145

ПРОКОПИ АНАСТАСИС

преди 9 години

Съветската мизерия рухна заради един вътрешен ВЕЛИК ЧОВЕК--СЛУЖИТЕЛ НА КГБ-- ''АФЕРАТА ФАРУЕЛ''..ТА ЧОВЕКА ДАВА 4 ГОДИНИ ОТ 1977 ДО 1981..СТРАШНИ ДАННИ ЗА ВСИЧКО...И НА 30 МАРТ 1982Г. ВСИЧКИ СЪВЕТСКИ ШПИОНИ В ФРГ, ФРАНЦИЯ, ГРЕАТ БРИТАН И САЩ СА ИЗЛОВЕНИ..НЯКОИ СЕ САМОУБИВАТ.ОТ ТОГАВА СТАВА ЯСНО ЧЕ СССР Е ПРЕД ЗАКРИВАНЕ.ГОРБИ НЯМА ВИНА ЗА ТОВА.РЕЙГЪН ГИ СМАЗА И В АФГАНИСТАН И СЪС ОПЕРАЦИЯ ''ЗВЕЗДНИ ВОЙНИ''.МОСКАЛИТЕ СЕ НАСРХА ОТ ПАНИКА И САМИ СИ РИТНАХА СТОЛА.

144

смях в залата

преди 9 години

Напоследък чета много руски коментари из руски сайтове и мога да ви уверя, че 99% от тях ни смятат за пълно палячовци и хич, ама хич не ни обичат. Дори един беше написал: "Какви братушки са ни българите, като са вечно срещу нас? Време е да смятаме за братушки само тези народи, които са заедно с нас". Това го давам като пример за несподелена любов към русофилите, които обичат руснаците, ама те тях не

143

Анонимен

преди 9 години

Нещо сте в голяма грешка и не виждате гората, а само отделни дървета. 99% от яростните русофили защитници на Путин са кръвно свързани с Русия - или са от смесени бракове на отчаяни рускини, домъкнати от български гастарбайтери с неустойчива психика. Или са самите тези продажници, които страстно мечтаят за една страна, в която полуруските им деца да са някаква по-висша класа, каквито бяха през соца.

142

до 246

преди 9 години

Коя друга Русия бе драги ?! Тази на царете с крепостните селяни до преди 100г. , тази на Варягата Светослав(швед по произход) или на Иван Грозни?! Нещо си сменил дилъра или ти се е раздвоила личността , на това се казва шизофрения !!!

141

Гошу

преди 9 години

До ivailo1403Боже, как може в 21 век още да има ***, който да се братосват по вяра? Как пък не разбрахте, че няма дядо боже и всичко свършва със смъртта. Толкова ли ви е страшно?

140

Едгар Кейси-джуниър!

преди 9 години

Пророчеството на Ходорковски е твърде разтегнато във времето!Няма да се чака до 2025 г бре!Хутиновите олигарси ще го гътнат до година-две!Иначе Хутин притежава рак на панкреаса в последен стадий(медицински факт считан за държавна тайна!)!Впрочем от времето на Владимир Бланк здравословното състояние на вождовете е сугубо секретно бре!Черненко го назначиха за вожд полумъртав бре!Така че до лятото на 2018 г едва ли ще изкласи за да открие СП по футбол(ако въобще се проведе в Рассия!).Реално 3г max!

139

dp

преди 9 години

236, "до dp", може и да си изключението разбира се но тия дето са учили в Москва не са минали без вербовка.80% от хората в БГ били близки с руснаци, такава глупост. Практически 100% от хората в БГ искат тук да е като в цивилизовата европейска страна, единствено руските слуги са против и не защото не би им харесало а защото това им е наредил господарят им от Кремъл.

138

*/*

преди 9 години

Стойността на договора е 1 000 000 000 долара.Нещо не мога да схвана работата със санкциите.

137

до патриотите

преди 9 години

не се хабете да слагате минуси на русосифилистиците , някой отвътре следи баланса да е в полза на съветското посолство.

136

*/*

преди 9 години

До НаблюдателРазвесели ме малко с твоите "умозаключения".Имам доста познати завършили в Москва и са меко казано доста напред с материала.Било като контакти,било като реализация.Както и да е.Няма спор .че в отделни отрасли "омразният запад "е доста напреднал,но в други- като така нареченият ВПК е "като синеоко бузесто бебе с дрънкалка в ръка".Между другото вчера беше подписан договор..РКК "Энергия" и американская Orbital Sciences Corporation договорились о поставке в США 60 ракетных двигателей .

135

Абрамович от Челси

преди 9 години

Да имаш 40 милярда$ и да влезеш в затвора- няма такъв неудачник по целия свят. Сега какво друго му остава освен да го удари на философия ,пророкуване и фърляне на боб.

134

Ръц

преди 9 години

След 10 години не се знае дали ще има хора по земята, тоз взел на Путин 10-годишни профнози да прави! Съдбата на човечеството ще се реши тази и другата година!

133

dp

преди 9 години

226 - "до 217" - дали си русофил си е твоя работа, дали си руски слуга и работиш - дори само агитирайки - против моите интереси и тези на останалите хора в БГ дето не са били вербувани в Москва - не само не е твоя работа но и еднозначно те определя като предател.Когото нито тук нито в Москва биха искали.

132

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 212 Имам прахосмукачка тайфун от 1980 на 35 години и бачка като нова.А нова имам подарък от децата корейска на всеки 10 минути спира ега ти ***.

131

Отговор

преди 9 години

Който ни обиди и три дни няма живее: youtube/watch?v=uynu_2rj7LM

130

Крадец

преди 9 години

Прав е. Грешката е, че освободиха Ходорковски от затвора

129

Анонимен

преди 9 години

Бля,бля,бля...Болни русофобски мечти.

128

Анонимен

преди 9 години

Ходорковски е луд. Какви 10 години, то ще е рекорд за Гинес ако *** кремълска *** Путин се задържи още 10 месеца.

127

Анонимен

преди 9 години

Най-вероятно комунистите и КПСС ще си върнат властта. Но Путин пак ще помага той и сега е приятел на Зюганов. Също и Жириновски.

126

НИКОЙ

преди 9 години

До 205КАКВО СИ ПИЛ ИЛИ ОТКОГА НЕ СИ СПИРАЛ...НЕКАЗВАМ, ЧЕ РУСНАЦИТЕ СА ДОБРИ, НО ДА КАЖЕШ ЧЕ БАТЕ БОЙКО Е НАШИЯ СПАСИТЕЛ ИЛИ МУ ПРАВИШ ТРЪБИ ВСЯКА СУТРИН ИЛИ ... ТОЗИ ЧОВЕК УНИЩОЖАВА БЪЛГАРИЯ ПО ВСЯКАКЪВ НАЧИН, КОГАТО СВЪРШИ ТУК АМЕРИКАНЦИТЕ ЩЕ МУ ДАДЪТ ГРЖДАНСТВО И ТОЙ ЩЕ СИ ПУШИ ПУРИ НА НЯКОЙ ПЛАЖ, А ТИ И ДРУГИ КАТО ТЕБ ЩЕ ВИЕТЕ ОТ ГЛАД...