145

до -ох като чуя

преди 9 години

Ами точно заради това са били тези войни-да се спре,забави или върне назад Русия.И това продължава стотици години.

144

До Мая Руссия ?

преди 9 години

Какво искаш да кажеш всъщност? Че, на една много тежка работа в тундрата, в невероятно трудни климатични условия, където биха отишли да работят само хора за много пари, не трябва да работят затворници? Защо - ще им е трудно? Какво трябва да се прави със затворниците според тебе - да се домбат?Или че, не е трябвало да разрешават на български работници, готови да работят яко, да ходят там изкарват големи пари?

143

Анонимен

преди 9 години

Ако тази работа с новия газопровод до Турция се случи и прецакаме и договора за продължаване на срока на експлоатация на 6-ти блок на Козлодую , щото страна е 'Росенегроатом' и стане изведнъж неизгоден, е тогава ЕРП-тата сами ще си тръгнат и наистина ще копаем газ в Черно море , ама с лопати.

142

Анонимен

преди 9 години

ВСЕ ПО СИЛНИ СТАВАТ ГЛАСОВЕТЕ КОИТО СЕ ЧУВАТ ОТ УОЛСТРИЙТ,ЧЕ ТОВА ИСКУСТВЕНО ЗАНИЖАВАНЕ НА ЦЕНАТА НА ПЕТРОЛА С КОЕТО СЕ ЦЕЛИ ДА СЕ УДАРИ ПО РУСИЯ И ИРАН ИМА ОБРАТЕН ЕФЕКТ СРЕЩУ АМЕРИКАНСКАТА ИКОНОМИКА И,ЧЕ КРЕХКИЯ ИКОНОМИЧЕСКИ РАСТЕЖ НА САЩ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 2 ГОДИНИ СЕ ДЪЛЖИ ИМЕННО НА ШИСТОВИЯ ДОБИВ ,КОЙТО СЕГА ЗАРАДИ НИСКИТЕ ЦЕНИ НА ПЕТРОЛА Е ПРЕД ЗАКРИВАНЕ ЗАРАДИ ТОВА ,ЧЕ ВЕЧЕ Е НЕРЕНТАБИЛЕН.НАПИСАНО В УОЛСТРИЙТ ДЖЪРНЪЛ . ХА ХА КАКВОТО И ДА ПРАВЯТ САЩ ВЕЧЕ НЯМАТ ПОЛЕЗЕН ХОД ТОВА Е

141

Миро

преди 9 години

Страните членки предават в общосъюзния бюджет 75 % от своите квоти върху митническите постъпления, събрани на външните граници на общността. В националните им бюджети се вливат само 25 % от въпросните сборове. В случая с България става дума за вноса, който прекосява границите ни с Македония, Сърбия и Турция. Общо митническите сборове от ДДС при вноса в България през 2011 г. са възлезли на 3,370 млрд. лв., а от митата на 131 млн. лв. Колко процента от тези пари са се излели в бездънната евросъюзна каса, са длъжни да ни кажат експертите. Във всеки случай не е лошо да се знае, че пак за минала

140

Анонимен

преди 9 години

МИНИСТЕРСТВО НА ФИНАНСИТЕ:Цъкате тук: Начало/България и ЕС/Бюджет на ЕС/Финансиране на бюджета на Европейския съюз/Вноска на България в бюджета на ЕСБългария е предпоследна в Европейския съюз по усвояване на средствата.Златанова посочи, че към момента загубите по 7-те оперативни програми възлизат на 35 млн. евро заради забавяне на процедури, обществени поръчки и неспособност да бъдат разплатени средствата.

139

пън

преди 9 години

До Лозанах колко гневно, как тропна само с крак. колко си фалшив.

138

Анонимен

преди 9 години

СЛЕД КАТО ПУТИН ОТ АНКАРА ОБЯВИ,ЧЕ СПИРА ПРОЕКТА Ю.ПОТОК ЗАПАДНИТЕ И НАШЕНСКИ МЕДИИ ИЗЛЯЗОХА С ГРЪМКИ ЗАГЛАВИЯ КАТО РУСИЯ КЛЕКНА ПРЕД ЗАПАДА ,ЕС УНИЖИ РУСИЯ И ТЕМ ПОДОБНИ,САМО,ЧЕ 2 ДЕНА СЛЕД ТОВА ДОЙДЕ ОТРЕЗВЯВАНЕТО КАК ПУТИН ЯКО ГИ ПРЕКАРА НАС,ЗАПАДНЯЦИТЕ И НАЙ ВЕЧЕ КИЕВ И СЕГА ЕДНА СЮРИЯ ЕВРОКОМИСАРИ ,НАЧЕЛО С ФЕДЕРИКА МОГЕРИНИ СА В ТУРЦИЯ ДА ЛИЖАТ *** НА ЕРДОГАН ЗА ДА СЕ ВКЛЮЧЕЛА ТУРЦИЯ В САНКЦИИТЕ СРЕЩУ МОСКВА ,КАТО СРЕЩУ ТОВА И СЕ ОБЕЩАВА БЪРЗО ЧЛЕНСТВО В ЕС =-ЖАЛКА РАБОТА

137

пън

преди 9 години

До така е,156ти пък, 3093485908 милярда сме платили досега. като цапаш и мажеш - цапай силно

136

ot Rusia

преди 9 години

Pak sa izkrivili izkazvaneto na Borisov. Slushah go vnimatelno, a rusnacite- nyamat sram, otnovo!

135

Анонимен

преди 9 години

До До 156Глипаците свършиха СПРАВКА МИНИСТЕРСТВО НА ФИНАНСИТЕ! стотици милиони евро всяка година за това че сме членове. С тия пари можеше цяла БГ да се опаше от магистрали да се построи нова индустрия която да печели пари пак за БГ. Така че уважаеми глупакът ай си ти!------------Стига се напъва бе ***, стотици милиони даваме , получаваме милиарди. От Русия не получаваме нищо, там само се дава.

134

do 161

преди 9 години

Плащаме стотици милиони и получаваме няколко милиарда. Хммм, наистина е много неизгодно. В грешка си, глупаците не са свършили, а тепърва се множат. И ти си светъл пример за това!

133

пън

преди 9 години

До До 156не се излагай! получаваш много повече, отколкото даваш. през 90-те имаше програми ФАР, такива за обучение, после пред-присъединителни фондове, сега такива на ЕС. кой ти плаща? не може да си толкова глупав..

132

така е,156

преди 9 години

прав си.Е,платили сме за 10 и 7 години около 10 милиарда евро членски внос,но какво да се прави,членовете ни са скъпи.

131

do 146

преди 9 години

Ще ти дам един много просто пример, понеже за останалите примери не ти стига мозъчния капацитет, за да ги акцептираш. Ако България не беше в ЕС, до ден днешен щеше още да пътуваш от София за Бургас ОСЕМ ЧАСА! Всеки един проект в България, от градската градина в родния ти град, до метрото в София и пътищата ни, се осъществява с пари на ЕС. Това, че много средста потъват е съвсем друг и то локален проблем, а не на ЕС. Единственото, което щеше да видиш ти от Русия е един бял к*р, за който ще платиш

130

До 156

преди 9 години

Глипаците свършиха СПРАВКА МИНИСТЕРСТВО НА ФИНАНСИТЕ! стотици милиони евро всяка година за това че сме членове. С тия пари можеше цяла БГ да се опаше от магистрали да се построи нова индустрия която да печели пари пак за БГ. Така че уважаеми глупакът ай си ти!

129

пън

преди 9 години

До Анонимен 146викаш даваме повече, отколкото получвавме. добре, че обективната действиелност не зависи от тъжния свят в главата ти.

128

Анонимен

преди 9 години

Че кой е тръгнал да впечатлява Москва. Руските пияндури трябва да си избият от главата имерското си мислене и да разберат, че са едни азиатски диваци. Колкото по-далече стоим ние като държава от тях, толкова по-добре ще бъдем.

127

ДАЛИ???????????

преди 9 години

Дали Ердоган е по-наивен и *** от Бойко???? Май НЕ е така.......вие как мислите???

126

Даниел

преди 9 години

До АЛОоооооТи май не си ш час. ЕС искаше проекта да се строи при спазване на законите на ЕС и трети енергиен пакет. Кремъл и Газпром се запънаха незнайно защо и следователно проекта отпадна. Ние не сме длъжни да плащаме милиони глоби на ЕС, защото Кремъл и Газпром искат непременно да стане тяхната. Има закони и правила, ще се спазват. Ако не им изнася - прав им път.