11

!

преди 9 години

Нетаняху предупреди"Признаването на Палестина от Франция ще бъде голяма грешка".И вместо мюсулманския свят да се зарадва на признаването на Палестина,то НЕИЗВЕСТНИ лица професионалисти стрелят по французи за карикатури(уж)0тпреди няколко години,така както самолетите на Малайзия започнаха да падат след като съд в Коала Лампур обвини израел в Геноцид и Брейвик проциониста изби децата на собствената си нация ,които имаха проПалестинско рали срещу цион.тероризъм.

10

L.

преди 9 години

Е, бива ли да давате пак два сериала едновременно?!

9

Анонимен

преди 9 години

Само ще ви кажа, че тея *** ако имаха технологичната мощ на запада, нямаше да се колебаят да я използват срещу белия човек . Виждате ли колко кротки и заспали са руснаците! Хунтата от Киев изби маса народ, а ни атентат в Киев, ни премерен ядрен удар.

8

с.

преди 9 години

До VansФакт,но пък ако на тези простотии сега не се отвърне с тотален терор *** ще изнаглеят съвсем!Освен това тези,които ще изтълкуват нещата са нахъсани и мотивирани за свинщини и без това по-лошо няма как да стане!

7

христов

преди 9 години

Добре бе, какво още трябва да стане, за да се изгонят тия *** от цивилизования свят !

6

АНТИ

преди 9 години

Ето, изтървахте Сертов франкофона зад граница и ще гледате филма "Френска връзка"!!

5

Анонимен

преди 9 години

А станишев си похапва баница с късметчета ,така показва толерантност към франция.

4

Vans

преди 9 години

До 2 и онези фанатизирани, безмозъчни същества да ги издигнат като мъченици и герои?!

3

Путин

преди 9 години

А Вие мосю, защо не дадохте двата мистрала? Видяхте ли сега какво стана!

2

с.

преди 9 години

Аз предлагам да ги заловят живи и после красиво да ги обесят пред Елисейския дворец!Или пък да ги гилотинират за да спазят тази типично френска традиция!

1

Анонимен

преди 9 години

В момента братята извършват отвличащи действия, с което се създава възможност следващи терористични удари на други места.