124

руснаците

преди 9 години

Само спрете да ги пишете руснаците много либерални към другите народности. Русия е и ще си остане държава на руснаците, където всички други народности са втора категория хора - арменци, дагестанци, че и българи са мачкани и ще продължават да бъдат мачкани там, ама после били "федерация".

123

Анонимен

преди 9 години

vbox7/play:d9b7c4f327

122

АА

преди 9 години

НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА ------УКРАЙНА-------ИЛИ ЩЕ Я НЯМА НА КАРТАТА

121

бг

преди 9 години

Хазарската подлост Порош имитира хазарската подлост Биби,който в ООН размахваше измишльотини относно Иран

120

уйо

преди 9 години

Русия произвежда 20 тонови дронове, скоро феновете на Банан Банана ще увиснат като прани *** на простор и ще молят за милост.

119

Мракс

преди 9 години

Оди, човекът ти казва най- възпитано, че няма укронация, няма, както няма и македонска! Хазарите от Втория ком.интернационал ги създадоха, създаха и техните езици. Ако изследващ укрото и македонския ще останеш силно впечатлен как с по едно j руският става украински, а българският- македонски. Защо са го направили ли? За да си отмъстят за Хазария!

118

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До АнонименРуснакът не заслужава да е в Европа... - затова е в Азия...

117

историк

преди 9 години

Досущ като Хитлер през януари 1945.Какво да кажем: ами едно хайл, пък дано докрета до май месец чиляка.С тез разширени очи, съмнителен ми се струва.

116

:)

преди 9 години

До 155Ако мсилиш, че про-путинските кометари, които никнат като гъби са от случйно четящи новините българи. За щастие не са.Всичко е добре организирано ;)

115

Щерев

преди 9 години

Коментара ми е до 148

114

Щерев до 182

преди 9 години

Не вървиш! Удобно не цитира че тази германска медия цитира руски източници!Дай нещо друго извън масква и НЕ зависимая газета..ха...ха

113

Анонимен

преди 9 години

Абе ако опълченци вземат та наистина стигнат до Киев, ще ли има федерация или страната пак ще остане цяла?

112

Анонимен

преди 9 години

Българина не заслужава да е в Европа.

111

Анонимен

преди 9 години

rublajiite mnogo sa gi natisnali ot rusiq da predadat rodinata si.ne boite se nqma da stane.liliPutin skoro shte e v zatvora

110

yan

преди 9 години

До Одисей райграс 138Расизмът е наказуем. А в интерес на истината азиатците с стъпала напред в сравнение с черните, независимо къде живеещи - на клона или в бялата колиба.

109

проруска

преди 9 години

СЪД ЗА ПОРОШЕНКО!!!

108

Роро

преди 9 години

Наистина, Украйна нападна без предупреждение и откъсна територии от по-малката и по-слаба Русия. Украински "доброволци" отцепват суверенни територии от Русия. Ставате за смях другари путинолизци.Фашистите викат дръжде фашиста.

107

ето

преди 9 години

До Щерев до 82дай линк за видеото ами - >>>" около 400 американски наемници се бият в Украйна заедно с украинските войници и милиция в операции срещу проруските сепаратисти, пише германският вестник "Билд ам Зонтаг", това е от преди 9/10 месеца, смятай колко са сегадане говорим и западните наемници ноооооо дай линк за чеченците

106

стопн петров

преди 9 години

Абре , Крим е бил много повече турски отколкото руски!

105

Анонимен

преди 9 години

Русия така и така ще е крива каквото и да направи....що наистина не помогне на опълченците че да спаси много човешки животи? Краварите ще се размирирашат известно време, после ще кротнат до следващата слаба държавица...