47

Елховчанин

преди 9 години

Софиянци, почувствахте ли днеска ласките на свещенната димукрация. О т МВР изтече информация,че на софиянци днес са съставени 3500 наказателни акта за; отворен прозорец,отворена балконска врата,неправилно паркирана кола,излизане на улицата по рано от заповдания час-11 часа. Те това е димукрацията,която вие с Иван Костов натресахте на българия. Търпете си е сега.

46

Никой

преди 9 години

България не еВропа. И. Европа не е Бг !! Утопията е ОЧЕВАДНаааааааааааа!!!!!!!

45

madamkrasi

преди 9 години

Всички,които до сега приеха еврото,не видяха нищо добро.Виждам го всеки ден в Гьрция.Тя влезе неподготвена в еврозоната,не виждам кьде е трьгнала Бг не е готова за това.При мин.заплата 200 евро,как ще платиш хляб 1.20 евро,да не говорим за друго.Не е еврото за страни сьс слаба икономика.Всички го казват от опит.Сбогом на ниските цени!

44

aтaкисть

преди 9 години

Aтaкизмът в Бългaрия вече е спорно явлениеПричинa зa товa е, че той вече се отъждествявa с първичнaтa истинa зa фундaментaлните процеси в държaвaтaНикой привърженик не е виновен че естествено е избрaл пътя нa мисловното и идеологическо усъвършaнествaне

43

дядо Коледa

преди 9 години

Горaнкa, кво прaи Пеевски, одиш ли у Дубaя?

42

Анонимен

преди 9 години

vse poveche se uveryavam che ES shte se razpadne. nie s kogo se hvanem nishto dobro ne go chaka. dvapati razbihme germaniya, sled neya SSSR. sega e red na ES i USA.

41

Анонимен

преди 9 години

Калинчо Герберастки пак се прави на мАж

40

Горанов се опита

преди 9 години

2-3 пъти да направи пари не успя и се върна пак в политиката.

39

Parashkefof

преди 9 години

aide, na sluka, ot utre bg lev izostavya borda i pluva s sobstveni muskulcheta :)

38

Анонимен

преди 9 години

Тоя си мисли,че е важен фактор калинка ! Кой ще те одобри с тази корупция и мафия бе??????!

37

Иван Костов

преди 9 години

Но той е един обикновен икономист, нищо повече, от един дребен чиновник!

36

Аз пък съм сигурен

преди 9 години

"Горанов убеден, че смяната на лева ще се отрази положително."А аз съм убеден , че майка му и баща му на тоя са брат и сестра , както и на повечето в това правителство.

35

Анонимен

преди 9 години

Пичове,дано не съм лош пророк ,но както се очертава скоро ще има финансово цунами и тоя ще се чуди ,къде да се скрие и какво да каже

34

Анонимен

преди 9 години

Ще им се н Мафиотите да лапат пакети от ес помощи и да им ги опрощават ,ама нема! Баламите се усеиха и вече не даруват, а искат залог земя, острови, питай гърците.В момента са на тръг.Що ще заложите, като всичко изкрадохте? Нали щяхме да влизаме и в Шенген? Кво стана? Не пускат мафиоти,а? Тези неща се решават с референдум,бе ***! Стига лъгахте и грабихте народа!!!

33

койчо

преди 9 години

С тези нашите доходи сме баш за еврозоната - съвсем да ни лъсне голея г.з! До сега вземахме заплатите във велики левове и европейците не си даваха сметка колко пари получаваме за заплати! След влизане в еврозоната ще видят точно в каква мизерия сме изоставени!

32

Анонимен

преди 9 години

За 25 години малко ни е! Хак ни е! Сега остава задължително и по 100 тояги на голо да ни ...и ако и тогава си кротуваме, да ги увеличат а 200! Кой каквото сам си направи, никой не може да му го направи!Най-загубената, най-затритата държава с най-овчедушния народ.

31

Анонимен

преди 9 години

на *** сонствена валута му не требе.Той толкова *** че ще направи хипер инфлация мигновенно.Добре че има валутен борд че до сега да бяхме изкарали няколко девалвации като виденовата.То и сега не сме далече от подобно нещо. Юни месец за малко да изгорим но тази година може и да не ни се размине с такъв иЧсперт за премиер.

30

Еврьо

преди 9 години

Киде бе,Горанов ? Киде ша влазаме? Нали заплатата ми ще стане 2 пъти по-малка! И киде да влазаме като съвсем скоро няма да има Европейски съюз. Искаш да съсипеш съвсем народеца!Аман от ***!

29

Whatever

преди 9 години

Минаването към еврото ще дозатрие България, честито на всички. :)

28

Владо

преди 9 години

До Съзвездие ДраконКакъв референдум ще правиш, като 90% от хората в страната си нямат никаква представа за какво става въпрос? На бабите, ако ги попиташ дали да остане лева, или да се смени с друга валута, какво мислиш че ще отговорят?? Не може да се прави референдум за каквото ти падне. То затова съществуват държавите и правителствата - за да се взимат решенията от експерти със съответното образование :)