187

Анонимен

преди 9 години

Краварите кога ще се махнат от Либия?

186

берберов

преди 9 години

някой бръснал ли се е с руско бръснарско ножче,освен гювендията сидероглу ханъм,ама той може,защото е кьосе и е ялов.досега не съм виждал руска техника свястна.те дори и бръснарско ножче не могат да направят.всичките им оръжия от кремъклийките до сегашните са или от чужди конструктори или крадени.крнка,бердана ,нагант,трилинейката,максим ,калаша и мн.други.

185

Анонимен

преди 9 години

Краварите кога ще се махнат от Ирак?

184

Анонимен

преди 9 години

До СороЗа шиптъри може, за изконни руски земи не може?Косова американците що го отцепиха ? Що въоръжиха албанската мафиотска държава?

183

Анонимен

преди 9 години

До СороДемагогстваш.И кога САЩ ще върне Гуантанамо?

182

Анонимен

преди 9 години

До NAVYСлед време и съединените краварски щати ще нацепят - щото по цялата планета измря сума ти народ заради мегаимперски амбиции -кво да праиш...

181

Соро

преди 9 години

до 226Вече сме 21 век, няма ги индианците и траките.Има граници и те трябва да се спазват.Украйна да решава будещето си заедно с всичките й недостатъци.Защо *** превзе Крим,финансира и въоръжи бунтовниците ? Кой му дава право ? Каква е гаранцията че утре няма да реши да въоръжи сърби, македонци или турци и те имат териториални претенции.

180

Анонимен

преди 9 години

До 229Айде са крадеца вика дръжте крадеца...Всичко препечатано от CNN и сайта е руски?Ако беше руски щеше да цитират ТАСС

179

NAVY

преди 9 години

До ДанеМдааа, след това е време и Раша да започне да се цепи, щото наистина много хора измряха заради новоимперските амбиции на ***. Редно. След като сее сепаратизъм, нека пожъне сепаратизъм

178

Анонимен

преди 9 години

До трашАбе Украинец днес си се прекръстел на ***. А между другото тези в Одеса сигурно се само запалиха ?

177

Дане

преди 9 години

Измислената държава Украйна започна да се разпада. Дано това стане по-бързо за да няма много жертви.

176

Анонимен

преди 9 години

До СороА са кажи защо узурпаторите от Киев отнемат правото на Източна украйна да живее?като имаш в предвид че не Новорусия е тръгнала да завоюва властта в Киев!

175

Соро

преди 9 години

За тези които питат..чист българин съм роден тук и обичам България .Кой помагал на народа в Домбас и Луганск ?Постфактум "освободители " много въпроса е защо се стигна до това и кой дава правото на един да отнема правото на другите.

174

Анонимен

преди 9 години

Много триете бе ДНЕС и все коментари с/у Путин , май "русофил" е от вашата редакция !

173

Спонги

преди 9 години

До 215Турската Империя започва да се разпада с освобождаването на Румъния и Гърция. Окончателно, Ататюрк разгражда Империята. Руската Империя не се е разпадала и при СССР, дори се разрастна с така наречения Източен Блок. Путин има ненормалната амбиция да възстанови Империята. Хулигантската му политика няма бъдеще.

172

Анонимен

преди 9 години

До трашайде показвай , не фантазирай по Киевски!

171

Анонимен

преди 9 години

До брейглупак, Турска империя никога не е имало, и въобще наименованието "турчин" се появява и налага чак през 19 век,дотогава мюсюлманското население на Османската империя е наричано "агаряни" или "измаилтяни", нещо повече за висшето общество и благородниците в рамките на Оснманската империя наименоавнието "турчин" първоначално е било обидно

170

траш

преди 9 години

Публикувани са нови сателитни снимки на източна бойна техника преминаваща в Украйна идруга,която се позиционира около Дебалцево и го обстрелва с реактивни снаряди.Лъсна истината за всичко .И за самолета не сме забравили,свален с източна ракетна система скрила се после пак на Изток !

169

123

преди 9 години

До Анонимен 193 Толкова им бил ума!Едни си прибраха милионите за това (Порошенко Яйценюк ) ,а други(обикновените войници) обраха мръсотията ,безсънието ,стреса и смъртта на войната, която не е тяхна, а на еврейските *** отвъд океана!

168

Русофил

преди 9 години

До Анонимен 214А ти май обичаш фалосите а? ;)