26

Анонимен

преди 9 години

Под вещото ръководство на САЩ в момента в Украйна се организира "лов на хора" за богати психопати от Америка, печелят се милиони, също и от продажба на органи. САЩ са по-големи *** от нацистка Германия!

25

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 32И това го съобщаваш от американски компютър, с американска ОС, ползвай американски интернет ?Шизофрения някаква ...

24

циника

преди 9 години

31, ти откъде я вадиш тази статистика за 20-ината атентата, извършвани в Русия на година? И как така превръщат твои лични предположения в абсолютна истина?

23

Анонимен

преди 9 години

НАЙ ДВИЖЕЩАТА ЕНЕРГИЯ ПО СВЕТА Е ЧОВЕШКАТА МИСЪЛ ТЯ СЪЗИДАВА И ТВОРИ,ТЯ И УНИЩОЖАВА И КАКТО ПРЕДИ ЗАРАДИ ТОВА ,ЧЕ ХОРАТА ПРЕЗИРАХА СССР И КОМУНИЗМА И ТЕ РУХНАХА ,ТАКА И СЕГА ЧОВЕЧЕСТВОТО С ОЩЕ ПО ГОЛЯМО ПРЕЗРЕНИЕ И ОМРАЗА ГЛЕДА НА САЩ И НЕМИНУЕМО ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО САЩ ЩЕ РУХНЕ ИЗВЕДНЪЖ И ТО СЪВСЕМ СКОРО ,КАКТО СЕ СЛУЧИ СЪС СССР ,ТОВА Е !

22

Анонимен

преди 9 години

С терористи така се действа. В цял свят е така. В Русия сигурен съм, дори е още по брутално. Да не забравяме, че в Русия се случват по 20тина атентата всяка година. Само, че руснаците никога няма да си признаят. Или поне няма да е в близките 60 години.

21

Анонимен

преди 9 години

НЯма по-велика страна и нация в света от Американската!Доклад от КГБ кога??????

20

циника

преди 9 години

26, а как се разпитва заподозрян в извършване на криминално престъпление?

19

до 19

преди 9 години

Айде стига вече дъвкахте тая опорна точка на руската резидентатура, бившето КГБ, че САЩ умишлено са си разрушили небостъргачите! Комунистическите лъжи вече не могат да хванат дикиш и при червените бабички!

18

Анонимен

преди 9 години

Добре де, как да се разпитва терорист. Уважаеми мистър муджахидин, вие сглобявате бомби и планирате да избивате жени и деца, но всичко е ОК, може да не давате обяснения, това си е ваше право, нека вашите дружки от клетката да си действат по задачите.

17

Анонимен

преди 9 години

Ал кайда е креатура на ЦРУ, само бавно-загряващите още не са го разбрали, но има време.

16

сс

преди 9 години

тоз с оковите като го гледам пак е от тъмния спектър на светлината, пак ще ревнат небелите че ги дескриминират

15

циника

преди 9 години

12, глупости на търкалета. Тази новина ще бъде изтикана от информационния поток в следващите дни и седмици и просто ще се забрави. Това е т. нар. демократична свобода на словото.Изваждат се факти, които след това потъват. Какви последици имаше например разкриването на истината за изфабрикувания мотив за започване на войната с Ирак? Никакъв! Някой да пое отговорност, някой да беше наказан? Всичко си потъна.

14

Анонимен

преди 9 години

САЩ навремето подпомагаха ислямистите муджихадини от Афганистан ,в американските бази в Пешавар -Пакистан ,когато Русия воюваше срещу тях,САЩ създаде терористите от Ал Кайда и ислиямска държава ,които се обърнаха сега срещу тях,За САЩ *** от сау арабия,Катар и Бахрейн са стратергически партньори ,които сега чрез евтиния петрол отново използват срещу Православна Рус, Запомнете бвез ционистките клоаки САЩ и Израел няма да има ислямисти,войни и тероризъм ще има мир и справедливост по цял свят

13

American солджър

преди 9 години

Толерастията и лицемерието са изконни ценности на Запада и САЩ. Смешно е да се възмущават от неща, за които знаят отдавна.

12

Анонимен

преди 9 години

Що за болен мозък би разрушил 2 небостъргача с 3000 невинни жертви, само за да даде мотив на външната си политика?

11

Х

преди 9 години

Алкайда за няколко часа убиха близо 4000 души ,какво искате да ги целуват ли.

10

Анонимен

преди 9 години

Всичко е театър измислен и режисиран от ЦРУ за заблуда на биомасата. В действителност САЩ извършват зверства, които са трудни за проумяване от човешкото съзнание, но никога няма да бъдат разкрити.

9

Анонимен

преди 9 години

Е как така? В САЩ нямат ли си Хелзински комитет да се самосезира? Уф, да бе, забравих. Тя правилната демокрация финансира тази национално-предателска организацийка!

8

Анонимен

преди 9 години

Това е разликата между Запада и Русия. В Западните медии и общества, поне се научава за тези неща, а в руските такива никой нищо не знае какво става и така ще си остане.

7

Руснак

преди 9 години

Ето вас ща США. !!!! В России никога в история престъпления такива няма.