205

Анонимен

преди 9 години

Първо пишат, че ''Икономиката на Русия е засегната от... икономическите санкции заради конфликта в Украйна.''После пишат ''Голямото притеснение е, че той (Путин) ще стане дори още по-агресивен на геополитическия фронт, за да може да убеди народа на Русия, че проблемите му са причинени от външен враг..."Т.е. хем уж нямало външен враг, хем имало санкции на други държави срещу Русия, т.е. някой отвън пречи на Русия и затова се стига до криза.Научете се поне да пишете бе западняци скапани.

204

Анонимен

преди 9 години

Змията хапе най люто преди да умре. Естествено е, че битката ще се прехвърли върху икономиката и удари под кръста. Но това няма да срути Русия, Путин играе на дълги позиции с няколко хода напред. Шистовият газ, след падането на цените е хипер неизгоден за добиване, а и преди скрито се субсидираше, така че не може да бъде никаква алтернатива в дадената ситуация. Имаме и БРИКС в отговор на МВФ И Световната банка. Раничко си вадите погребалните костюми.

203

лилиПутин

преди 9 години

Нас червеното знаме роди ни, а цената на нефта уби ни...

202

ф-1

преди 9 години

Тази алчна и агресивна държава, на чело на която стои милиционер-сталинист не заслужава друго, освен да отиде в историята! Тя доказа, че вълка козината си мени, но нрава-НЕ!Руснаците не са лоши хора, те просто векове на ред оцеляват, животът им на "крепостни" не е променен и до момента.

201

Кузмич

преди 9 години

Жалкие крыс слушать товарища Путина!Это может быть ниже, но есть большой член!

200

Анонимен

преди 9 години

До TinaОтпускарите военни не се водят руски войски ?

199

бг

преди 9 години

Фашистката хазарска хунта в Украйна требва физически да се унищожи.

198

Маркс

преди 9 години

Русия бе нападната и трябва да се защитава, НО НЕ И КАТО СЕ ОПИТВА ДА ИГРАЕ ЧУЖДА ИГРА, ДЕТО ОТ ПЕЧАТНИЦИТЕ НА ФЕД НАЛАГАТ ПРАВИЛАТА.А ЗА ТОВА КОЕТО ИДЕ, СЕ СЪРДЕТЕ НА ЯНКИТЕ!

197

до 199

преди 9 години

И вие хванахте една кожена

196

Tina

преди 9 години

До АнонименТочно така - някой друг започна да избива населението на Източна Украйна.Руски войски в Украйна няма.САЩ държат в подчинение и манипулират целия свят чрез "икономически рейтинги", рейтингови кампании, Уолстрийт, валутни спекули др. икономически "лостове".Способни са да сринат една държава, ако не им се подчинява. И точно Жан Виденов е примерът за това...

195

Анонимен

преди 9 години

До Офицер от запасаОфицере, да ти ...... майката!!!!!!!!!!!!!!!!

194

Анонимен

преди 9 години

не им желая лошо на рашъните,но това поколение да обвинява автоматично САЩ и запада ,а не тези които го управлява говори,че ще си мизерстват години напред въпреки природните ресурси.

193

АНТИ

преди 9 години

До МарксБраво Марки!Путин ще има последното решение!

192

Анонимен

преди 9 години

Viva Putin! Viva Russia!

191

Дядо Петър

преди 9 години

Западът трябва час по-скоро да озапти ЛилиПутин - Хитлерът на 21 век.Преди да е станало твърде късно и този вманиачен тип да не унищожи света.

190

Офицер от запаса

преди 9 години

Много ми е интересно как ще ме принудят да отида и да вдигна оръжие срещу тези, които са ме обучили преди 25 години?! Нека модерната ни натовска армия участва във военни конфликти с хора, които не знаят откъде се влиза в танк и как се стреля с автомат! Да не говорим за лекетата, които скачаха по площадите и кои ги е страх да хванат пистолет, за да не се самопрострелят по невнимание!

189

ГУРБЕТЧИЯ

преди 9 години

АБЕ ТОЙ РУСКИЯТ НАРОД ПОЧТИ НИКОГА НЕ Е ЖИВЯЛ ДОБРЕ ,ВИНАГИ Е БИЛ МАЧКАН ОТ ЕДНА ШЕПА КРЕМЪЛСКИ ПЛЪХОВЕ ! АМА СЕГА ПОЛОЖЕНИЕТО НА ОБИКНОВЕНИТЕ РУСНАЦИ НАПРАВО Е ТРАГЕДИЯ ! АЗ ЛИЧНО СЕ РАДВАМ ЧЕ МИЗЕРУВАТ ,ПОНЕЖЕ СТРАШНО МНОГО ГИ НАМРАЗИХ СЛЕД АНЕКСИРАНЕТО НА КРИМ И СЛЕД КАТО ЗАПОЧНАХА ДА ПОДГОТВЯТ И ИЗПРАЩАТ СЕПАРАТИСТИ В УКРАЙНА !НИТО ЕДИН РУСНАК НЕ Е ОРГАНИЗИРАЛ ПРОТЕСТ СРЕЩУ ПОЛИТИКАТА НА ПУТИН ЗА КРИМ И УКРАЙНА ,ЗНАЧИ НАРОДА ОБИЧА ДА ПРИСВОЯВА ДРУГИ ТЕРИТОРИИ! ЗАТОВА МРАЗЯ РУСКИТЕ АЛКОХОЛИЦИ

188

Кузмич

преди 9 години

Товариши, купувайте рубли! Все комунисти из Болагий нада закупит рублей! Товариш Путин так сказал!

187

ОО боже

преди 9 години

90% от коментарите са на пълни *** Пак ви пиша,кажете ми с какво точно сме по-добре в БГ то а ? Защо от 1997 все сме на валутен борд ?

186

бг

преди 9 години

Закъсняхтеее,глобалистки маймуни.