49

до 52

преди 9 години

Ами и една мутра обещаваше да ни направи доходите средноевропейски, да се строи Белене, и Южен Поток. А направи точно обратното, дори го избрахте и за втори път. Е кой е по-гламав?

48

ХИТРИТЕ ГЪРЦИ

преди 9 години

навреме усещат накъде духа вятъра, а нашите ТЪПОГЛАВИ НАДУПЕНИ "ПОЛИТИЦИ" пак ще ни тътрузят след УРАГАНА, който ще помете ЕВРОГЕЙСКИЯ СЪЮЗ и НАТО

47

Анонимен

преди 9 години

Не може никой да иде към Русия докато има бази на САЩ и в Гърция , България и Турция..

46

Анонимен

преди 9 години

Безработицата в ЕС е 10,7%, а в Русия в разгара на санкциите, ниския нефт и рубла, безработицата е 3,2%.Това ли е процъфтяващата западна икономика?

45

Bulgar

преди 9 години

Сига побеснялата Меркел ще ни подари Беломорието и ФИРОМ, а Обама северна Добруджа.

44

Анонимен

преди 9 години

Съвсем скоро и други народи ще имат такива "тарикати", за разлика от нашето слънце и главна Мутра, който ще ни докара до дъното, ако вече не го е направил

43

Анонимен

преди 9 години

И Гърция и Турция ще бъдат прекарани.. по същия начин като България..Ако Русия налива сили на Русия ще отслаби Иран , което не е в националния интерес на Русия , интереса на Газпром и Русия не съвпадат. Турция се гаври с Иран - Иран построи газопровод до границата и Турция започна да се гаври с количества и цени.. Гърция трябва да излезне от НАТО и ЕС това е невъзможно , не им стиска - САЩ ще купят *** фашисти ще ги превърнат в Донбас.

42

Анонимен

преди 9 години

И ние трябва да направим същото! Видяхме какво ни предлага ЕС! Двойни стандарти и мизерия!Лапкат на наш гръм колонизаторите, а ние им ръкопляскаме!

41

Анонимен

преди 9 години

Следващите ще бъдем ние с още по голяма силаще се залепим за Русия....

40

Анонимен

преди 9 години

Един път като тръгнеш да взимаш заеми от всякъде където дават пък не връщаш, накрая свършваш с счупени ръце, крака и беш уши!

39

до 33

преди 9 години

Ето как един малък народ се изправи срещу световните мародери.--Драги, пишеш фантазии! Гърците засега не са направили абсолютно нищо - само си избраха един тарикат, който ги лъже, че вече няма да плащат заемите и лихвите. Пиши какво точно са направили гърците, за да ти повярваме.

38

!

преди 9 години

Сирица, ЛьоПените във Франция, наш Болен - всичките ги свързва една топла, лепкава, паяжина с кремълските деспотчета.

37

Анонимен

преди 9 години

Колко гръцки банки има в България, а нито една не ми е предложила да ми опрости кредитите, все вдигат вноските, нихната ...

36

Анонимен

преди 9 години

Путин се готви за ядрена война. Това е ЕДИНСТВЕНИЯ му коз ... освен това има сериозни съмнения, че е откачил, а той е напълно безконтролен. Там няма нито парламент, нито правителство, нито медии.За българските комунисти и атакисти ... руския уран ще е като манна небесна - ще им растат крила !

35

психолог

преди 9 години

Гърците са приятели с всички от които могат да вземат пари . Сега наред е Путин . При нас работеше един грък , който си събираше трамвайните билети и искаше после да му ги плащат . Този дребен пример показва всичко за тях .

34

Анонимен

преди 9 години

Да са ни живи и здрави гърците - размътиxа европейската тиня, в която сме потънали до гуша

33

Анонимен

преди 9 години

Гърците винаги са били по напред от нас и винаги ще бъдат защото са народ а не овце

32

Анонимен

преди 9 години

Това са пълни глупости.. Страна от НАТО съюзник на Русия.. поставят каруцата пред коня..Същата работа е Турция..

31

Анонимен

преди 9 години

Ех, да приведен отново главица и да се наведем. Така правят хората. Затова и гърците първи се освободиха. Ние все след дъжд качулка.

30

Анонимен

преди 9 години

А ти защо се притесняваш че си гей? В думата гей няма нищо обидно, нали науката е доказала, че да ди гей е нормално, стига да си носиш винаги лубрикатн, щото без смазка не става, природата не е помислила за това, просто грешка на приридата, но лубриканти се продават навсякъде.