48

Глупости :)

преди 9 години

Законът по време на извършване на престъплението е бил друг, нали? Значи Цв.Цв. трябва да бъде съден. А дали е виновен... не знам.

47

Анонимен

преди 9 години

защото с последните изменения на закона за МВР от миналата година е изменен и текст от Наказателния кодекс, според който вменените на тримата бивши директори на СДОТО престъпления са криминализирани единствено по време на война, бойни действия или при мисия в чужбина.

46

Анонимен

преди 9 години

И даже има наглостта да ни показва противната си мутра по пресата

45

Ц . Ц.

преди 9 години

Спокойно. И другите обвинения ще отпаднат. Ние да не сме вчерашни.А вие чакайте да паднат ония работи на коча.

44

Анонимен

преди 9 години

ZVETAN ZVETANOV E NEVINEN.NIAKOI DA E OCAKVAL PROTIVNOTO.ZAKONA NE E VALIDEN ZA POLITIZITE.

43

Анонимен

преди 9 години

ИМА два вида хора. Хора материал и особени хора.Тези особенте хора коват закони за хора от категорията материал.Хората материал са длъжни да спазват закона, а особените хора да налагат наказания на хората материал за неспазване на закона

42

Боколенд 2015 !

преди 9 години

Политик в затвора няма да видите. Този на снимката какви инфото е насъбрал, докато се правеше на министър... бедна ви е фантазията. Дори Дон Боко Тиквони му има страха. Сигурен съм, че и комунистите нямаше да го вкарат в затвора. От западнала, но все пак поносима комунистическа кочинка, бавно се превръщаме в страна от Третия свят.

41

Анонимен

преди 9 години

Виновни за това нещо са - човекът дал идеята за тази гавра със закона. Вносителят депутат или министър. Гласувалите депутати за в комисиите. Гласувалите за депутати на първо четене. Гласувалите за на второ четене. Прецедента неналожил вето. НПОта правни общности, прокуратура и съд, дали становища закона да се приеме и неуведомили обществото за това странно законотворчество продължило поне месец-два. И какви текстове за война вкарват, като че ли ще влизаме във война? Шарлитажурналист, разследвайт

40

Анонимен

преди 9 години

Това с промяната в закона за МВР е толкова смешно, че ще се задавя от смях!Престъплението е извършено при действието на все още непромененият закон!!!За толкова *** ли ни мислят?

39

Анонимен

преди 9 години

Xa-Xa!

38

Анонимен

преди 9 години

Какво да се прави, Темида нали е кьорава, ама не е глуха. Много добре чува шумоленето на парите!

37

23

преди 9 години

Ние сме най-смешният член на ЕС. Тук всичко си е по български. На шефа хората по затвори не влизат, куките за 20 кинта и мъртвопиян да караш, пак те пускат.

36

Анонимен

преди 9 години

Тия депутати, които са гласували това, да се изброят поименно и да се изпишат на паметна плоча пред Народното събрание. Като има протест всеки да храчи в плювалника под тая паметна плоча на позора.

35

Анонимен

преди 9 години

Въпреки този главанак в България има и свестни хора. Но кой им дава достъп до властта? Този пъпеш и Тиквата мислят само за парите си в офшорките и как да си опазят жалкия животец което струва на изтерзания народ милиони. Ако някой си мисли, че с него ще вървим към по-смислен живот трябва да е голям наивник. Те никога няма да се откажат от властта ако не ги изметем. Не ги интересува как живеят хората, те ги презират и смятат за плебеи. Истината е в масови протести и търсене на отговорност за гено

34

Иван

преди 9 години

"Златен скункс" ще има ли? Май забравих, че Нова е герберска и се занимава само с умрелите кучета от БСП.

33

Прецедента

преди 9 години

Упражних ветото си за да отпадне таксата на ВИЕ мафията и сега не го упражних за да отпадне един член на престъпление от Наказателния кодекс. Така милея за народа че се чудя защо ме плюят по форумите.

32

23

преди 9 години

Порно! За какво ни е съд изобщо? Да вкарваме кокошкарите по затворите ли? *** му майката!

31

Анонимен

преди 9 години

тефтерчето изчезна, закона се променя... каква ли ще е трета серия.

30

ШибиРиби

преди 9 години

***

29

Анонимен

преди 9 години

Той ако не беше сигурен в това,нямаше да си даде имунитерта