14

Анонимен

преди 9 години

те ако са истински българи,досега са могли да получат българско гражданство 1000 пъти, ама явно са някои коминтерновски русофили дето се мрънкат някой да им дава

13

Йосип Висарионович

преди 9 години

........ Къде е онова "великото боксьорче".......... Световното Шампионче...... Кличко ?!?! Защо си живее в ХАмерика......... а не отиде на първа бойна линия в Донецк ?!?! Нали много се тупаше в гърдите какъв УКРАЙНЕЦ е....... и колко обича УКРАЙНА ?!?! Защото този "КОНФЛИКТ" , донесъл смъртта на ПОНЕ.... засега..... 50 000 НЕВИННИ УКРАЙНЦИ И РУСНАЦИ ( между които доста млади хора и деца! ) ТЕЖИ на такива 'ПЛАТЕНИ ХАмерикански клакьори" точно като него.... КАКВО ПРАВЯТ ПАРИТЕ С ХОРАТА , А?!?!

12

ПАТРИОТ -БГ

преди 9 години

ДОБРЕ ЧЕ СА ПАТРИОТИТЕ В ПАРЛАМЕНТА ЗАЩОТО ТИКВУН ЗНАЕМ ЧЕ ПО-ДАЛЕЧЕ ОТ СВОЯТ НОС НЕ ГЛЕДА.

11

анонимен

преди 9 години

ИЗПРАТЕТЕ АВТОВУСИ И САМОЛЕТИ ДА ГИ ПРИБЕРАТ--ТАКА ПОЛША НАПРАВИ ЗА СВОИТЕ --КАКВИ ВИЗИ ГАДОВЕ ТАМ УКРАИНЦИТЕ РАЗСТРЕЛВАТ БЬЛГАРИ А ВИЕ СИ ИГРАЕТЕ НА ДИПЛОМАЦИЯ С ТЯХ

10

Анонимен

преди 9 години

"да улеснят издаването на визи за нашите сънародници от района на военните действия", ей Външно, какви са тея ограничения?! За всички българи трябва да бъде улеснено издаването на визи, даже не трябва да има визи. За разни ***, дето навлизат от турция, няма ограничения, а за българите измисляте. Да си налягате парцалите, че и избори идат и ще видите дебелия край! Само да сте посмели да попречите на някой българин да се върне в България!

9

Анонимен

преди 9 години

Е това е прекрасна новина, а сега ако успее и населението да разбере за нея ще стане мечта!

8

Анонимен

преди 9 години

Свинство е да се праща хуманитарна помощ по етнически признак, срамота за България.

7

Анонимен

преди 9 години

Нито помощи, нито гражданство. Да са мислили като са емигрирали.

6

българин

преди 9 години

Дано да е вярно, но силно се съмнявам да е....Предполагам, че само пишат в медийте....

5

Анонимен

преди 9 години

Малко съмнително ми се струва, не че не вярвам толкова на нашите, но на укрите със сигурност не вярвам. Мярката е закъсняла, но също така и си мисля че е "удобна" и за друг тип "хуманитарна" помощ. Имайки предвид какво се случва в България покрай НАТОвските ни "ангажименти" да не се окаже че пак някой с цел ни ползва за трамплин. Силно се надявам да бъркам, и че наистина помагаме на сънародници.

4

Анонимен

преди 9 години

Da si doidat v bG ne pomoschti kato sa balgari da do doidat nie hranime siriizi afrikanzi kosovanzi albanzi bednite balgari v bG ne polu4avat pomoschti barkat Po kofite praschtaneto na pomoschti Pak dalaveri balgarite da si doidat v bg

3

zeus

преди 9 години

Правителството ако бяха мъже трябваше да кажат, че всеки българин от Украйна е добре дошъл и ще получи незабавно българско гражданство!

2

Анонимен

преди 9 години

БРАВО ! За пръв път държавата да защити ефективно наши сънародници зад граница. Има на чие място да си дойдат в Родината.

1

Анонимен

преди 9 години

Те ще умрат от глад и студ, докато стане всичко това.