322

русофил

преди 9 години

По кой курс ги изчисли! 130 млрд. Щ.д .хах голям виц...

321

СПРАВЕДЛИВ

преди 9 години

До Анонимен 451"Паметник на окупатор не се вдига. Набий си го в продажната рубладжийска кофа."-------------------------------------------------------------------------------Така е! Ти обаче спри да служиш на американските окупатори, щото в момента България е под американска окупация!, ако не си разбрал

320

русофил

преди 9 години

Цъкайте минуси колкото искате!

319

СПРАВЕДЛИВ

преди 9 години

До 446"Че така пишат РУСКИТЕ МЕДИИ,просто неуко момченце.РУСКИТЕ МЕДИИ.Съвсем оголяхте и изтрещяхте.*** да не е агент на ЦРУ?"--------------------------------------------------------------------Наричайки с обидни думи, само издаваш , че си невъзпитан. Не се засягам. Май не си разбрал обаче, че аз цитирам само факти и данни от Уикипедия, която си е американски сайт.

318

русофил

преди 9 години

Окупатор, обаче посрещнат с хляб и сол!

317

СПРАВЕДЛИВ

преди 9 години

До Анонимен 434"Да де .. нали това коментирахме. *** се врътна като 4 годишно и плю върху подписа си в сключени договори. Браво ! Така прави всеки истински мъж на високи токове!"------------------------------------------------------------------------------Така ще е оттук насетне! Свиквайте! На зло куче - зъл прът!

316

запознат

преди 9 години

Тук са ни включили на *** и бълват коментари от Министерството на Истината в Русия. Така или иначе важното е Светът видя че Византийщината не е минало в Русия. Наследството на Зоя Палеолог е още живо в Москва.

315

Анонимен

преди 9 години

Севернокорееца им го каза: "Обама винаги се действа необмислено в своите изказвания и постъпки, подобна на *** в тропическа гора"

314

Бе то

преди 9 години

Руснаците си имат песни-Хорошо жить в стране,где народ живеет в го....Такива ми ти песни.

313

русофил

преди 9 години

Грешите! Съюзниците са били гола вода без ссср са падали! Сталин им сърши цялата работа в повечето истински учебници го пише! Тва битката при Курс ,при сталинград са велики подвизи! Без които нямаше да има ден на победата или сега на европа дето му казват.За тва дето спорят разни мекерета ,трябва ли да има паметник на съветската армия на альошата ит.н ми разбира се ,че трябва да има и всяка година на 9 май трябва учениците да поднасят венци. Това си е светиня като паметника на Апостола.

312

до спаведливия

преди 9 години

Че така пишат РУСКИТЕ МЕДИИ,просто неуко момченце.РУСКИТЕ МЕДИИ.Съвсем оголяхте и изтрещяхте.*** да не е агент на ЦРУ?

311

СПРАВЕДЛИВ

преди 9 години

До Анонимен 418"Абе ти си много заблуден русофилистичен ***! Сталин си го избраха за най-велика личност на всички времена."---------------------------------------------------------------------------------------------------Уа-ха-ха!!! Знаеш ли кво?! Аре повече с теб да не си пишем! Щот аз с хора в умствено неравностойно положение избягвам да общувам!

310

Анонимен

преди 9 години

Защо,ето сега ще спретнат една хубава война в Украйна и ще си спасят долара.Те и Боко Харам за да убиват по 2000 човека на ден що патрони отиват ,пък и ИДИЛ е добър оръжеен пазар.

309

Обама им го каза

преди 9 години

-В дрипи сте.

308

СПРАВЕДЛИВ

преди 9 години

До Анонимен 415"В русията имали много жито,само дето минали на елда/черна каша/,а и тази година в Алтайския край,където и я произвеждат е много кът.*** да не е агент на ЦРУ?"-----------------------------------------------------------------------------------------------------------Пак *** глупости. Факт ли е, че през 2010-та година са 1 в света по добив на жито. Факт е! Ко ми редиш някви конспиративни теории. Мале, че *** народ са тия сороски недоразумения!!!

307

Анонимен

преди 9 години

Ленин не е живял в Русия. Ленин е живял в Швейцария. Пристига в Русия от Швейцария няколко месеца преди преврата 1917 година в брониран влак натъпкан със злато и милиони швейцарски франкове.

306

Анонимен

преди 9 години

Путята си го мести,но глей кво правят руснаците в магазините.ТИКИ-ТАКА.

305

Анонимен

преди 9 години

Лавров много жестоко им наби канчето. "Откажете се от диктата, САЩ вече не са номер 1". Същевременно киевските превратаджии продължават да понася тежки загуби от опълченците въпреки помощите от САЩ. Шистовия балон с който САЩ разчитаха да навредят на Русия се спука. 1/3 от шистовите компании в САЩ са пред фалит. Сега са като накакани. Напълно неадекватни.

304

Анонимен

преди 9 години

*** върна руснаците на нивото на 18 век,сега и Петър 1 да дойде,няма как да ги върне в 21 век.

303

Анонимен

преди 9 години

До АнонименДа твърдите, че някой им е натресъл комунизма е все едно да обвинитенякой, че ви е ср... в гащите.