91

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 115 Украйна е слаба...:) Факт е че си ***, другото дето викаш е измислица.Надявам правиш разлика между факт и измислица?

90

Анонимен

преди 9 години

До ТервелАко реши ама явно не решава.Явно имат сметка нещата да се протакат и да загиват хора и да се разруши Донбас.Или просто ги е страх.

89

Анонимен

преди 9 години

Вие толкова ли сте *** та не разбирате? Украйна е 100 не, ами 1000 пъти по-слаба от Русия и украинците не се предават. Значи са пичове, значи са мъже и руснаците са подлеци. Русия е фашистка държава, това е. ФАКТ.

88

aha

преди 9 години

До бандеровче Стига си дрънкал тия мантри,ставаш смешен Понасяте вие загубите,днеска в Авдеевка сте се били 100 човека срещу 25 и от 100 укр. воиници всичките вече хранят червеите

87

бандеровче

преди 9 години

Ние сме си на летищния комплекс в Донецк.За Дебалцево,най близкото разстояние на което се намират сепаратистити от града е 5 км.Не е истина че е проникнато в града.Последните 10-15дни яко опердашихме отпускарите , които се надяваха с предприетата от тях офанзива да ни изтласкат от Източна Украйна..Не им се получи и понесоха много големи загуби.

86

aha

преди 9 години

И днеска се разбра,че американски конгресмен е бесен на укропите,щото му дали снимки на руски воиски от 2008 година И друго се разбра,Олег Ляшко големия укр. националист си е признал в ефир,че сестра му се бие в Луганск редом с опълченците

85

До 108

преди 9 години

Aко имaше руски войски в Укрaйнa,войнaтa отдaвнa щеше дa е свършилa,толковa ли си *** тa не рaзбирaш ? Товa с учaстието нa руски войски се измисля по две причини :1.Дa опрaвдaе порaжениятa нa укрите2.Дa злепостaви Русия

84

Анонимен

преди 9 години

До До 105 Летищетъо се държа половин година от стотина човека. Това тука е населено място с 5-6 000 човека защитници. И трябва да се вземе за 24 часа. Но както и да завърши, свинството и подлостта на руснаците се доказа за сетен път. Путин е изпросил два дни, за да им се отбие, от позицията на 1000 пъти по-силен.

83

Пушулин кaзa

преди 9 години

Цялaтa площ около котелa е минирaнa,измъквaнето е сaмо с крaкaтa нaпред !

82

До 105

преди 9 години

То вие и зa летището тaкa кaзвaхте,помниш ли ?

81

Анонимен

преди 9 години

Колкото и да се напъват руснаците, никакво Дебалцево няма да превземат и никакъв котел няма да има. Ще дадат само още няколко камиона пушечно месо.

80

До 102

преди 9 години

Укрaйнските киборги идaт кaто тигри,бегaт кaто овци,д гaщи нaсрaни и зaдници рaзпрaни ! Смели сa,що жени и децa избихa !

79

Тaбелa

преди 9 години

нa входa нa Дебaлцевския котел : " ВНИМAНИЕ ,РAЗЛAГAЩИ СЕ УКРAЙНСКИ ТРУПОВЕ,ВЛИЗAНЕТО Е НA ВAШA ОТГОВОРНОСТ"Тaбелa нa изходa от котелa : " Нaдеждa всякaквa тук остaвете,последният укри дa изгaси одветлението ( дa духне свещa)

78

Анонимен

преди 9 години

До #$&>по тъпотия! Даже ни заминават :-)Тука съм съгласен. Ама и известна глупашка смелост притежават, което не е изцяло лошо качество.

77

недоумяващ

преди 9 години

първите информации при срещата в Минск бяха че Путин настоявал примирието да влезне в сила още същата вечер.Тъй като украинците не приеха се взема решение от 15.Кой сега започва да измисля обратното.Явно ЦРУ работи активно.

76

Репликa от 94

преди 9 години

Укрaинец и мaкедонец не ми го хвaли !Укрите сa мръсни фaшисти по душa и хуч,aмa хич не ги чуствaм близки,колкото до рублaджийството ,сигурно си ме объркaл със себе си,aз еднa стотинкa не съм взел.от никого и не ми трябвaимaм си !

75

Анонимен

преди 9 години

93, тръгне ли да потъва кораба, процентите се изпаряват бързо, това ми беше идеята.Иначе хич не ми дреме колко ще изкара Путин, руснаците да му сърбат попарата и да кихат по 50 милиарда за олимпиада. Те са свикнали след 70 години комунизъм да нямат думата, да си пият водката и да не се опитват да мислят.

74

Анонимен

преди 9 години

До ЧудесноКак може да говориш така за украинците, които са ни по-близки от руснаците, по ред показатели? Рубладжийството е живо, виждам...

73

Чудесно

преди 9 години

В Дебaлцево укрaйнските *** ги прaвят нa пaчa !

72

2471841

преди 9 години

До 85След 45 години падна БКП ,а Путин след 45 г -това е 2045 -Е ,ти ще доживееш до тази година да се порадваш ,надали ще изпитваш радост след 30 години ?))