71

Анонимен

преди 9 години

Само БКП! Лека вечер.

70

Маркс

преди 9 години

Горанов е просто един параван зад който Дянков и СБ продължават геноцида и злодействата над българите, пфу!

69

Анонимен

преди 9 години

ДНЕС ФОНДОВЕТЕ,УТРЕ БАНКИТЕ,ЧЕСТИТО ЗА ИЗБОРА НА борисов,цветанов и всички знайни и незнайни престъпници които продължават да ограбват народа.А вие мишките се снишете ниско и си мълчете да не ви уволнят утре от работа за това,че сте протестирали и не сте гласували за посочения бандит.ДО КОГА....................................................................................

68

Анонимен

преди 9 години

Вече започнаха неприкрити пладнешки грабежи. Рапона до няколко месеца го виждам безработен.

67

Анонимен

преди 9 години

Менда Стоянова, Данчо Ментата и Горанов замислят нова кражба, Бойко ако не искаш да ядеш дървото веднага вземай мерки.

66

Алекс

преди 9 години

Протестирайте хора, според мен това си е грубо нарушаване на свободата на избор (да не избереш прогнилата държава) и държавен рекет. Подобни безумия не бива да минават безнаказано. Според мен с показване на воля в подобна ситуация се печели срещу политиците. (И аз гласувах за ГЕРБ ама това е свинщина)

65

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ се опитва да извърши най-резкият ляв завой в стопанското управление от времето на Вълко Червенков. Премиер, който заявява, че " за всичко е на едно мнение със синдикатите", НЯМА ПРАВО ДА СЕ НАРЕЧЕ ДЕСЕН! Това НЕ Е РЕФОРМА, А ОТКАЗ ОТ РЕФОРМА и връщането на комунистическия модел. От всекиго според възможностите, на всекимо според потребностите! Да ви е познато? Венсеремос, Баце!

64

Анонимен

преди 9 години

Аз реших вече да не плащам каквито и да било осигуровки, пък тия да си правят каквито искат поправки. Плащаш здравни, отиваш на лекар, плащаш рушвети като замаян. Плащаш пенсионни, първо не можеш да се пенсионираш, второ, дори и да успееш, парите ти се оказват преместени някъде, и вместо да се увеличават, те намалели. Ай сиктир!

63

Маркс

преди 9 години

Щом тези дето окрадоха КТБ гласуват нещо заедно, внимавай народе!

62

Анонимен

преди 9 години

НОИ е във фалит, както и НЕК, а Тиквата се чуди откъде да гепи кинти за да не му лъсне банкянския Г.. че е тотален некадърник и не става за нищо.

61

Анонимен

преди 9 години

Каквото и да се говори, тези 8 милиарда в пенсионните фондове, представляват по същество спестявания на населението за пенсии. Много, малко, доброволни, задължителни, достатъчни, недостатъчни, лошо управлявани, добре управлявани, НО ВСЕ ПАК ГИ ИМА! Кърпенето на тазгодишния бюджет с трупаното 14 години ще реши проблема... ...тази година! А догодина? Ако сега бъдат заграбени и изхарчени тези спестявания, това няма да балансира нереформираният и систематично източван НОИ в дългосрочен план, дупката ще цъфне в още по-голям размер, но няма да го имаме и този натрупан резерв (щото в НОИ нищо не се т

60

ТУК СЕ СПОРИ:

преди 9 години

...КОЙ ДА ПРИБИРА ПАРИТЕ НА НАИВНИТЕ И *** БЪЛГАРСКИ БАЛЪЦИ!

59

Анонимен

преди 9 години

Вчера писах някъде че в последния момент ще бъде внесена истинската поправка - която ще унищожи фондовете Само за едномесечния срок не поднах - това е твърде нагло Но дори и при едногодишен самото обръщане на палачинката - да потвърждаваш фонд - е достатъчно голяма тесла Иска ми се да вярвам че ще има протести

58

Анонимен

преди 9 години

НОИ не е ли във фалит реално? Защо да не се наливат пари в нещо, което няма дъно?!

57

Анонимен

преди 9 години

#КОЙ е Владислав Горанов, и как си е взел дипломата? Всъщност Владко Горанов е завършил бакалавър по "Социални Дейности" в Свищов. След това се сдобива незнайно как с магистърска диплома по счетоводство от същия университет. Забележете, докато вече работи в София из министерствата! Само, че по това време, задочна или дистанционна магистърска форма на обучение по счетоводство в академията в Свищов просто НЯМА!От това следва, че или е лъгал, че е ходил на работа, или е лъгал, че е учил, и просто си е купил дипломата. Имаме не просто "калинка", а дебел охранен торен бръмбар!

56

Анонимен

преди 9 години

БОСТАНА е в действие!!! Бързо и тайно са скроили престъпната си завера да докопат няколко милиарда! България си заслужава последните места във всички класации за каквото и да е - защото сме ОВЦЕ!

55

Анонимен

преди 9 години

Май Пеевски иска да откупи на безценица някакви активи притежавани сега от частните пенсионни фондове. Ако е вярно това за едномесечният срок, ГЕРБ пада от власт не само със стачки а и с много, ама много бой.

54

Анонимен

преди 9 години

A ZASHTO NE POLZVATE POJARNITE ZA TIA PLATENI KLOUNI?

53

Анонимен

преди 9 години

Еееееегати. Не е национализация, така да знаете. Винаги първо се почва с пенсионните фондове, после се минава на сметките и собствеността, и накрая си заминава и свободата.

52

Анонимен

преди 9 години

СЕРТОФ ?-------БИСЕРОВ?