163

Пешко

преди 9 години

Колкото до Крим - Вовата си го окупира и анексира - познай кой диктатор от 20 в. е постъпил по същия начин и е заклеймен от целия свят, включително от антифашистите и антинацисти СССР и НРБ. Не ти ли прави впечатление, че за война, атомни бомби, изпепеляване, торпилиране се говори предимно отляво и от североизток.

162

Иван

преди 9 години

След срещата започват мащабни военни учения в Русия, а Сащ в март започва да разгръща военна техника в ЕС и доставки на тежко оръжие в Украйна , сами си правете изводите как е минала срещата и какво предстои ново прегрупиране и отново война и то широкомащабна война.

161

Анонимен

преди 9 години

До до 230 ВИЕ нормалните знаете ли къде се намира Америка...явно не,,на хиляди километри .И защо според вас я започнаха и сега се договарят да се спре..да знам,защото са лоши и са войнолюбци даже и по лоши неща правят..искат демокрация ,за да може да се търгува спокойно без изнудване,без спиране на газът ..

160

Боби

преди 9 години

До Лъже та чак се пука. 242Кой ЛЪЖЕ? Айде моля ти се. Ако погледнем в ретроспекция ВСИЧКИ други страни са Праведници в сравнение със САЩ или ФАЩ ако предпочитате.1. Крим обяви НЕЗАВИСИМОСТ и член на ООН с право на вето я призна (Прецедента Косово)2. За разлика от Косово в КРИМ имаше РЕФЕРЕНДУМ който потвърди решението за независимост и даде картбланш да се присъедини към РФ като автономна република.3. Това де Юре не ОЗНАЧАВА АНЕКСИЯ и за това САЩ нищо не правят освен да вият към луната

159

do 240

преди 9 години

Кои "киевски фашисти"***?Тези 4,5 млн загинали във войната с нацистка Германия или техните внуци?Как така бившите строители на комунизма станаха "фашисти"?Към тях прибавяш ли и НС Хрушчов и Брежнев?И Украинската комунистическа партия и те ли са "фашисти"?Защо тогава се чества 9 май-ден на победата над фашизма,когато фашистите се оказва ,че не са победени?

158

Пешко

преди 9 години

До Анонимен 237,убягва ти (или скриваш умишлено) фактът, че Украйна се готвеше да подпише споразумение асоцииране в ЕС - нещо, за което ти трябват години подготовка и нещо, за което страната явно се е подготвяла. И абсолютно необосновано др.Янукович - стар диктатор, еднолично реши това да не става. Ето затова излязоха хората по улиците, но бяха посрещнати с пушки и се стигна до грозни стълкновения. Но ако трябва да се говори кой се е борил за свободата си - то това са именно тези хора

157

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 228Що като бяха събитията в Сърбия не протестира. Още тогава руснаците казваха какво ще се случи.Но САЩ и Западна Европа мислиха да използват прецедента с Косово за разпад на Русия. Я вземи и прочети какво говореше и пишеше Соломон Паси. Интересно че тези които подкрепяха тогава една теза сега подкрепят точно обратната.

156

Do 218

преди 9 години

Bulgaria e chel na NATO, imai malko uvajenie kum stranata ni.

155

Лъже та чак се пука.

преди 9 години

Няма да има Мир ще видите... А ДНР и ЛНР пак ли са към Украйна а Крим...

154

до 230

преди 9 години

Нормалните знаеме, че войната я започнаха киевските фашисти инструктирани от американските военнолюбци.

153

Боби

преди 9 години

Та значи какво ще стане. по цялата дължина на съприкосновение между Украина и Опълченците ще се възцари тишина от странана Опълченците. Може да има стрелба в котела ако до 3 дни не са го унищожили. След това всички руски медии и всяка медия която се опитва да води реални наблюдения ще видят как от Украинските нациски батальони продължава да се стреля. Олигарсите не са подписали споразумение в Минск. ФАЩ чрез тях ще продължи да пържи конфликта. В един момент след малко време ще се взриви пак.

152

Анонимен

преди 9 години

Американосите от яд че не могат да си продадат старите пищаци на Украйна сега ще ни ги натресат на нас...Дори ни думнаха първо едни 16 милиарда дълг и от него да им купим старите пушкала.

151

до 228

преди 9 години

Ако поискат да се отделят, ти какво ще направиш?. Нищо. Кутията на пандора я отвориха американците с косово.

150

Пешко

преди 9 години

До До 221Либерастката ценност в случая, която и ти използваш, е да драскаш глупости по форумите. Когато престанеш да драскаш глупости по форумите ще може да се каже, че мразиш либерастките ценности

149

Киевска Рус

преди 9 години

През 9 век Киев, плащал дотогава данък на Хазарския хаганат, е завладян от варягите Асколд и Дир, изместени малко по-късно от регента на Новгород Олег. По това време на територията на днешна Украйна живеят славянските племена поляни, древляни, северяни, уличи, тиверци и дулеби, както и етническата група рус, чийто произход е спорен. Киев се намира в земите на рус, заобиколени от тези на поляните, и се превръща в център на държавата Киевска Рус.През 11 век Киевска Рус е държавата с най-голяма територия в Европа. На запад тя е наричана Рутения, име, което се запазва по-късно за западните обл

148

Пешко

преди 9 години

Нормалните хора знаят - Вова Съветски започна войната, анексирайки Крим. Приказките, че САЩ искали трета световна война важат единствено пред малоуметата от Че Гевара и дружките им от национално движение Русофили. Сайдера няма да го коментираме, щото ще се скрие за известно време.

147

До 221

преди 9 години

Имаш грешка, никой нищо не ми плаща, мразя "либерастките" ценности безплатно.

146

До 207

преди 9 години

Още един ***, който никога не е учил история и география. НА КАРТИТЕ НА ЕВРОПА ПРЕДИ 1914 НИКЪДЕ НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА. ДАЖЕ украинци не са се наричали. Великороси, малороси и всякакви други РОСИ. Така че да престават да дрънкат глупости, а като не могат да управляват териториите които са им ПОДАРЕНИ да се разкарват.

145

до 167

преди 9 години

"НПО-та предлагат пари за негативни коментари срещу правителството и възхваляващи Русия. Не се оставяйте да ви манипулират."Колега не са НПО-та това са активисти на Атака и БСП т.е партийни членове, "руски патриоти" ! Те получават направо пари от партийните си централи , както и опорните точки !

144

Анонимен

преди 9 години

"властите в Киев отказват да водят директни преговори с представителите на сепаратистите"Толкова по въпроса кой не иска мир.