58

Анонимен

преди 9 години

Руснаците си изпускат нервите. Милер показва точно това. Руският нефт вече е само 10 долара над себестойността си и носи чисти приходи на Русия само по 50 милиона долара на ден. С по 35 цента на човек на ден няма как да преживее 140 милионна Русия. Газа нищо не може да помогне на Русия, той носи приходи от едва 30 милиарда на година на Русия. Как да се води война в Украйна, как да се плащат огромните задължения, а днес е дедлайна и на 50-те милиарда за плащане по делото ЮКОС. Раша си отива.

57

Анонимен

преди 9 години

За тия които нямат представа какво е Газпром: Това е държава в държавата, това е Мултигруп за България, но държавна компания, така че ако гръмнат Милер няма да се разпадне. Това са хора които преминават през теб все едно че те няма, нашите борчета в най-силните си години са малки любители в занаята спрямо тях. Само който не ги е срещал може да ръси глупости, но може да се пробвате. При тях върви коректност, уважение и възвеличаване, всяка конфронтация е обречена.

56

За Ноби

преди 9 години

"Ами ако ЕС каже, че няма да купува газ през Турция ? И да изгради терминали за Азерски газ или пък направо тръба."Колега Ноби, погледни картата - азерски газ може да мине само през Турция. И там , около Босфора руснаците ще разположат газов хъб и ще чакат ЕС да си построи тръбите откъдето си иска и хоп ,ще се включат в тях без пари :) Третия енергиен пакет ! Всеки тръбопровод трябва да осигури 50 % за други доставчици .

55

Анонимен

преди 9 години

Ехоооо, свобода на словото? Къде ми изчезна коментарът? А Миме?

54

Анонимен

преди 9 години

ще продават газа на белите мечки, смешковци

53

Анонимен

преди 9 години

Е какво й пречи да пусне газ до Турция и да спре през Украйна ! Ох там са се накачулили американчета на готови тръби !Украйна на къде ще копа новите тръби ?Всеки да си ги прокарва !Да не говорим за Турската цена . Я , да не вземат да воюват с Турция за руския газ ,?

52

Анонимен

преди 9 години

Колкото и да си джаскате г..ъ в тавана , Украйна вече не е ваша

51

Анонимен

преди 9 години

"Турски поток няма да има!Турците не са толкова глупави като нас."Как те объркаха тези две изречения - хем турците да не са глупави, хем да не държат енергийния контрол над ЕС.

50

Анонимен

преди 9 години

Милерчо,и турския паток ще го построите като южния.За нищо не ставате освен да плашите гаргите.

49

до57

преди 9 години

По важното е,че и закостенял *** е прозрял истината за разлика от доста други ,видно от коментарите!

48

a

преди 9 години

Нали еврооа слага санкции защо продължава да взима газ от русия .да видим как европа остане на студено.войната в украина е за контрола на този газ от сащ.русия искаше да ни подари този контрол с июжен поток и ние се насрахме.чупакулос американос

47

23

преди 9 години

На Обама му дърпат конците, а Путин е лидер. Не разбирам как някой може да предпочете куклата на конци пред Путин. Вие сте ***.

46

Анонимен

преди 9 години

До Петко Бочаров:до 45 Намери снимката на Петко Бочаров дето се кланя на Тодор Живков!Емблематична!Ако ти харесва такова поведение-прави го и ти!Хвалебствията за еднополюсния свят са меко казано несъстоятелни!Най-малкото защото отричат водещата роля на конкуренцията в развитието.Видяхме какво направиха САЩ за 25г без конкуренция-май никак не е добро!

45

23

преди 9 години

България и Русия- Вечна Дружба!

44

Анонимен

преди 9 години

То до 2020-та дали ще има и кой да го купува ?

43

Анонимен

преди 9 години

Докато не приключи войната със САЩ,Русия няма да строи нищо!Колко ще продължи това ли?Ами казаха го хората:"САЩ ще воюва с Русия до последния украинец!" Има и още нещо-не се знае каква част от тръбопроводите ще са в каквото остане от Украйна-може да са пренебрежимо малко.Нашия например ще е в Новорусия.Е,ако се стигне до ядрена война,няма да ни трябва нищо-ни газ,ни тръба....

42

Идиот

преди 9 години

Сиреч това, че американците контролират вече газопреносната мрежа на Украйна не е никакъв проблем? Очевидно никой не се смущава от този факт, чрез който САЩ може да контролира ЕС по всяко време... Неслучайно Русия иска да заобиколи най-новата щатска територия. А ние пак ще купуваме руски газ, но с турска надценка, щото друг няма и няма да има скоро.

41

Дедо Пич

преди 9 години

Аре Русафилите ЧУГУНЕ да вървят да копат нефт и да не дращят у сайта щот дедо Ви Пич се нуждае от евтин бензин за таралясника!МАРШ НА ТРЪСТИКАТА!!!

40

казаха ни

преди 9 години

правете тръба до Турция.Тчк-демек точка.А иначе-не му е лесно на бай Петко-роден и живял преди девети,преобърнал се после,живял и работил преди десети,пак се преобърнал,сега пак.Да е жив и здрав.

39

#$&

преди 9 години

Петко не вижда по-далеч от носа си..