25

Анонимен

преди 9 години

Не може целият ЕС да работи за гърците.Някак си не се получава. Щом искат пари да си ги изработят. И не ги мислете гърците. Те са фрашкани с пари. Това дето се пише по медиите за кризата в Гърция не е вярно.Не ходят на море сега по три пъти, а по веднъж. Голяма криза.Не ходят във Венеция, а на Санторини.Не ходят зимно време в Алпите, а идват в България на Боровец.Горките.Не ходят на таверна два пъти в седмицата, а веднъж.Не отделат от заплатат си по 600 евро, а по 300.Криза ли!?!

24

Анонимен

преди 9 години

До ами гръцките банки?Готин матрял са българските пички.

23

до 28

преди 9 години

Не се грижи много за гърците. До сега винаги сами са се оправяли. Сами си извоюваxа своводата от турците--Гърците сами са си извоювали свободата?! Не познаваш историята - бяха освободени от руснаците и французите! Руският флот побеждава обединения флот на Турция и Египет и така дава карт бланш на французите да дебаркират по гръците острови! Чети историята, за да не се излагаш!

22

Анонимен

преди 9 години

Абе *** стига сте плюли Германия. Ясно е, че Сорос ви плаща да пишете срещу най-великата европейска икономика, ама се спрете бе.

21

Анонимен

преди 9 години

Гърците били се сами освободили от турците???Да бе. Ако не беше запада и Англия нямаше как да се освободят. Аре стига с лъжи.

20

Анонимен

преди 9 години

Няма смисъл да се дават пари на Гърция, защото те не се оползотворяват както трябва. Това го каза и Ципрас, че много се краде. Да си спрат първо кражбите и след това да им дават пари. А то така няма смисъл.

19

за Ставри

преди 9 години

Около 120-160-млрд.э, ,брато ...ха,ха,хааааааааАко Гърция си мисли че ще избегне плащането ....просто яко се лъже!Спрат ли им субсидиите само за селското стопанство -- *** от Сириза умира!

18

Анонимен

преди 9 години

Не се грижи много за гърците. До сега винаги сами са се оправяли. Сами си извоюваxа своводата от турците. Виж дупето ни е нужно, но си го нямаме

17

Анонимен

преди 9 години

Абе направо им режете парите. Като искат комунизъм да си построят, ама със собствени средства.Аре стига с тея подаяния.

16

Анонимен

преди 9 години

Ами да искаме и гръците банки да ни опросят заемите! Доста гръцки банки грабят българите в собствената ни страна!

15

Анонимен

преди 9 години

Ти си кажи, не ми пречиш! За това колко му плащат на Генов може да намериш в нета, а на мен и да ми предложат пари ще ги откажа. Руснаците, които загинаха за нашата свобода не го направиха за пари!

14

Анонимен

преди 9 години

Вари го печи го най-лошия материал се ражда по нашите земи. За съжаление. То затова и в ада само до нашия казан няма дявол да ни *** по главите щото сами си вършим тази равота

13

Анонимен

преди 9 години

Германци те да си научат урока и да инвестират в България АКО бяха изляли толкова пари колкото за малакит тук Всички щяха да са на печалба а гърците са мързеливо племе и заслужават да ядът комунизъм

12

Анонимен

преди 9 години

Меркелица що не си гледа мюсюлманите, че скоро в Германия ще живеят 2% немци.

11

ами гръцките банки?

преди 9 години

Гърците са ужасно нагли! Искат да не си плащат заемите към западните банки. Ами ако сега ние българите искаме гръцките банки в България да ни опростят дълговете същите банки ще ни нарекат *** и наивници и ще ни съдят, че не си плащаме! Кофти матрял са гърчолята!

10

Анонимен

преди 9 години

Забележете, че от вчера след победата на Сириза, *** се активираха на макс. Бая мънги ще са им кихнали значи, ама дупце да им е ячко!

9

Мрак

преди 9 години

Към края на декември шфабите са успели да си вземат 120 тона злато от янките. Не успели всичкото, щото в Украйна толкова имало и нищо не останало. След като го взели почнали да го режат за да видят какво има вътре. Недоверчив народ! Само не ми е ясно, какво ще срежат от Гърция, някой мраморен блок, който е крепял еладската демокрация? Сега това злато, шъабите пък ще кредитират Украйна, Сорос настоява да дадат 15 милиарда, така да се стрелят славяните помежду си, та славянин да не остане. Сбъркана работа, пфу!

8

Анонимен

преди 9 години

Всяка държава, която се е xванала на xорото им става все по-зле. Държат се с нас като че сме в детската градина и е нужно много да слушкаме и тогава да папкаме. А папкането е колкото да не измрем от глад. Така, че ако гърците им теглят шута и излезнат от еврозоната ще ги поздравя. А за това нещо ние дупе нямаме. Сигурно за това е тая помия тука срещу гърците.

7

ставри

преди 9 години

Някой знае ли колко е реалният дълг на Гърция?

6

Ципрас

преди 9 години

На гърците и БОГ не може им помогна ковти човешки материял са