158

Анонимен

преди 9 години

В Русия е пълно с карикатури на Путинyoutube/results?search_query=мульт+личности+путин+и+медведев

157

Анонимен

преди 9 години

Русия е федерация и се зачитат правата на всички.За запада това е непонятно.Всъщност това е модела на Руската Империя.А Руската империя взима този модел от Визамтийската Империя.На запад е нямало такива държави.Западняка се подиграва със всички, опитва се да ги прецака, да е над тях.Докато модела на Византия е различен.Православната Империя е съвсем друг модел на държава.Докато западните държави са създадени по тертипа на падналото човешко естество със всичките му недостатъци.

156

Анонимен

преди 9 години

До СТРАНДЖАТАДа правят се. Разбирасе не толкова *** колкото в Шарлито. И филмчета се правят. "Путин с Медведевым и Ющенко про ГАЗ" например... В туба *** гледай...

155

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До Анонимен 203Аз съм Ваня... - да ти го натапаня...

154

Анонимен

преди 9 години

Аз съм Ваня от Донбас.

153

ехо

преди 9 години

,,Марк Халперин,активист,държал плакат-Аз съм Чарли на Менежния площад,е осъден 38 дни затвор защото е нарушил Закона на Путин,че ,,имаш право на втори протест 30 дни след първия....''-ГРАНИ.РУ....Русия никога няма да е ФРАНЦИЯ.Истина е .Все още има някаква свободна преса,за да научаваме какво става зад Завесата.

152

БСП

преди 9 години

БЪЛГАРИЯ НЕ Е В ЕВРОПА !НИЕ НЕ СМЕ ЕВРОПЕЙЦИ !ТРЯБВА ДА СЕ ПРИСЪЕДИНИМ КЪМ АЗИАТСКИЯ СЪЮЗ !!!

151

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Правят ли се в Русия карикатури на ***...

150

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 188Запознати с това парцалче наречено вестниче го наричат порнографско.

149

Аз съм

преди 9 години

Аз пък сьм волгоградския

148

Анонимен

преди 9 години

ЕС анулирали украинските шенгени... Ееее бива ли така?! Не е демократично. Хората си направиха държавата *** заради ЕС, а сега така ги цакат. Те искат да са европейци, ще има ли протести по този случай?

147

...

преди 9 години

За да разберем сатанисткия характер на света в който живеем и лъжите и ИЗМАМИТЕ,ето едно изказване ;Нетаняху"Израел очаква Международния криминален съд да отхвърли Палестинската молба поради факта,че не е държава"(Палестина )haaretz/news/diplomacy-defense/.premium-1.634983.Колко неща станаха тези дни предшестващи това събитие....

146

ехо

преди 9 години

,,Чиновники-Полная амнистия капиталов,обещанная Путиньiм,неосуществима''-ГРАНИ.РУ.Статия,във връзка с обещаната амнистия на Путин на ВСИЧКИ капитали изнесени от Русия,без значение на техния произход...Коментарите под статията показват,че руснаците се усещат накъде ги води джиджи от Кремъл и т.н.

145

Анонимен

преди 9 години

Четох че 10 млн. евра са направили в Шарлито вчера. Колко от тях са дарили за борба с тероризма не прочетох. Също така не прочетох и колко са дали на семействата на загиналите, но явно печалбата е добра.

144

Анонимен

преди 9 години

Аз съм Цеко. :)

143

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 9 години

Добре е, че в света има държава, която нарича нещата с истинските им имена. Това е Русия !Иначе ще живеем в една тотална манипулация на медийната машина на Новия световен ред.Вчера ги накараха да се редят на опашки от ранни зори за един фалирал вестник.Утре ще ги накарат така да се редят за имплантиране на чипове.Слава Богу има и втори полюс вече в света !Има нормално мислещи хора, а не промити мозъци !Това е за доброто на човечеството.

142

ехо

преди 9 години

Кво става

141

Анонимен

преди 9 години

Азиатска държава от пропаднали типове.*** руска.

140

доброжелател

преди 9 години

177 е абсолютно прав!!!Ако беше станало при тях,щяха да реват,а после да мрънкат що не ги подкрепя света!!!!Двулични *** болшевики!!!

139

Анонимен

преди 9 години

До seiraВчера и онзи ден видяхте кой и как ни определя политиката, та и направиха режим за отваряне на прозорците, разходки, проветряване, достъп до работното място и т.н. Вкараха ни една доза демокрация. Ние не струваме и 1 ст. , както и живота ни в собствената ни Родина в сравнението с конфорта на императорските наместници! Честито на всички! А ще си плащаме и малко повече за този вид сигурност на НАТО. Кефи ме овчият ни нрав!