31

потребител

преди 9 години

Андроид има още, поне 7 предимства ,които ИЗОБЩО липсват в Apple телефона...Изобщо няма смисъл да се сравнява скопено магаре (айфон) с някой расов жребец (флагман с Андроид)...

30

за всички устройства

преди 9 години

Много е възможно, след време, когато въведат новия универсален Windows 10 за всички устройства, включително и смартфони, повечето потребители да минат на Windows 10.

29

Анонимен

преди 9 години

До 24, това , че ти не знаеш как да гледаш нещо на ТВ през Iphone, и не знаеш как да си свалиш или качиш снимки на компютъра от него, говори само колко си не грамотен, не образован. А и споменаваш (колегата) явно никога и не си държал в ръка!

28

до автора

преди 9 години

Колко ти платиха за тази статия?

27

Анонимен

преди 9 години

Най-голямото предимство на Айфон 6 е, че ако го хванеш наобратно, става на айфон 9...

26

до 666

преди 9 години

За всичко съм съгласен с теб без последното - вземи Moto G - страхотен телефон за цената си - 320лв. е от миналата година модела, този от тази година е 390 или нещо подобно, но с него не съм си играл до сега. Работи гладко и добре, ОС-а е изчистен от всякакви глупави апове и скинове (за разлика от самсунг и htc). Препоръчвам го на всеки приятел, който си търси бюджетен телефон. Иначе всеки е свободен да ползва каквото иска и каквото му хареса, какво само се карате по форумите(android user съм)

25

**

преди 9 години

Устройствата на Apple са класа над другите. Стига писахте глупости!

24

Анонимен

преди 9 години

Айфон в момента е на врха на славата си. Още от другата година обаче ще започне да залязва.Ще стане като с Нокиа.Само с реклама и да се използва името на марката не става.

23

Аз

преди 9 години

Изключително глупава статия...

22

Анонимен

преди 9 години

Против китайците съм, ама Xiaomi до 5 г. ще види сметката на всички.Китайците започват през 2011 и първата година продават телефоните си на реална цена, без никаква печалба, от там пробиват на пазара и за миналата година са продали 40 млн. смартфона. За тази по прогнози ще достигнат 100 млн. Китайците произвеждат собствен хардуер, който вече в някои от най-важните компоненти е No. 1 в света. Като цена нямат аналог.Вече искам да видя техен фаблет с 3 гб рам, карта памет и осем ядра за 350 лв.

21

Анонимен

преди 9 години

До Пламентова е пълна глупост. аЙфеновете сте най-злобните коментатори на андроид! Такова глуповато племе като вас няма!

20

666

преди 9 години

Г-жо,г-це Мария Нестерова, тази статия е уникално ***! Не знам как са Ви разрешили да я публикувате! Ако на мен ми платят да напиша статия с цел реклама, съм сигурен, че бих се справил в пъти по-добре! Да не говорим, че ми сравнявате Андроид(операционна система) и Iphone(смартфон). И не напоследно място, ако си купите смартфон за 400 лв., усещането да го използваш е непоносимо, а разликата в цената на различните флагмани е малка!

19

Пламен

преди 9 години

Защо никой от ползващите iPhone не коментират андроид. И аз така говорих против BMW, но сега карам чисто ново и много ми харесва, а който не го харесва може и с китайски автомобил, така е и с iPhone.

18

Т. Георгиев

преди 9 години

"Това което си написал, показва само, че нямаш достатъчно доходи :) Иначе щеше да имаш хем за ваканция, хем за телефони за всички от семейството :)))"Да, така е, но не забравяй, живеем в България, а не в Швейцария. Тук не всеки взима 3-4000 евро заплата.А отделно да знаеш колко хора познавам, които се лишават от почивка и работят по празниците и извънредно, само за да могат да се разхождат с телефони за хилядарка.

17

тихaта_стъпка

преди 9 години

до 12Зомби, що не влезеш в сайтовете на М-Тел, Виваком или Теленор и да направиш едно сравнение между айфоня и Note 4 да видиш, че разлика в цените няма. Съвсем сте банални с тази измишльотина, че айфоня бил много по-скъп и само "баровци" като вас могат да си го позволят. Явно сравнявате айфоня с някоя Нокиа с фенерче :)))

16

Анонимен

преди 9 години

До зззПроблема е , че ние I- зомбитата сме пипали Dronovete и не искаме и да чуваме вече за тях, а ти не си пипал Iphone, защотот мама и тате , номогат да ти дадат още 700лв за да си го купиш. Това е истината.

15

Анонимен

преди 9 години

До До FuНеде се излага, ползвал съм Самсунг, PC компютър...., от както минах на Apple, (компютри, телефони и таблет) , не искам да чуя за друго. Просто са по добри , това е!

14

Анонимен

преди 9 години

"Не харчете парите си за вещи, харчете ги за приключения. Какво значение има, че кецовете ви са на 2 години, ако с тях се разхождате в Париж ?!"Паулу Коелю

13

тихaта_стъпка

преди 9 години

До Т. ГеоргиевТова което си написал, показва само, че нямаш достатъчно доходи :) Иначе щеше да имаш хем за ваканция, хем за телефони за всички от семейството :)))

12

Анонимен

преди 9 години

Андроид, защото сме бедни с издънени джобове, това е истината. Не , че е по добър от Iphone.