214

Анонимен

преди 9 години

Това човече не го коментирам, но не мога да разбера защо всички ни връщат на нас бежанците, а ние ги хрантутим, след като много добре се знае кой и от къде е влязълЛ

213

Анонимен

преди 9 години

от Гоцеделчевско. Комсомолиски секретар от Гоцеделчевско!Кадрите на ГРЕБ, цоцреализъм! За какво ни армията бе ***, та да я раниме тогаз! За витрина, като твоята президентска карикатура ли?

212

Анонимен

преди 9 години

*** пак се е объркал. "Другата страна" ИМА 650 хил. армия. НАШАТА страна няма армия. Откакто сме свободни, вкл. и последните 10 г. като членове на НАТО нашите мисии в чужбина изпълняват изключително охранителни функции - пазачи на летища, на складове и държавни сгради. Нищо военно няма в тези мисии. То и затова вече повече от 20 г. бойно оборудване не се купува, защото т.нар. пари за отбрана отиват за обучение, оборудване и заплати на пазачи за мисии на НАТО. Тъй че, както могат да пазят поляните в Афганистан, така да пазят поне българската граница от имигранти. Едва ли Турция ще ги по

211

Анонимен

преди 9 години

Този на мен не ми е президент. Ако обясня защо, ще ме баннат, тъй като е приятел и бизнес партньор на собственика на сайта.

210

Анонимен

преди 9 години

Плевнелиев, за мен никак не е важно как си направил първия си милион, още по-малко ме вълнува втория, третия или N-тия ти милион. И не заради това, че имаш пари аз не искам ти да си ми президент, а заради това, че просто си изключително несъстоятелна личност. И ако в един момент се опитвах да си те представя, като уж "някакво по-малко зло", сега вече за мен си обикновена карикатура. А пък вменената ти роля на "Главнокомандващ на българската армия" в контекста на поредните ти безумни словоблудства, а и с оглед на безгръбначната ти осанка, те превръщат от карикатура в ... гротеска. Жалко, че ува

209

Анонимен

преди 9 години

До Анонименточно така е, а и няма кой да ни се сърди, както вече няколко души писахме- турската граница се охранява от тяхната армия в момента, къде е тук скандалът? Или нашият "президент" пак е хванат неподготвен? Как е възможно, при такава невероятна заплаха от бежанска вълна, ние ПАК да си мислим как да сме послушни на съседите си?!?

208

Анонимен

преди 9 години

казвал съм и преди - на този да му се дава заплата само ако не си отваря устата

207

Анонимен

преди 9 години

Армията до границата ще докара още по-голяма каша в главата ти.

206

не е важна бройката

преди 9 години

По 5 на НОЖЖЖЖЖЖЖ !!!

205

СТОЛИЧАН СОФИЯНСКИ

преди 9 години

"ЦАРЯ/ПРЕЗИДЕНТА/ Е ГОЛ!

204

zdr

преди 9 години

Стига се излагахте бе,за една нощ можете да съберете всички каналджии!На село всичко се знае-кой,къде,кога...Можете,ама не искате,щото падат парички!

203

Анонимен

преди 9 години

Няма такива филми, ние сме длъжни да охраняваме и защитаваме държавата си както намерим за добре. Кои щял да се сърди ,ама какви скандали щяло да има нас не ни интересува. Имаме дълг да защитаваме и отбраняваме земята на дедите си и точка по въпроса.

202

Анонимен

преди 9 години

До Кажете си истината!Разбирам негативизма Ви, но не съм съгласен. България е имала и ще има армия и полиция, защото и в двете служат много честни и достойни българи. За жалост и двете стуктури са принизени от недостойно управление, използване не по предназначение и какви ли не експерименти през годините.

201

Анонимен

преди 9 години

При второтия си мандат Цар Таква успя да досъсипе и това, което не успя през първия си мандат.Ама докато е пълно с *** народ - така ще е. Всеки си заслужава съдбата.Жалко все пак за малкото нормални българи, които останаха в тази прокажена територия и им се налага да живеят с безмозъчните тиквопоклонници.

200

до ПРЕЗИДЕНТСТВОТО

преди 9 години

За сведение на неосведомения мюсю президент. Турската граница се охранява от ЖАНДАРМЕРИЯ КОЯТО Е ВЪВ СЪСТАВА НА ТУРСКИТЕ ВЪОРЪЖЕНИ СИЛИ. Тази жандармерия има повече бронирана техника и въоръжение от цялата Българска армия включително е 4 пъти по голяма по численност. Не е възможно президент и главно командващ за какъвто се има тази персона да е толкова заблуден и не осведомен

199

Анонимен

преди 9 години

Еййййй полютицитееее , толкова сте некадърни че една граница не можете да опазите .

198

777

преди 9 години

СУПЕР! Войската и полицията се карат кой да НЕ пази границата!!!! Спете спокойно деца..........

197

Анонимен

преди 9 години

До гуша ми дойде от безродни политици и либерали.................

196

Кажете си истината!

преди 9 години

Направо да си го признаем: България НЯМА АРМИЯ!Направо да си го признаем: България НЯМА ПОЛИЦИЯ!Имаме Политически партии, Министерства, чиновници, но нямаме фактическа армейска войска и полицейска сила от качествено подготвени годни хора!

195

Анонимен

преди 9 години

А-а,а някой или някои чакат ли договорчеата за втора линия за да няма кавги със съседите,щот на тия бабаити чадър им слагат и им викат чадърбабаити,през тия години какво ли не е имало та ще ни приказват за армия по границите,а когато се служеше по три години по границите,не са били от вътрешни воиски,тогава они са стояли по бюрата и посрещали още от гората цепеници за подпалка е-е къде ти чак до май месец като излезе колорадоса на припек.