103

Анонимен

преди 9 години

Проститутката е същество което за пари прави секс с непознати.Соросутката е същество което за пари е готово всичко да прави.

102

Алекс

преди 9 години

Не се наемат, защото знаят как ще свърши.Тези петльовци по-скоро ще отидат на супа, отколкото да признаят безотговорното си поведение.

101

Анонимен

преди 9 години

Лош-Хубав,Волен Сидеров ,трябва да си признаем,че за всичко което говореше от доста време и заради което всякакви *** лакей го изкарваха,,луд" Сидеров излезе 100 % прав.

100

Венелин

преди 9 години

Войната вече започна.Кой ще победи?Когато попитали това Чърчил в началото на Втората световна война, той казал: - Да видим към кого ще се присъедини България - той ще загуби.Сега положението е ясно предварително, доколкото вече сме се присъединили към НАТО...

99

Анонимен

преди 9 години

Ей голяма пропаганда се води срещу Русия!Срам е от продажната и субективна българска журналистика!Че то и едно време през социализма журналистиката е била по-обективна!То не са статий че Русия е непредсказуема,че е превзела Крим и тнт!Само не знам кой разполага оръжия и бази около границата с Русия и кой провокира!И за Крим е същото!Повръщами се от продажни медий!

98

Донка Недева

преди 9 години

Аз сина си няма да го дам да се бие за чужди(еврейски) интереси,изгледала ,изучила и възпитала съм си детето с голям зор ,лишавали сме се като родители от какво ли не да му осигурим добро бъдеще и сега някакви майко продавци начело с онова посмешище в президентството му скимнало,че видите ли български момчета и мъже могат да умират заради чужди интереси.е те тая няма да стане ,Въпреки ,че съм жена се дигам за София и лично ще му отскубна на тоя плазмодии Плевнелиев главата

97

Анонимен

преди 9 години

Съдбата на Украйна е да бъде поделена!.....едва тогава ще има мир!

96

Анонимен

преди 9 години

Съдбата на Украйна е да бъде поделена!.....едва тогава ще има мир!

95

лекар в Германия

преди 9 години

до ЖокерЖокер, мисля че нещо си слънчасал или бълнуваш. Трябва ти квалифицирана психиатрична помощ.

94

Анонимен

преди 9 години

обрязаните по моисеевиия закон хазарски *** са големи военолюбци,ама типично по еврейски като всепризнати подлеци и страхливци искат друг да си пролива кръвта за мръсните им сатанински планове.В същия тон им пригалсят и триполовите евро-атлантически содомити ,дето си мислят ,че като обратни са освободени от военна служба ,ама точно към тях искам да се обърна и да ги светна,че вече в САЩ и ЕС педалчетата и лезбийките са с предимство в армията и ще са първите дето ще оберат калая на фронта

93

Анонимен

преди 9 години

пак ли тема за психо джуджу и зелените му човечета

92

Анонимен

преди 9 години

"непредсказуемостта на Путин" - напротив нато се разширява именно поради предсказуемостта на Путин. И това което виждат американците е че Путин води Русия към това да се превърне в една силна световна икономика. Още един Китай и америка става държава от третия свят.

91

Анонимен

преди 9 години

Русия не иска никой да напада, защото няма какво да вземе. Русия е най-богатата страна в света. Целта на военната доктрина е да опазва богатствата на Русия от мераците на САЩ.

90

Анонимен

преди 9 години

Преди няколко месеца четох за някакъв американец,направил кратка"разходка"в бъдещето с някакви там паранормални методи.Подробности не си спомням.Но си спомням какво е видял.Видял е разрушени САЩ след загубена война от НАТО срещу Русия и Китай.А и предсказанията на видни ясновидци,не само на Ванга,все това казват.

89

Do 5

преди 9 години

Хапче за лицемерие все още не е измислено, ама и да измислят на теб едва ли ще ти подейства. Ти си направо за Карлуково

88

До 111

преди 9 години

Глупости на търкалета!Ще бъдат унищожени до голяма степен големите градове и промишлените зони в САЩ,ЕС и Русия. Най-бързо ще се възстанови Русия, после САЩ заради огромните територии, докато ЕС ще сподели съдбата на Картаген. Европа ще бъде като катун с гладно и мизерстващо население, което ще живее на помощи от Азия. Финансовата олигархия ще изчезне както монархиите през 19-20 век.

87

Николай Челцов

преди 9 години

За каква непредсказуемост на Путин говорят? :) Смешници, врат си *** навсякъде, а Путин се чуди как да реагира на поредната им простотия. Спаси си военните бази в Крим и отказва да въвлече Русия във война, колко непредсказуемо! Американско-европейски дебилизъм :)

86

Анонимен

преди 9 години

Изтоточният Фронт в Украйна -отговор на ПРЕДСКАЗУЕМОСТТА на НАТО-евреите да лапнат целият свят!

85

НЕ НА ВОЙНАТА !

преди 9 години

Днес в сутрешния блок на една от ефирните телевизии един гербав депутатин с половин уста си призна ,че тоя команден център дето ни го готвят тук ,българската държава ще му поеме изцяло издръжката,което ще рече гладния,беден и изтърбушен български народ с данъците си ще хрантути няколкото евро-атлантически содомити ,дето ни вкарват във война прако с най мощната ядрена и военна сила в света.Русия .

84

Анонимен

преди 9 години

Българина не е за Европа. Който българин е за Европа - вече е в Европа.Останалите ... е, милички, ... СССР ви зове ! Там ви е мястото, Там ви отива !