44

до 41

преди 9 години

Откъде!? Разбира се, че от Русия! Кво!? Да не искаш да оставят *** от киевската хунта, която нацистите бандеровци от Десен Сектор и Свобода помогнаха да дойде на власт, да вкарат Украйна в НАТО.

43

Анонимен

преди 9 години

Украинска и македонска нация няма това са нации измислени от враговете на православието!

42

Анонимен

преди 9 години

Мир по руски, а?

41

Историята го показва

преди 9 години

Управниците на Майдана са същите като управниците на Жълтите павета - не им пука за собствените си хора. Майданяците мислят единствено, колко повече да откраднат за себе си. Една армия, която е принудена да воюва за нечия алчност на чуждоземна територия, а няма и кауза ...

40

40-тия

преди 9 години

То ако питате руснаците,те съюзниците през войната са им само ръкопляскали де :)))))))Нямам намерение да дискутирам с "коне с капаци" :)))))))

39

до 35

преди 9 години

Нацистите от Десен Сектор И Свобода ще се обърнат с/у Порошенко заради Минск. Ще отцепят Западна Украйна и Галичина. Те са неконтрулируеми. Скоро и руснаците и американците ще ги подгонят и трепят.

38

Az

преди 9 години

До Василев 50 - Няма какво да се обяснява. Явно ти се губи цяла година, плътно наситена със събития. Залягай над интернета, всичкото инфо за отоговора на въпроса ти е там. Тук няма как да искаш обяснение с няколко изречение, освен ако не провокираш и разсейваш темата, разбира се.

37

456

преди 9 години

До До 33 що за глупост си сътворил?? През 41г,англичани и американци доволно потриват ръце и чакат Хитлер да унищожи омразния СССР!Включват се чак когато виждат дебелия край и че руснаците почват контраофанзива!Танкът Т 34 все още е в топ 10 на света ,гледай поне американските класации:)))))))))А бомбандировачите и изтребителите ЛА /от Лавочкин/ и ЯК/от Яковлев/ са правени в движение щото сталин е бил убеден че Хитлер няма да го нападне!

36

wer

преди 9 години

Poroshenko is Nazi

35

Анонимен

преди 9 години

Прасенко се надяваше опълченците да се хванат като при Иловайск. Но този път не се получи!Няма зелен коридор и ОБСЕ не може да прикрие изтеглянето защото обкръжението е вътрешна територия а не контролирана фронтова линия.

34

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 9 години

Победа наша !

33

До 40 до 33

преди 9 години

Абе *** американците и англичаните ли им дадоха Т-34 и Катюшите егати задръстения ***.

32

Анонимен

преди 9 години

До ВенелинНе са само в Дебалцево. По последните обявени данни са 17 батальона. Въоръжени и не изпълняват команди на украинската армия, а се подчиняват на техните си командири. Един батальон може да има и 1000 войници, зависи от структурата предназначението и държавата. Дори да се състои от 500, което е близо до долната граница на военната единица това пак прави 8500. В Дебалцево май бяха два от тези батальони, при Мариупол също, има и на север от летището.

31

нн

преди 9 години

Сблъсъкът САЩ - Русия излиза на яве. Тайно в обръжените в Дебалцево правителствени войници има американци и други от НАТО, а от другата страна има руснаци. Затова Киев *** до бога да има кордон да се измъкнат, но напразно. Руснаците няма да изпуснат възможността да докажат участието на НАТО в конфликта. Скоро ще видим за какво става дума.

30

до 41

преди 9 години

....Добре,че американците и англичаните снабдяват руснаците с модерно оръжие 41-ва година.Щото иначе знаеш ли га щяха да се опънат на вермахта?!?*** ако питаш мене,на такива като тебе им е по лесно да вярват на легендата за геройските съветски победи тааа,както и да е де :))))))............Поредната опорна точка тъпня.Имах по високо мнение за НПО-тата.Като гледам какви кадри наемат,нещо работата на НПО-тата не върви добре,въпреки огромните им бюджети,

29

Анонимен

преди 9 години

До 40 Я обясни ка американците правят и снабдяват руснаците със Т34 - по 200 на ден?

28

....до 31

преди 9 години

....а не до 33-ти бяха писанията ми де.....!

27

Одисей 2

преди 9 години

Утре вече ще 100 % превзет, и опълченците ще обърнат внимание на Мариупол.

26

До 33

преди 9 години

....Добре,че американците и англичаните снабдяват руснаците с модерно оръжие 41-ва година.Щото иначе знаеш ли га щяха да се опънат на вермахта?!?*** ако питаш мене,на такива като тебе им е по лесно да вярват на легендата за геройските съветски победи тааа,както и да е де :))))))

25

Анонимен

преди 9 години

На всеки предал се украинец опълченците са обещали бонбонка Рошен!