45

Бож. Димитров

преди 9 години

Умници, аз съм прочел един вагон книги за разлика от вас. Мога да кажа - Украйна е измислена държава, да не говорим за днешната власт.

44

НАТО бди

преди 9 години

Този нещо се е объркал това вече са китайски танкове ,а не руски.Руските вече са унищожени от славната украинска армия още миналата година заедно с с голяма част от руската армия.Това са китайци които са завладели Сибир и сега настъпват към Киев!

43

Анонимен

преди 9 години

Урките съвсем са изтрещяли от страх.А вие тиражирате глупостите им. Дайте снимки, иначе не сте журналисти, а клюкарки.

42

ИСТ

преди 9 години

Танковете и бронетранспортьорите са доставяли хуманитарна помощ по путински.Божидарчо да не говори глупости. Тя и територията на днешна Русия е била на римляни, византийци, монголи, шведи, татари - и тя ли е измислена. Агент -това е.

41

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Е, как няма евро да се съгласят на условията на Путин ?! :)С илюминати се действа само така - със сила !Те от човечност не разбират.Вижте гърците !Вижте руснаците !И се поучете от тях, българи !25 години се молим и търпим, и вижте докъде стигнахме !

40

.

преди 9 години

50 танка * 60 метра асвалт за танк = 3000 метра колона на пътя и то само за танковете:)Фантастики...

39

Анонимен

преди 9 години

Хубавото е, че Щатите не могат да доставят нищо до 15.02. - просто нямат време. Лошото е, че *** начело на Киев няма да спазят споразумението и ще продължат да убиват мирни хора.

38

Анонимен

преди 9 години

Тука има един дето публикува цитати - руските мужици те освободиха от Османско робство, а иначе всеки народ има своята самокритичност, както и ние българите. Освен това Русия на никого не налага нищо, за разлика от САЩ, които няма да се откажат да бъдат световен деспот.

37

Анонимен

преди 9 години

НЕ ЗНАМ ЗАЩО СЕ ПРОТЕСТИРА ЗА ТАНКОВЕТЕ!ХОРАТА СЕ РАЗБРАХА ДНЕС ЧЕ НА 15-ТИ СПИРА ПАТАКЛАМАТА! ДО ТОГАВА ВСЕКИ МОЖЕ ДА СИ ВЛИЗА И ИЗЛИЗА ОТ КЪДЕТО ИСКА!

36

Не е прав

преди 9 години

Те минават транзитно само през Украйна. Чули са че има мобилизация в България и наща армия ги чакала с хляб и сол. Нещо не са разбрали урките.

35

Т-90

преди 9 години

До ЯнкоТова са танкове тип "стелт" и никой не може да ги види. Като изключим хунтата в Киев де, но на тях им е простено, не е ясно каква дрога са им шитнали.

34

Румбоо

преди 9 години

Само 50 танка?Ами направо да кажат,че са 100,кръгла бройка и звучи добре!Е има друг проблем-тогава може прекалено да изплашат войската!

33

Анонимен

преди 9 години

Украйна, Молдова, Грузия просто застрашават независимостта на Русия. Ето защо този православен и славянолюбив бранник на мира Путин героически ги възпира с танкове и ракетни установки !

32

Непоносимост

преди 9 години

Новите укроамрикански *** не понасят мира. Дали ще свалят още един пътнически самолет за да торпилират крехкото споразумение.

31

Л

преди 9 години

Дано дойдат и насам.

30

!@#

преди 9 години

Много хора разправят, че извънземни са забелязали.. даже и снимки, и видео показват, ама все лошо качество, а тия лъжци една, дори размазана снимка не показаха. Наистина заслужават Русия да ги изравни с земята, чак до полските им фашизоидни приятели!

29

Анонимен

преди 9 години

Това с руските танкове,терористи и други,дето влизат от Русия в Украйна вече не е интересно...Виж някои летящи чинии ако засекат при влизането и на тях да пише СССР това вече е друга работа...

28

Анонимен

преди 9 години

ако беше истина сега щяха да са в покрайнините на Киев

27

Анонимен

преди 9 години

Тези танкове да не са като паспортите които размахваше в Мюнхен украинският президент ? О всички паспорти ,един на руснак на 38 години от Тюмен и то шофьор . Направо офицер та дрънка.

26

РБ

преди 9 години

Защо пак зе заяждат украинците,белята ли си търсят?