278

бг

преди 9 години

Не искам децата ми да умират за американски интереси.Още повече че никои не е питал нарда дали иска да членуваме в НАТО.Работил сьм в Украина и смятам че справедливостта е на страната на Донбас.Изобщо не можете да си представите какво представляват Украинските националисти.

277

Член Първи

преди 9 години

НАТО-фашисткой силой темною, проклятою ордой...!

276

Анонимен

преди 9 години

Как да ни уважават чужди след като ние като народ,нация,сънародници не се уважаваме!!!!Само човек да ви чете коментарите ще си помесли,че американци и руснаци са отворили военен фронт на наша територия!!!!ПОГРЕБАХМЕ БЪЛГАРИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ,ЕЙ НЕЩАСТНИЦИ,ПОГРЕБАХМЕ БЪЛГАРИЯ!!!!!ОТИДЕ СИ ЗЯН ОТ ТАКИВА ***!!!!!!

275

7

преди 9 години

На някои анонимни индивиди с робска психика само робства им се привиждат в изпилените от американската пропаганда мозъчета. На други речниковия им запас е от десетина думи и най-често се изразява с наименованията на мъжки и женски полови органи и взаимодействието между тях. И този първобитник с "руснята" и "Болен Лидеров " си мисли че е много оригинален. *** е като *** ***.

274

анализатор

преди 9 години

Още "ЗАСЛУГИ" на политиците към България и българите:1. Село Корен - вчера и днес полигонът се тресе от залпове на натовска тежка артилерия с калибър над 140 мм! Какво става там? Кого обучават и защо?2. Докараха американски танкове "АБРАМС" в България! Защо?3. УЕСТИНГХАУС (американска) се гласи да построи ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН ЯДРЕН РЕАКТОР като 7ми блок на АЕЦ Козлодуй! Но липства договор за връщане на отработеното гориво с САЩ! ЗАЩО?Освен това реактора е ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН. АМИ СЕГА?

273

Историята

преди 9 години

По нареждане на Москва, ЦК на БКП на два пъти - през 1963 г.и през 1973 г. взема тайно от народа ни решения, България да бъде погълната от СССР ! Ако по една случайност не се бяха стекли така щастливо за БГ външнополитиеските обстоятелства, сега вероятно щяхме да сме на хала на Украйна !

272

Анонимен

преди 9 години

До DO 429Излизай да протестираш срещу сметките за ток, ***!

271

Анонимен

преди 9 години

До Раковски100% съгласен, ако не бяха лудите украинци, вече щяхме да се готвим да излизаме от ЕС и НАТО, така ни бяха стиснали другаря Станишев и Болен!! Само че не им излезе сметката!

270

Мунчо

преди 9 години

От достоверни източници изтече информация, че президентът Росен Плевнелиев е решил да подаде оставка, и да се запише доброволец в Украинската армия.

269

Раковски

преди 9 години

От цялата дунанма с Крим и Украйна , ние спечелихме джак- пот , ОТЪРВАВАМЕ СЕ от мечешката прегръдка на Русия, най -после !!! Путин май го е хванал Алцхаймера , защото сам докара НАТО до Черно море . Южен потоп беше лебедовата песен на руската инвазия в България ! Честита Свобода , братя и сестри българи !!!

268

Анонимен

преди 9 години

До аналЛизатор 415За какво "чуждо командване" бе? За шеф на НАТО би могъл да бъде избран и българин(ама те влече руската робия, май) НАТО е нашата армия !!!!!Руската армия не е ли чужда? Тя ли ще ни "брани"???

267

Анонимен

преди 9 години

Руснята спонсорира февруарския преврат и костинбродската афера, руснята иска да ни зароби с инфраструктурни проекти на приятели на Путин Ниски, руснята плаща екскурзиите и наркотиците на Болен Лидеров.

266

Анонимен

преди 9 години

Путин няма да хвърли и плюнката си към България.От какъв зор трябва да обираме шамарите предназначени за друг?Споделена солидарност?Това ми звучи като гей-оргия.

265

Анонимен

преди 9 години

Руснята изряза Македония от плътта на българския народ, за да подкрепи техните верни кучета--сърбите. Руснята ни продава най-скъпия газ в Европа, и руснята ни смята за тяхна провинция: "Курица не птица, Болгария не заграница".

264

Анонимен

преди 9 години

До 413:Аз съм с България.Ти отивай в Германия.

263

Шоп

преди 9 години

Не виждам какво толкова бучите, 5000 са малко, такива сили не могат да се ползват за нападение. Но пък са застраховка срещу "зелени човечета". Путин има доста непотребни мужици, които може да хвърли срещу съседите си, не че ще постигне нещо, но само да нагади.

262

Анонимен

преди 9 години

KLETA MAJKA BALGARQ

261

Анонимен

преди 9 години

Какво лошо има в това да отидем пред представителството на НАТО и да кажем ние не искаме война!Не искаме военни и оръжия,не това очаквахме от Обединена Европа.Ние искаме мир и доверие за да бъдем заедно с всички,нациите на ЕС ни го обещахте.Ние изискваме разрешаване на икономическите конфликти с мирни средства.Защо си мишкувате,бе?

260

анализатор

преди 9 години

"ЗАСЛУГИТЕ"на управляващите към България и българите:1. 29. 01. 2015 - подписано е българсата армия да служи под чуждо командване! ЗАЩО?2. 30. 01. 2015 - повиквателни за мобилизация! ЗАЩО?3. 02. 02. 2015 - запитване дали може турската военна авиация да пази България! ЗАЩО?4. 03. 02. 2015 - Пдписаха за команден център на НАТО в София! ЗАЩО?5. 04. 02. 2015 - Вкарват 5 000 окупационен корпес на НАТО в България! ЗАЩО?6. 05. 02. 2015 Член 40 - отваря пътя за ислямизация на България! ЗАЩО?

259

нона

преди 9 години

млади хора, деца, напуснете тази продажна страна - тук няма бъдеще за вас... пак сме на грешната страна и този път е без всякаква надежда.... не зная дали сме заплашени от руснаците, но ислямистите са вече тук...