106

Анонимен

преди 9 години

Lukoil спира бензина в България.

105

уауууу

преди 9 години

Плачите на чужд гроб! Не ги мислете руснаците - те ще се оправят! Погледнете нашия нас..ан г.з и за него плачете!

104

Анонимен

преди 9 години

Реклама от 2018г.:Руската рубла най-икономичното гориво за отопление. От Централната банка на Русия мечтите се сбъдват!.

103

Анонимен

преди 9 години

тва атакистчетата са големи тъ пунгери

102

Анонимен

преди 9 години

До gtfРусия може да се изхранва самас гилзи нали? Затова наскоро викаха северно корейци в Москва - да обменят опит как се яде трева.

101

SS

преди 9 години

ЕХ ,ДА ИМ ИМАМЕ НА КОРЕЯ РАКЕТИТЕ,ЧЕ ВИДИ БРЮКСЕЛ.

100

Анонимен

преди 9 години

да живее русия и севрна корея. още се двуомя в коя от двете държави да емигрирам...

99

някакъв

преди 9 години

Чистата печалба на Ментел за миналата година е 240 милиона лева, или по 31 лева средно от всеки българин. Ама не са само те. Само от мобилните оператори от България изтича половин милиард на година.Вие сте зели да се кахърите за рублата, Боже, Боже...

98

Анонимен

преди 9 години

60: Така де, единствено вътрешния пазар може да си позволи електронно оборудване "Сделано в России"===Последните новини те опровергават: Orbital Sciences ще закупи от НПО "Енергомаш", Химки, Русия 60 броя двигатели РД - 180 за $1 лярд

97

морски

преди 9 години

Щом Северна Корея пасат само трева затова ли населението им за 20 г.се е увеличило 2 пъти,пък в демокртична и просперираща(ха-ха) България за 25 г.е намаляло 2 пъти!

96

Анонимен

преди 9 години

За рублата не знам,ама ако падне валутният борд у нас,само познайте за колко ще се търгува 1 евро :)) - 500-800 лева , а може и повече :) !

95

Исаак

преди 9 години

Защо ми се струва, че същата *** цареше във фашистка Германия по отношение та евреите, каквото чета сега по отношение на руснаците?

94

ПЕЩО

преди 9 години

СЕГА ПИЧОВЕ ,НЕ УСЕЩАТЕ ЛИ ЧЕ НИ РАБОТЯ ПАК.НЕФТА ПАДНА НА 50% ЦЕНИТЕ НА СТОКИТЕ НЕ СЛИЗАТ.А ЩО ТАКА БЕ ББ?МИ ТЕЗИ АКЦИЗИ КОГА ЩЕ ГИ НАМАЛЯТ ,КАТО НА ДОЯТ ПОНЕ ДА Е БЕЗ РЪЦЕ.

93

Анонимен

преди 9 години

Брей рублата повличала и други диктатури, не само Русия. Другарят Ким е поканен да сподели опит как населението на Северна Корея издържа само с тревопасане. Ще им дават дажби с трева скоро на руснаците.

92

Атакист

преди 9 години

Русия е огромна страна и дори да го закъсат Путин винаги може да продаде 20-30% от територията и да я превърне отново в най силната страна на света.

91

gtf

преди 9 години

и като цяло Русия може да се изхранва сама (да не говорим, че имат обща граница с един от лидерите по производители на месо), за енергия нема какво да се говори, китайски стоки (значително по евтини и почти идентични със западните) срещу горива и пол. изкопаеми. Ами да не хлопне Путин кепенците съвсем, че в европа ще завият вълци зимъска, пък ние сме първите дето ще я окъсаме, както не произвеждаме нищо и сме почти без селско стопанство.

90

морски

преди 9 години

ОПЕК са отменили решението си да подържат ниска(изкуствено) цена на петрола до юни 2015г.Сега ще видим какво следва,може би 150 долара за барел.

89

иха

преди 9 години

Тя нашата сме я втасали ,че сега и за Путин да коментираме ,

88

бат Миро

преди 9 години

От вчера опитват да оправят рублата. Започна да поскъпва. От 70 рубли за долар, вече е към 64 рубли, което за 1 ден е около 10% поскъпване на валутните пазари. Ще видим какво ще стане. Дали ще я стабилизират или отново ще тръгне да потъва още.

87

до 82

преди 9 години

Не че нещо, но в цената на 1 л бензин около 60% са акциз и ддс; делът на нефта в себестойността е не повече от 20%, другото е разход за преработка и печалба. Няма как нефта да падне с 50% и да очакваш и бензина да падне с толкова. Ако можеш да смяташ, при 50% надолу на нефта, бензина трябва да е 10-15% надолу, горе-долу колкото е в момента. Пазара в БГ на горива че е крив, крив е (щото има ***.бариери да се внася, не е лесно акцизен склад и т.н.), ама айде малко по умно с писанията.