162

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До свръх-умен атакистЦитираш коментарите в Гъзета.ру? Своите или на някой като теб?Напомняш ми един виц за бай ***. Седял си в кафенето и минало едно вестникарче и викало: Газета, газета...- И аз веднага разбрах, че продава гъзета - заключил бай ***.

161

Анонимен

преди 9 години

До Анонименукрайна отива към умиротворяване, просто киевци или ще слушат или ще се разкарат

160

свръх-умен атакист

преди 9 години

До СТРАНДЖАТА за 201Не, за проучванията и аз знам, близо 90% подкрепа. Но истинския анонимен руснак ето какво коментира: "В общем хапнули Крым, а что дальше с ним делать не знаем. И нести тяжело и бросить жалко. Чемодан без ручки."или"Падение нефти на 1 доллар - минимум падение на 3 рубля стоимости доллара...А если нефть свалится до 20$ - что, поедем в нигерию...?"Днешни коментари в газета.ру. Та така за проучванията.

159

Анонимен

преди 9 години

До СТРАНДЖАТА за 215може, ама нема да стане.

158

Анонимен

преди 9 години

ми той мечока и в Украйна гризе хурката

157

СТРАНДЖАТА за 215

преди 9 години

До АнонименМогат за разнообразие да те окачат теб.

156

Анонимен

преди 9 години

До СТРАНДЖАТА за 201така смятат защото са чугунени *** :) Ако бяха умни, досега да бяха окачили микро-вожда си на някой стълб.

155

до свръх умен-такис

преди 9 години

"Спадането е бавно,хората имат възможност да променят разходите си плавно"Препоръчвам ти да идеш да почетеш малко руски вестници, да видиш какво коментират хората за рублата и цените в магазините. Да те светна, не са всички руснаци *** като вас, феновете на Волен, и се усещат че гениите в Кремъл са ги сложили в една група с Венецуала и Нигерия. Не са много доволни...........Кои руски вестници-Телеграф,Дейли Мейл,Индипендънт,Новая Газета,Псковская Губерня ли?????

154

Анонимен

преди 9 години

1 долар = 1,70 лева в бюрата и никой не продава.

153

Анонимен

преди 9 години

До АнонименЛева се обезцени с 20 % от нова година и който държи левове май вече доста губи и от курса и от ниските лихви.горкото атакистче нещо се е объркало - рублите, рублите са -20%, хартийките, с които ти плащат!

152

за 208

преди 9 години

До АнонименНищо такова няма да стане

151

Анонимен

преди 9 години

Саудитска арабия имат пари и за атомно оръжие.

150

СТРАНДЖАТА за 201

преди 9 години

Руснаците смятат че тяхното правителство работи за тях. Според всички проучвания.

149

Анонимен

преди 9 години

До 202Въоръжени ислямисти като Ислямска държава или ислямска военна диктатура като в Египет. Все едно е .

148

до 180

преди 9 години

До Анонимен 172Всяко съобщение за фалит качва цената на шистовите ресурси и търсенето се преориентира към конвенционалния нефт.---------------Това от кой пръст го изсмука?Тоя, дето ти беше в Г3 ли?Откъде накъде е така?....Айде един бърз курс по микроикономикс-интуитивно без графики:В краткросрочен период при свито предлагане(намаляване броя на производителите) и константно или увличаващо се търсене какво става с цената на стоката:а.Увеличава себ.Намалявас.Цъка билот

147

варадерско слънце

преди 9 години

До Анонимен"Лева се обезцени с 20 % от нова година"А вай вай вай ваййй... Търсете помощ и си взимайте лекарствата. А да, и не кибичете по цял ден в интернет.

146

Анонимен

преди 9 години

Лева се обезцени с 20 % от нова година и който държи левове май вече доста губи и от курса и от ниските лихви.

145

Йуй

преди 9 години

Леле загазихме . Сега плащаме най "ЕФТИНО" газ и нефт от пияниците. Лошо става ако ни заробят западняци и плащаме най скъпо. МАМА ВИ КОМУНОКАПИТАЛИСТИЧЕСКА , БеСеПеДЕРАСИ , ДС , КГБ и ТЕМ ПОДОБНИ ***. Всеки НЕУСПЕХ НА Руснаците е НАДЕЖДА за БЪЛГАРИЯ !!!

144

Анонимен

преди 9 години

Аз съм на мнение,че американците могат да унищожат Ислямска държава за половин час,но по някакви причини,които не са ми ясни не го правят.Навремето смачкаха Ирак за няколко седмици.Това беше армия от 1млн.,танкове,самолети и т.н.Единственото ,за което се сещам е,че американците чакат тези откачалки да съборят Асад и след това да ги нападнат

143

за 200

преди 9 години

До АнонименСериоозно ли? Както в Египет я взеха може би?