111

антишистовец

преди 9 години

аз съм антишистовец и не се определям като дръвник, както ме наричаш. смятам, че проучването и добива на шистов газ е опасна технология и авантюра която застрашава природните богатства на България и която няма да позволим да се провежда тук. България е мястото за мен, ще си изразявам мнението, и ти и тези като теб не ме притеснявате ни-най малко. Ако не ти харесва - заминавай за щатите, АЙДЕ !

110

Niki

преди 9 години

Единствено не ми става ясно как в тези територии ще влезе украински полицай или войник при положение че има толкова избити приятели,роднини и деца?Ще одерат жив хората.Там украински крак повече няма да стъпе,това бе и целта на Путин.

109

Анонимен

преди 9 години

Чудя се защо рубладжиите търсят победител в мирното споразумение от минск - просто здравият разум надделя

108

РБ

преди 9 години

Европа е една,как да я делим!

107

БМ_21 Град

преди 9 години

Дааа .. това споразумение е пълна капитулация за Русия, трябва да го признаят и хората симпатизиращи на Путин .... за какво загинаха хиляди опълченци и мирни жители в Донбас!? Двете области остават в състава на Укр., границата минава изцяло под контрола на бандеровците, всички доброволци от Русия ще бъдат изтеглени .... как ще живеят тези хора заедно, като до вчера са разтрелваха с "Градове" и "Смерчове"... да, руската армия е много силна, но дипломацията им е гола вода!

106

Варна

преди 9 години

Единайсетата точка определя, че до края на тази година трябва да влезе в сила нова конституция на Украйна, съдържаща като ключов елемент децентрализацията, "при отчитане на особеностите на отделни райони в Донецката и Луганската област".До края на 2015 г. трябва да бъдат приети и закони за "особения статут" на тези райони.До всички които си мислят ,че Украйна ще запази тези области /много сте наивни/

105

Анонимен

преди 9 години

Сега ще има изтегляне на руските танкове както преди 30 години в Кабул.

104

Мора

преди 9 години

До АнонименНе знам защо да се рублажии, но поне не искаме да лижем задниците на американците като теб.

103

Анонимен

преди 9 години

поздравления за всичкинай -доброто решение

102

Анонимен

преди 9 години

Крим и Донбас са част от Украйна. Империята на злото е на колене.

101

Мора

преди 9 години

До блокиран в ТААСГолям пропуск, тъкмо опълченците щяха да се снабдят до една седмица с тях.

100

Анонимен

преди 9 години

Зная от първо лице как живеят хората в Беларус и Казахстан, не е нужно да ми пробутвате глупави снимчици. Живеят зле.

99

Анонимен

преди 9 години

Ганчовци-и-и-и какво сте тръгнали да оправяте света,като вашата държава е навряна на кучето под опашката ,и вие сте съгласни с това :))

98

Анонимен

преди 9 години

Нашите рубладжии не разбират БЪЛГАРСКИ ЕЗИК и не знаят какво означава : "спазване на суверенитета и териториалната цялост на Украйна"те четат само руски сайтове и преповтарят цензурираните глупости които пише там, а именнопутин е велик путин се разхожда в тайгатапутин язди кобилапутин лови рибапутин кара самолет...

97

Анонимен

преди 9 години

samo moment- neka da vidm kakvo ste napisat za dogovora ruskite sitove

96

Анонимен

преди 9 години

Няма постигнати договорености за запазване целостта на Украйна, което автоматично значиСВОБОДЕН ДОНБАСЧестито на ДНР и ЛНР !!!

95

Анонимен

преди 9 години

До всички които плюят Русия, да ходят да разгледат Беларус,Казахстан и Русия и да видят как живее народа им и тогава да пишат.Русофобите си мислят ,че тези държави са както през 1989г.Ако искат може и да поразгледат през гугъл малко снимки примерно на Минск, който в момента е център на срещата между големите.

94

Анонимен

преди 9 години

поредна победа за запада

93

Анонимен

преди 9 години

беше въпрос на време путин да "клекне", просто го смазаха икономически

92

Анонимен

преди 9 години

Единствните възхитени от налудничавата политика на *** са платените рубладжии. Русия е на колене и икономически и военно. Една бедна и фалирала държава като Украйна спря блицкрига на кремълския диктатор. Войната между Русия и Украйна забоксува и всички разбраха че Русия рухна и икономически и военно.