68

до 89

преди 9 години

Това покачване им струва милиарди и скоро пак ще почне срива на рублата! Въпросът е до кога бедния руснак ще търпи дерибея Путин и шайката му олигарси, които държат 90 % от природните богатства на Русия, а народа обеднява все повече! Не ми е жал за Путин, а за руския народ, който все не може да случи на управленци, които да мислят за благото на народа, а не за световно военно господство при положение че огромна част от руснаците живеят като скотове! Рано или късно но Путин ще падне, това е сигур

67

Анонимен

преди 9 години

Волен Сидеров премиер на силна Руска България!Волене с теб сме, друже!Ще следваме до дупка нашият план!!!

66

Маркс

преди 9 години

Сигурно имаш предвид двете масови гробници пълни с обрани трупове на цивилни, част от труповете и с извадени вътрешности от фашистките ***, м???

65

Анонимен

преди 9 години

Междувременно рублата покачи стойността си на 53.89 за долар (преди 6 дни беше 74 за долар). Реших да напомня на някои форумци, които постоянно ни информираха за срива на рублата, обаче забравиха за покачването й в момента. :D

64

до 81

преди 9 години

Танасе, тези помии който ги наричаш са факти, показваха ги по телевизията как обикалят и ровят около падналия самолет досущ като помиари! Нали показаха заповед на ръководител на сепаратистите с която ги задължаваха да върнат откраднатите часовници и бижута от труповете за да не провалят следствието! Уж били загрижени за следствието, а не допускаха дни наред чужди представители, тайно ознасяха важни отломки и ги транспортираха в неизвестна посака, но със сигурност не в Украйна!

63

Елемаг

преди 9 години

82:Как може да анексираш нещо,което е твое?Или за дипломатичните еквилибристки на Хрушчов не си и чувал?Не ви ли писна тая плоча с Крим??Детска му работа.

62

Анонимен

преди 9 години

На руснаците не вярвам Лъжата я нямат за нищо Някои още чакат да дойде комунизма

61

Анонимен

преди 9 години

До ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ!Не си напъвай акъла. Това твое исказване е най-лесното. Факти, това-онова Кво да си губим времето. Ей онез там руснаци са виновни зашото така в момента е най-удобно и толкова...

60

Руснаците ...

преди 9 години

...и за Катин говореха същото!СЕГА Е СЪЩОТО --ПАК ЩЕ СИ ПРИЗНАЯТ ,АМА СЛЕД КАТО СВАЛЯТ *** ОТ ВЛАСТ!

59

аз

преди 9 години

Щом руското следствие го твърди това нещо, значи задължително е вярно. А, ако и КГБ е замесено в новината, значи, няма и не може да има по-истинско доказателство.Русия за света е, като Слънцето за всяко живо същество.

58

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ!

преди 9 години

НЯМА НИЩО ПОДОБНО!Това са руски пропагандни трикове и тъпизми!!!!

57

до 62

преди 9 години

Абе оня с коня, що си не пасете двамата и да не говориш глупост! как самолета на путин щял да минава на район, където се водят истински бойни действия! Ти изобщо мислиш ли преди да пишеш или обратното! На зимната олимпиада в Москва много от състезателите закъсняха за откриването, защото поради това, че Путин е трябвало да лети, цялото въздушно пространство над Москва е закрито за над 24 часа! Невероятни мерки за сигурност, камо ли същия да лети над район, където се води война! Стига глупости!

56

Анонимен

преди 9 години

Руските войници плячкосаха не само загиналите, като им задигнаха часовниците и бижутата, ами задигнаха и всички доказателства, а сега си измислят някакви уж свидетели, абе жалка картинка! Поне да се извинят на близките, а те продължават да правят циркове! запада вче вдигна ръце от този случай, всички видяха как не ги допускаха седмици до самолета, а в същото време тайно транспортираха компроментиращите отломките за Русия!

55

Анонимен

преди 9 години

По твърденията на свидетеля, това е съветска ракета въздух-въздух на въоръжение в украинските ВВС, която може да прихване целта от 7000 м височина (което съвпада с височината на украинските СУ-25), достатъчно е само пилотът да вдигне носа на изтребителя и ракетата може да засече Боинга, летящ на 10 000 метра височина, тъй като обхватът на ракетата е между 3 и 5 километра. В зависимост от модификацията, може също така да се взриви на 500 метра преди целта, образувайки шрапнели.

54

Оня с коня

преди 9 години

Малко преди това от там е прелетял самолета на Путин на път от обиколката му в ЕС, включително Холандия. Много е вероятно руснаците да са пуснали мухата, че Путин е на борда. Само дето Путин е останал при дъщеря си в Холандия. Ако бяха свалили неговия самолет Русия щеше да окупира Украйна за по малко от 1 седмица. Украинците обаче се издъниха и свалиха друг самолет много приличащ путиновия с много сходна окраска. Всички знаем какво стана после.

53

Христо Бисеров

преди 9 години

Никои няма да ги върне хорицата, поне да се разбере, че Украинците са го свалили и да се разбере с каква цел?

52

123

преди 9 години

Това отдавна се знаеше. И САЩ и ЕС го знаеха. Ако беше обратното да са проглушили света, а те си затраяха като бълха в ***. Това е най- голямото доказателство за вината на Украйна. сега на ход са близките на загиналите. Съд до дупка и да платят за нещастието им. Украйна да бъде съдена за престъпление срещу човечеството.

51

копи-пейст

преди 9 години

"Размерът на дупката от шрапнела съответства на това, което би следвало да се очаква от удар на ракета SA-11. Но е трудно да се оцени общата картина на взрива от един толкова малък елемент от фюзелажа", малайзийският самолет е обстрелван със зенитно-ракетен комплекс "Бук". Ракетите от този комплекс могат да прихващат целта и да се взривяват, преди да се врежат в нея, образувайки облак от шрапнели.

50

копи-пейст

преди 9 години

Налице са първите очевидни сериозни доказателства, че малайзийският Боинг-777 е бил свален от ракета "земя-въздух". Експерти, пристигнали на мястото на катастрофата в Източна Украйна, потвърдиха, че по отломките на самолета има дупки от шрапнели.

49

Маркс

преди 9 години

Ердуган е много по- добър вариант от Бойко Велики. Ако по заповед на янките ще воюваме срещу Русия, по- добре да сме част от Османската империя, пфу!