75

vhb

преди 9 години

дано и на американска земя се води воина да усетиат каквое е воина

74

Анонимен

преди 9 години

Войната е безумно и отвратително явление и никога, ама никога не е в интерес на обикновените хора. Лично за мен АБСОЛЮТНО НИЩО не може да оправдае смъртта на невинни, страданието на децата, мизерията и разрухата. НИКАКВА КАУЗА не може да оправдае загубата на близките хора, каквато ще да е. Другото са дрънканици и пропаганда.

73

Анонимен

преди 9 години

До НФБ не ,войниците умират за свобода и независимост..това е нещо което ти явно не разбираш

72

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Уважаемъе таварисшчи, дрОгарЕ, ако бяхте употребили само една малка част от енергията, която влагате да браните "Империята на злото"... - ние наистина щяхме да станем Швейцария на Балканите...

71

Анонимен

преди 9 години

е тия видяха дебелия, уплашиха се, че руснаците може да стигнат до париж и подеха преговори

70

Анонимен

преди 9 години

"картина напоминает начало 90-х, серо-черная масса в очередях...Грустно стало.""Зашла сегодня в магазин и увидела: стоят бабушки и дедушки в овощном отделе и чего-то ждут, а в глазах грусть, как в далекие времена. Оказывается, ждут репчатый лук. Перебои с луком." Това е положението. Връщат се опашките - очереди.

69

до71

преди 9 години

Странджата е Иво Инджев ,герой на Донйо Донев !

68

zeus

преди 9 години

Светът се променя, а ние водим неадекватна политика. Комшиите ни Сърбия, Гърция и Турция почнаха да се заглеждат на Изток и не се знае в един конфликт на коя страна ще са. Това, че Гърция и Турция са в НАТО не значи, че няма да ни прегазят с извинението, че ни пазят. Нещата са много сериозни, а ние не се учим от грешките си!

67

Анонимен

преди 9 години

До НФБНяма как да поръчат в Китай. Става въпрос за проект и дизайн. В Китай подобни неща не се правят. Между другото, имам поръчки и от частни лица в Китай. Изкушавам се да постна сайта си, но само ще кажа, че няма нищо общо с храни и земеделие. А за Латинска Америка ще замълча. Близките на Русия страни там са в още по-тежка криза.

66

до странджата

преди 9 години

Питам се, защо до сега не видях нито прочетох в никоя медия за майките на русначета, но пък е пълно с информация за украинските и то от Западна Украйна.

65

до zeus 70

преди 9 години

Момчето/бандеровче е там на терен,а ти защо пишеш ,а не грабнеш Белата Златка и право в "новарусия"на пусия с/у бандеровциге !

64

Анонимен

преди 9 години

До БобиАло тактика, а прочети първо какво мисли по въпроса кумира ти Стрелков, после ни обяснявай ситуацията. rusvesna.su/recent_opinions/1423135828 Руските наемници изядоха боя, и зациклиха, свършиха им наркоманите и пандизчиите. Чакат опъплнения.

63

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До НФБ"А РАЗБРА ЛИ ЗАЩО СЕ РАЗТРЕЛВАТ *** В САЩ...ИСКАЛИ НЕЗАВИСИМОСТ"...Няма по-голямо доказателство за американската демокрация от факта, че си избраха *** за Президент... - вярваш ли, че чкча може да стане президент на Русия...

62

Анонимен

преди 9 години

До НФБ какво е това "новорусия" руска салата?..квас?

61

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 9 години

До Анонимен: ,,СТРАНДЖАТА-баш-*** във форума!Мислех че милиционера ЦЦ е носител на тази титла , но СТРАНДЖАТА е безспорния топ-***!''МНОГО ПРЕЦИЗНО СИ ГИ НАРЕДИЛ ,,В ДВЕ РЕДИЦИ ПО ТЕРЛИЦИ'' ТЕЗИ ГЕНИИ НА ПЕРОТО И АКАДЕМИЧНАТА МИСЪЛ И НЕ Е ЗЛЕ ДА ОРГАНИЗИРАШ ЕДНА БЪРЗА МИНИАНКЕТА КОЙ ОТ ДВАМАТА Е СЪС ПО-ГОЛЯМ безМОЗЪЧЕН ПОТЕНЦИАЛ СПОРЕД СЪФОРУМЦИТЕ!

60

Ники

преди 9 години

Явно украинската армия+наемници са пред пълен разгром! Виенето е страшно!

59

ретро

преди 9 години

Я да си припомним какво каза Путин:Ще има мир ако Украйна е федеративна република.Сега да видим какво ще е предложението на Баба Меркел и Чичо Франсоа?:):):)

58

Анонимен

преди 9 години

До НФБАтакаджийската русофилска предателска *** се познава по това че пише заучените си лозунги с главни букви.

57

Анонимен

преди 9 години

Няма по - наркоманаска държава от САщ

56

Анонимен

преди 9 години

До НФБНещо друго ? Да осигурим на Турция сухопътен коридор към Разград и Кърджали щото реално са си турски градове ?