15

OileOile

преди 9 години

Комунята е тука!

14

Блокиран в Дневник

преди 9 години

Миналата година само един датски консултант е предвидил, че през 2014г петрола ще падне.САМО ЕДИН - и всички са го скъсали от подигравки.Останалите умници са предвиждали ръст.Това е за верващите в икономически прогнози.

13

Анонимен

преди 9 години

Жан-Клод Юнкер: 2015 година ще бъде трудна за Европа. Председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер, бивш премиер на Люксембург, смята, че 2015 г. ще бъде трудна за Европа, особено в сферата на икономиката.

12

OileOile

преди 9 години

Мноо сте прости сашета! Най-сигурното икономическо предвиждане е, че онея руснаците, дето живеят от природни ресурси и за последните 100 годни не са мръднали наникъде, ще вървят само и само надолу! Ура другари!

11

Блокиран в Дневник

преди 9 години

Прави ми впечатление, че прогнозите за следващата година се правят по един много *** начин.Ако цената на петрола е падала през 2014 година, значи предвиждаме падане и през 2015.Ако рублата е падала през 2014 година, значи предвиждаме падане и през 2015.Някой умник да е предвидил дали петрола ще падне тази година??? Доколкото знам само един датско консултант е успял да го предвиди и всички са му се подигравали колко е ***.Така че тия прогнози са малко за простолюдието...

10

Анонимен

преди 9 години

От вчера действа новият Евразийкси Икономически Съюз. От днес и Армения се присъедини. Русия и Китай елиминират долара в търговските си взаимоотношения и минават на разплащане в национални валути. 2015 ще бъде година на грандиозни промени. Само *** с гранатата да не направи белята.

9

superMuzzy

преди 9 години

Америка ще е добре, Европа ще е добре, Япония и Тя горката излизала от рецесия а Русия, Китай и СИЕ ****ката си трака ще ***!!Тая статия за баба и дядо ли е !? И ако не е много моля объркали сте рубриката...пуснете я при "хумор и сатира"..пффф

8

Анонимен

преди 9 години

Китай е най-голямата Икономика.. Долара си отива и толкоз , тази статия е за болни *** нека да вярват и да си живеят в техния измислен свят..

7

pet

преди 9 години

Пожелах си Гражданска война, защо няма нов Левски и Ботев за да но отърват от тези изедници вече 25 години!!!!

6

WTF

преди 9 години

Отговора ми беше до 1. Анонимен

5

WTF

преди 9 години

До АнонименОколо 70% от потреблението в САЩ е от местни производители. Като започнем от храните (които впрочем са много зле) и стигнем до автомобилите. Но какво да му обясняваш на промит мозък...

4

Анонимен

преди 9 години

Мъка другари вашия идол Путин не го броят въобще за нищо . Великата рубла къде е при тая лоша прогноза за стабилния долар . Другарят Путин ще си остане с Крим в ръцете и с гола икономика . Няма как капиталистическата икономика на САЩ и ЕС градена над 200 години изведнъж да бъде застрашена от една голяма бензиностанция- Русия .

3

Охо Бохо

преди 9 години

Нормално, долара не е заразен от гадната чум@, наречена комунизъм!

2

Анонимен

преди 9 години

От километри си личи, че статията е поръчкова

1

Елемаг

преди 9 години

Някакъв опит за научна фантастика ли засичам тука? :)