100

параграф 22

преди 9 години

Всеки който реши да прави реформи у нас, трябва да бъда удавен в злобата на неможещите и незнаещите.

99

бе-ге

преди 9 години

И да се ядосвате и да не се ядосвате,нищо няма да се промени!25 години не се е променило,та баш сега ли?

98

хммм

преди 9 години

докъде стигнахме пак, турците да ни поставят условия

97

Анонимен

преди 9 години

ДОЛУ ДПС КОИ СА ТЕЗИ ДА КАЖАТ КАКВО ДА ПРАВИ БОИКО КАТО ПРИЕМАТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО ГЛАСУВАНЕ ДПС ЩЕЕ НИКОИ КАПКА В МОРЕТО

96

Анонимен

преди 9 години

По време на Втората Световна Война в района на бойните действия са действали санитари, те са довличали болните на носилки или с превоз до военнополевите болници. Животът на лекарите в бил изключително ценен и никой дори не си е помислял да ги праща на бойното поле да спасяват ранените войници и офицери. Днес обаче ние искаме лекарите да бъдат на фронтовата линия на етническия конфликт в страната. Защо?

95

Никола

преди 9 години

И какво като агата иска вот , ще се види , че Волен е *** най-много !!!

94

Кратун

преди 9 години

Време е нещо да се промени в тази страна. Местан иска да я караме както сме я карали досега. Лютфи, време е да изчезнеш от сцената! ТВЪРДО В ПОДКРЕПА НА МОСКОВ!

93

Загрижен за България

преди 9 години

Когато чета статията се изпълвам с две чувства - на погнуса и на гняв !До кога ще търпим всичките *** и *** на гърба си? *** ни крадат от хазната, турците си развяват байрака все едно са си у дома !Мой близък приятел е лекар в бърза помощ и само на него му е посягано 4-5 пъти за последните 2-3 години от "дискриминираните и онеправданите ни братя" !Нека някой ми се обади когато иде в Турция и почне да прави своеволията, които прави тук Местан ! Направо на дръвника ще го сложат !

92

Анонимен

преди 9 години

За да се запази етническия мир, лекарите трябва да емигрират в цивилизованите страни където няма да ги бият

91

8

преди 9 години

Защо руските фашисти искат да правят хунта да ни предлага за руска република, а като са толкова патриотични не скочат на ДПС?

90

хахахахаха

преди 9 години

не съм фен на ГЕРБ,но Москов е министър на място,просто не е прилично един човек от кабинета да е читав и да искат да го махат ,щото казва истината---

89

Анонимен

преди 9 години

Този талибан все още ли си въобразява че може да иска каквото и да е било?

88

Анонимен

преди 9 години

ЛЪЖИТЕ НЕ СА ОТ СЕГА. ЦЕЛИ 25 ГОДИНИ НИ ЛЪЖАТ И НЯМА НИКОГА ДА СПРЪТ. ИЗЛЪГАХА НИ ЧЕ КАТО НИ ПРИЕМАТ В ЕС ОТ ЧЕШМИТЕ ЕДВА ЛИ НЕ ЩЕ ПОТЕЧЕ МЕД И МАСЛО. СЕГА НИ ЛЪЖАТ ЧЕ КАТО ВЛЕЗНЕМЕ В ЕВРОЗОНАТА И ПРИЕМЕМЕ ЕВРОТО ЩЕ СТАНЕМЕ БОГАТАШИ. ИЗЛЪГАХА НИ ЧЕ ТРЯБВА ДА ПРИВАТИЗИРАМЕ ВСИЧКО И ГО УНИЩОЖИМЕ ЩЕ ЗАЖИВЕЕМЕ КАТО БОГОВЕ. ИЗЛЪГАХА НИ ЧЕ СМИ СМОБОДНИ. ОБАЧЕ НЕ. БЕЗ ВИНЕТКА НЕМОЖЕ И ДО СЪСЕДНОТО СЕЛО ДА ОТИДЕШ. ТРИ ПЪТИ СМЕНЯВАХМЕ НОМЕРАТА НА КОЛИТЕ. А В ЕВРОПА КАРАТ С НОМЕРА ОТ 50 ТЕ ГОДИНИ.

87

Анонимен

преди 9 години

Ама верно ли *** чупели прозорци?! Наложи ми се да посетя спешното и няколко пъти болница в Белгия миналата година. Повече от половината пациенти бяха от турски, арабски или африкански произход, но всички се държаха прилично и говереха тихо и любезно с персонала.

86

акуф

преди 9 години

малцинствата стана твърде арогантни и нагли иска малко зъбки да изпопадат.....за човече акъл

85

akud

преди 9 години

един ром срещо думата на двама министри. зидаров яеднага в зандана за пропаганда и насърчаване на омразо срещо Българите . зидаров твурди че Българите са лъзци....

84

8

преди 9 години

Очакваме Волен да се обади да подкрепи партньора си Места...

83

Патриот

преди 9 години

Господине!!!!Защо не си затворите устата и да се върнете от там откъдето сте дошли!!!!Вие нямате работа в България!!!!!Вземете си и електората заедно с *** ....:

82

321

преди 9 години

В България един министър като каже истината и вече се намира някой да те сваля и да те обвинява за език на омразата!!! Срам ме е !

81

анонимен

преди 9 години

г.н местан излагате се дядовите къщи на село са необитаеми от грабежизащо не повдигнете въпроса защо плащаме данък за тях като няма врата прозорецлетните кухни са се разрушили от дърпане на железните тръби в тях