20

Макак

преди 9 години

Цецов и за затвора не става, приятели! Там все пак е за хора. Виж, да прави компания на избягалия тигър от зоологическата градина - може! За ловешкия ягуар е крайно - него го застреляха!

19

Анонимен

преди 9 години

Художник, що не си гледаш картините и не спреш да се тормозиш със сложните проблеми на лингвистиката :D

18

Анонимен

преди 9 години

Де му е райето на тоз?!

17

художника

преди 9 години

Не мога да разбера смисъла в "термините" на Българската АДМИНИСТРАЦИЯ. К`во значи "ГЛАВЕН СЕКРЕТАР"? За да е "ГЛАВЕН", колко секретара/ки/ има под него?`бах ти терминологията!Нека да е "ДИРЕКТОР", "НАЧАЛНИК", "ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР", "ГЛАВЕН КОМИСАР"..... ама СЕКРЕТАР ми звучи несериозно, като всичко, което се ражда в главите на ПИШМАН дупетатите.

16

Анонимен

преди 9 години

От цялата шуробадженакорушветчийска пасмина има едни 10 процента, които са умни и можещи хора. Всичко друго е ужас и безумие, далавераджии, крадци,рушветчии,дилъри,сводници, уредени кияци, наследствени ***, чиято единствена цел е да дремят до пенсия,скрити в някоя дупка. А цуню заради овчия поглед ли са го уредили в системата?

15

мда

преди 9 години

Румънския министър вече ще си излежи присъдата, тоя още по медиите се разхожда. Май ни трябват румънски съдии.

14

Анонимен

преди 9 години

Има основание да е нагъл и Герб се връща към типичното си поведение от 2009 г. За тях бе важно да има правителство и паравани като РБ и Патологичния фронт. Сега виждаме, че каквото и да решат, все ще се намери кой да го гласува. Със заявената от Местан подкрепа за 300, а после и 600 дни подкрепа, той им каза: Чукайте ги, както искате, а ние сме зад вас. Парите да отиват в НОИ, защото сума изселници са си извадили инвалидни пенсии, които си ги получават в Турция.

13

Анонимен

преди 9 години

Цецо става само за учител по физическо възпитание.

12

.

преди 9 години

До АнонименNiama takava Darjava-pesen

11

отврат

преди 9 години

а ти ставаш само да чистиш килията на бай Ставри! Осъден престъпник ми дава акъл!

10

Samo minavam

преди 9 години

Цецко ,не е възпитано,но като се погледнеш сутрин в огледалото,какво виждаш.Да ти подскажа,на едно огледало,може да се целунеш само по усните.Пък ако те е потупал по рамото подходящия посланник,сигурно си напънал някоя гънка в мозъка и започно да говориш.Пък и на снимката изглеждаш авторитетно.Влюбен с себе си пуяк.

9

Анонимен

преди 9 години

Тоя *** защо не е в затвора да излежава 4 годишната си присъда? А?

8

<><>

преди 9 години

Тука само неграмотни фенове на затворника . Хора които са за затвора управляват България , хора които мястото им е извън България също смеят да казват кое как трябва да ставало , хора които казват истината ги наричат "луди" и как АДЖЕБА искате да се оправите ? Та такива хора ви докараха до това да нямате пари дори за истинско сирене и месо ....а купувате имитиращи продукти и пастети че по "йофтено" ......докараха ви до там че да смятате за специалитет обикновена вратна пържола ...с КЕН всеки ден

7

Рег. н-р !

преди 9 години

Докато политиците воюват помежду си, това момче Лазаров обра всичките отговорности и негативи - от битова престъпност, природни бедствия и трагедии като Лясковец - до охрана на непрестанните протести и границата!Защото, докато ЦЦ си прави реклама, поредния план и Заповед трябва да са готови и поредната смяна да е на своя пост. С всичките му там осигурявания - командироване, транспорт, настаняване, болни, извънреден труд, графици и протоколи до безкрай...... Сертов за десерт!

6

Анонимен

преди 9 години

Цецов, ти обиждаш всички началници на РУП /РПУ беше преди, но Цецун откъде да ги знае тези работи.

5

Питащ?

преди 9 години

То вас, нещо ставали?

4

хаах

преди 9 години

Браво визкултурнико! Не е като тебе Капацитет с главно К!

3

ХХХ

преди 9 години

Не е наясно как стават нещата , а Ц.Ц. (това не значи че говоря за Цветан Цветанов) ? Само истински пандизчия знае как се управлява МВР !

2

психолог от МВР

преди 9 години

Браво на Цветанов. Говори ясно и точно по всички въпроси . Наистина да фалираш банка КТБ и сега да се правиш на загрижен като Писанчев и Йовчев е повече от наглост. За Лазаров наистина и шеф на районно му е много . Добре , че народа избра ГЕРБ иначе беше умирачка с БСП и ДПС .

1

4oko

преди 9 години

Мдааа Цеци ,а ти ставаш за всичко!