109

Брaнник

преди 9 години

146 зa тебе *** е комплимент, сметaй кaкво същество си!

108

ss

преди 9 години

До Анонименех голяма работа ако се наакам ще ми олижеш *** няма страшно

107

Анонимен

преди 9 години

До БрaнникТи си завършен ***.

106

Брaнник

преди 9 години

141 Търговски aлиaнс ще имa но между Европa и СAЩ!!!!! 2015 г. го подписвaт, a ти и внуците ти чекaйте дa цъфне Aврaзиятa нa рaшa!

105

белите хора

преди 9 години

Гледам пет *** се събрали и дращят ли дращят срещу Русия! *** им работа!Белите хора сме с Русия и Европа!

104

дано се случи!

преди 9 години

Зона за свободна търговия между Евразийския икономически съюз и Европейския съюз.--Ето кое вбесява американците и сега подскачат срещу Русия и мачкат Европа, но рано или късно ще се случи!

103

Брaнник

преди 9 години

127 Бългaрите сме били русия 1916 г и aко се нaложи пaк ще ви трепaме,

102

млад бандеровец

преди 9 години

Хубавото е че ще има много руски вдовици.

101

До насранник

преди 9 години

Америка въоръжава само терористични организации.. Опаааа дойдохме си на думата хахаха

100

волгоградския

преди 9 години

До украинчето Чечня е част от РФ ако не ти е ясно така че можем да ви пратим и чеченци и дагестанци и кальмыки и кабардинци и каквото си пожелаем. Що нещо против? Ти внимавай да не ви пратим красная армия че тогава не знам

99

Брaнник

преди 9 години

Aмерикa дa ВЪОРЪЖИ хрaбрa Укрaйнa и следвa брутaлно изнaсилвaне нa зелени човечетa в Донбaс, хиляди ще се върнaт в москaлия кaто ( не) пълноценни жени хaхaхaхa

98

Даниел

преди 9 години

Лавров що не спре да се друса ? Не знам кой му е дилъра, но явно много кофти стока му е доставил - пълни простотии плямпа, като изпържен е.

97

Брaнник

преди 9 години

121 блядник нaпaднaхте Укрaйнa, a от НAТО пищите че ви нaтискa, що тaкa бе?

96

УКРАИНЕЦ

преди 9 години

До Анонимен------*** !-ние у нас в къщи можем да си каним който искаме-може и новозеландски войски,може и зулу от ЮАР.Но руснаците нямат право да идват тук ида влачат чеченци!

95

До насранник

преди 9 години

Исторически погледнато, тези твои братя са ни бомбандирали, рязали и прекроявали границите на България.. С такива братя не ни трябват врагове.;-) и сега ни държат като *** на къса каижка.. Полиран мозък си ти!

94

ss

преди 9 години

стига вече с тая русия бе какво ме е на половия какво е казал тоя и оня.в наща държава малко ли са проблеми та взехте цялия свят да оправяте.това българина е *** и простия човек от тези медии имам чувството че сме най безгрижните хора само световните проблеми ни са гайле

93

волгоградския

преди 9 години

До насранник А ти как думаешь ний не напали на Украины?

92

Анонимен

преди 9 години

Нали ви бях казал, че атлантиците разбират само от шут в дзурлата със засилка! Прав ли бях? Така ли е? Така е ! Като не искаш мира... секира.

91

Руско лицемерие

преди 9 години

Русия краде територия на Украйна ,като преди това е признала за украинска ,после американките и НАТО били виновни.Трябва да си много нагъл да кажеш тези думи.А ми руснаците не са спирали да воюват със всички свои съседи от 89г насам.Русия има навика да освобождава държави от собствените им народи.Къде изчезнаха татарите от Крим та станаха на родна земя малцинство?

90

Анонимен

преди 9 години

хахАхА Руснаците вече могат само да "апелират". Никой неможе да каже на Украйна дали да влиза в НАТО или не освен техните граждани чрез избори - затова Русия толкова войски праща и се пъчи. Ама те сами си го направиха с тая кукла дето бяха сложили за президент на Украйна.Скоро Руснаците ще претърпят ужасен икономически и политически крах, дайте им 1-2 годиники максимум.