкъв ти е да се излагаш с някакви отрови а това че 3 от 4 ранени се оправят си е факт както и че ранените винаги са 3 пъти повече от мъртвите освен ако не се биете с ЩИКОВЕ и сапьорски лопати

78

Патриот

преди 9 години

Киевската хунта на трибунал!

77

zeus

преди 9 години

За последните 24 часа 400 са убитите украински войници, 300 са се предали в плен. В котела има 3500 войници, всеки опит за пробив завършва с много жертви. Който се предаде го нахранват и го пращат да си ходи. В момента УА държи едва 10 процента от територията на града.

76

555

преди 9 години

Неможах да разбера откъде се изтеглят украйнците от собсвените си граници ли?Доброволно си отстъпват територии на руснаците ли?Немога да разбера какъв е тоя буламач,сякаш нямат право да си защитават територията.Объркана рабата,кой с кого и за какво не се разбира.

75

:-)

преди 9 години

Бедни ми Порошенко, защо ти трябваше да ставаш президент?

74

Боби

преди 9 години

До ГЕН ЩАБ 106Ако този за Опълченците котел остане то за Украинците е Плацдарм за разсичане територията на ЛНР и ДНР на две части. Тоест не могат да си обменят лесно хора и суровини. Така че за Опълченците винаги ще е стратегическо място.

73

Боби

преди 9 години

До Анонимен 1021 Цялата Кърджалийска околия се обстрелва от полевата артилерия. За толкова малко парче земя никой няма да се навие да прави каквото и да е - Погледнете КОСОВО в момента има глад защото не могат да се изхранят сами себе си. Емигранти на върволица през Сърбия към западна Европа.2. Ако някоя организация обяви независимост ще трябва да мине през Едроган. Отворен ТИР коридор през БГ е по-ценен икономически от 1000кв км територия без икономическа стойност.

72

Румбо

преди 9 години

Шоколадения хеле се сети да даде заповед за изтегляне!Щеше голям срам да има-3000 да обкръжат и ликвидират съединение от 10 000 добре въоръжени!А всеки знае,че при атака трябва да имаш превъзходство от 3 пъти!Ако укрите се бяха изтеглили още миналата седмица,сега навсякъде щеше да е тихо!Тоя клин нямаше как да бъде удържан!

71

ГЕН ЩАБ

преди 9 години

До Бобиаз не бих жертвал и 1 войник за някакъв си пряк път с 10 километра русия едва ли ще остане без нафта да не говорим че главните доставки са по други пътища директно от русия МЯСТОТО ВЕЧЕ НЯМА СТОЙНОСТ дори и по стандартите на ПСВ

70

Класов враг

преди 9 години

"Напускат града с оръжието си и в дървени "макинтоши"" - потвърди Порошенко

69

Боби

преди 9 години

До ГЕН ЩАБ 96Охх ЩАБ ГЕН ясно си нямаш никакво военно обучение - груз 200 - убит. груз 300 ранен ако щеш в кутрето, но докато не го види доктор той/тя се води загуба. Защо? Ами защото Мината или куршума може да е зареден допълнително с бавно действаща отрова.

68

Трудовакъ

преди 9 години

Действия на злите укропи: "Глава ДНР Александр Захарченко получил пулевое ранение в бою с украинскими силовиками в центре Дебальцева во время зачистки одной из центральных улиц." Източник: lifenews.ru 17.02.2015 г. 17,21 ч. Те затова Меркел и Оланд виха на умряло, за да спасят обкръжените в Дебалцевския котел, където има много чуждестранни наемници - американци, англичани и пр. ***. Но опълченците са великодушни - ще ги обезоръжат, а на чужденците ще снемат биометрични данни и ще ги пуснат.

67

Боби

преди 9 години

До Анонимен 90Дори да ги хванат няма да ги покажат в ЛНР или ДНР. Както със аферата Пауърс или Аферата със разузнавателните аеростати над СССР Москва ще изчака относително най-удобния момент да представи доказателства за КОЙ и КАК воюва в Донбас.СССР: САЩ разузнават с аеростати нашата територия...САЩ отричаме подобно нещо ...Москва показа на склад над 100 свалени ареостати американско производство. На по-малки или по-големи парчета ... свалени от самолети и ЗРК