145

УКРАИНЕЦ

преди 9 години

До Не знам кой е въшкар,ама Украина сама се освободи от 300 годишно руско робство а българитечакаха 500 години баба им да ги освободи !

144

Анонимен

преди 9 години

до украинец / абе човече,незнам само ти ли си толкова *** или цялата ви нация / какво нато какъв европеиски саюз ,вашата държава с помоща на вашите управници се превърна в оръжие срещу самите вас , и недеите се пери толкова . русия не е поискала не ви е окупирала,точно за два дена може да се вее руско знаме в киев а сащ няма да ви помогне след това, просто ще си измрете като кучета

143

Мрак

преди 9 години

Дедите на тия *** укрите са откраднали Тризъбеца от Стара Велика България, мъжката плитка също. Изкуствена нация и първи опити за глобализация с плачевен резултат, пфу!

142

стоянчо

преди 9 години

А бе, като ги прихващат толкова много що не вземат и да им се опънат малко, а не само с руснаци да се оправдават. Некадърници!

141

преди 9 години

До УКРАИНЕЦКак 3ти украински фронт е руски,а 1ви украински е украински? Знам много добре,че брянският фронт е преименован в 3ти украински,но как така 3ти е на ссср,а 1ви е украински и освободихте концлагера? Още 1 въпрос: От къде тези украински армии след като Украйна е изцяло под германска окупация. Преди сте били въшкари и сега сте същите.

140

Анонимен

преди 9 години

украинците взеха да пишат нова световна история , първо казаха че руснаците биле нападнали германия а днес гледах изказване в което се твърди че украинците биле спасили всички в полша от лагерите а там руски крак не бил стъпвал / скоро няма да се учудя ако напишат че първия човек на земята адам е украинец

139

Мрак

преди 9 години

Укропитек, а аз виждам, как бягате като скакалци в Полша и Украйна се прекръства на Нова Русия!

138

УКРАИНЕЦ

преди 9 години

До ШопБраво Шоп-музика за моите уши,след малко ще пусна на родоотступниците -путинисти американския химн,както подобава в една НАТОВСКА държава !

137

Гиви

преди 9 години

Посеренко , пак ли имаш "доказателства" които никой няма да види ? Паниката какво ли не прави , хващай самальота за США докато още можеш , защото хванем ли те , ще те влачим по всички улици в Киев с танка .

136

а

преди 9 години

,,Имало прехванати разговори, които доказват вината им" при това за улеснение са на английски ?

135

Анонимен

преди 9 години

ън руснаците от Украйна! Путин и Лавров в затвора! Всички на протест пред руското посолство!

134

Анонимен

преди 9 години

има качено филмче в yotob и там хора свидетели на обстрела казват че ракетите са дошли от някакъв си стар крим,незнам това област ли е или някакъв град но там биле разположени украинските сили не на бунтовниците,това го казват свидетели на обстрела не някоя медия или някоя от конфликтните страни

133

УКРАИНЕЦ

преди 9 години

До Горе долу е вярно само защото състава на -ти Украински фронт коъто вероломно напада България през септември 1944 е главно руски (москалски,кацапски).

132

УКРАИНЕЦ

преди 9 години

До АнонименЗа да се запомни някава информация и за да стане истина,дори и да е лъжа трябва да се набива в главата на хората 1000 пъти. Гиобелс --- 1940 г.

131

преди 9 години

До УКРАИНЕЦТова от историята написана от Грушевски ли го прочете?

130

Анонимен

преди 9 години

това същото го писаха като и свалиха малаизииския самолет,пак пишеше че имало данни че сепаратистите са го направили но накрая излезе точно обратно, недеите казва че има информация ами я даите да я видим а не само да ни хвърляте прах в очите

129

преди 9 години

От 1944 до 1947 година хрантутихме 600000 украински окупанти на територията на България.

128

УКРАИНЕЦ

преди 9 години

До хей украЙнецЕдин цитат от писмо на Васил Иванов Кунчев-Левски до Каравелов:Баьо Либене, дочувам, че ти и оная лудетина Ботьова сте решили да докарате миризливият казашки бутуш в Булгурско? Ако туй е тъй то аз с моите кунки ще ви отрежа чепките. - В. ЛъвскийИ също цитат от Захари Стоянов:Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския.

127

Идиот

преди 9 години

Аха, значи Порошенко отново има снимки, разговори и всякакви данни, доказващи чуждата вина, но отново няма да ги видим. Ама много стана вече- Боинга, тролейбуса в Донецк, автобуса до Волноваха, сега Мариупол... Сега чакаме поредната руска военна колона, разбита до невидимост от юначните укри!

126

УКРАИНЕЦ

преди 9 години

До Майка ми е рускиня,баща ми е украинец.При жена ми Татяна ситуацията е същата.това никога не е било проблем.ние даже никога и не сме си задавали такъв въпрос-руснак ли си ти или украинец?Каква е разликата?Но сега аз искам да кажа че аз съм украинец,моята жена е украинка,моите деца са украинци,аз искам даже моите британски съседи да са украинци.И даже ако аз бях чист руснак,то днес също щях да стана украинец заедно с мойте котки даже.