23

Анонимен

преди 9 години

До Анонимениздевателствата над руснаци в Украйна са факт при новата власт

22

ЗА 45

преди 9 години

До АнонименОдисей 1 Е ЛЪЖЕЦ

21

ЗА 43

преди 9 години

До АнонименИ ИЗДЕВАТЕЛСТВАТА НА ЕВРЕИТЕ КОМУНИСТИ

20

Анонимен

преди 9 години

Лошото е, че хриситиянските държави не си взимат поука.Монархическа Франция помагаше на САЩ да се освободи от монархическа Англия и после именно САЩ помогна на евреите да свалят монархията във Франция.После Монархическа Германия помогна на евреите да салят монархията в Русия и после евреите свалиха монархията в Германия.Сега вече с тези "републики" и "демокрации" за всички е ясно, че народа, който уж трябвало да управлява няма думата. При монархията поне управялава самодържеца. А сега кой?

19

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Френската ислямска общност е по-голяма от еврейската.

18

Анонимен

преди 9 години

В Украйна се извършва геноцид над руснаци.Ясно е, че украинците имат право да са независими, но при 16 млн. руснаци как да се игнорират тези, които не са съгласни с това, което се прави?Руснаците искат да говорят на руски и да имат права, които да се спазват. Да се игнорира мнението на 40 % от гражданите на държавата е безпрецедентно в цялата история на света.Само болшевиките убиваха толкова ожесточено руснаци.

17

Българин

преди 9 години

Хей наистина прекалихте.Хората ви казаха да "пр..те ,а вие се нас..хет" Разбрахме ви ,че сте солидарни с французите ,разбрахме че осъждате тероризма.Ха стига.Кажете нещо за Одеса , нещо за Донбас.Не мълчете като зад..ци. Нали сте независими журналисти ? Плюнки.

16

До 30

преди 9 години

Ами именно затова загубва, защото има революция.Иначе точно Императора отива на фронта и руската армия започва да печели иведнага работническата партия воглве с Бланк вдига "революция" с германски пари.А САЩ не помага на Русия, а помага на болшевиките.А през 1905 г. русия формално печели войната с Япония, но срещу Русяи е Англия и всички западни държави. И мирният договор е такъв, че все едно Русия е загубила.Разбира се Англия се управлява от евреи, както и САЩ.Евреите пращат Бланк в Русия.

15

сектор Кабул

преди 9 години

Поредната комедия- един водевилен марш на свободата, организиран от робовладелци и терористи под надслов за забрана на робството и тероризма. А иначе вестничето е треторазрядна жълта преса, на която досега в самата Франция никой не обръщаше внимание. Атентатът е вероятно организиран от Мосад, за да създаде етническо и религиозно напрежение между мюсюлмани и християни.

14

Кирето

преди 9 години

До Анонимен--15; Като беше много силна Русия защо загуби ПСВ. Беше готова да загуби и ВСВ но САЩ и помагаха.

13

Анонимен

преди 9 години

Нямайте доверие на никого,не разговаряйте,погубвайте човешките си чувства ден след ден,бъдете лицемерни,гледайте телевизия,не четете книги,не посещавайте културни мероприятия,съмнявайте се,отчуждавайте се един от друг,слушайте музика без смисъл и съдържание,не обогатявайте речника си,не се самоусъвършенствайте,системата ще се погрижи за Вас.

12

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен--9;На теб кой ти иска мнението бе куха лейка

11

стандарт 2

преди 9 години

Черно маскирани убиват инакомислещи в Париж - много ЛОШОЧерно маскиращи убиват инакомислещи в Донбас - много ДОБРЕТова е то демокрация за наши хора

10

БГ

преди 9 години

Проблем ли имат французите,та се правят на столица на света?

9

aaa

преди 9 години

Аз не съм ЧАРЛИ!!!

8

Анонимен

преди 9 години

Най-много гейове на глава от населението има при евреите.Едно време богоизбрани, а после вече поклонници на дявола.

7

Анонимен

преди 9 години

Нормално е за социалист да евреин и да е гей. Нищо ново.Както и при комунистите.

6

Анонимен

преди 9 години

Евреина навсякъде руши съществуващият християнски строй.Той удря най-силният, за да го събори и за да може после лесно да се справи с по-слабите.Затова удря Франция през 1789 г. защото тя е най-силната държава в света по това време и защото е християнска.Затова удря Русия през 1905 г. (неуспешно) и през 1917 г., защото Русия е християнска и е най-силната държава в света по това време.Като за да превземе Русия използва и две войни Руско-японската и Първата световна. Защото Русия е била силна.

5

Анонимен

преди 9 години

Ясно е, че са евреи.Богохулствали са.Говоря за карикатурите им против християнството.Сега горят в ада."Мъчениците" на юдео-демокрацията.След юдео-комунизма дойде юдео-демокрацията.

4

Анонимен

преди 9 години

Париж е столица на фашисткия Майдан. столица на либералния фанатизъм