9

Анонимен

преди 9 години

Браво на Бойко Борисов, че успя най накрая да спре Южеб Поток!

8

дърт червен педераст

преди 9 години

Предлагам да седнем да мрем защото Путин не иска да прави Южен Поток.

7

Валентин

преди 9 години

До Безценна жертва:"България тръгва от тук насетне по друг път и всичко ще се промени."Ама тя България от 25г е тръгнала по друг път бе ***, стига с това вашето светло бъдеще

6

ура

преди 9 години

Няма страшно..ПРОДЪЛЖАВАМЕ НАПРЕД................по надолнището

5

Анонимен

преди 9 години

Стойнев обаче изтъкна, че още нищо не е сигурно около проекта за Трансадриатическия газопровод (TAP)++++Нищо не е сигурно и за газта дето щяла да минава вече през Турция. Само приказки на пазара има.

4

Безценна жертва

преди 9 години

Трябваше да има такава жертва, за да се откъсне България от руското влияние и руската корупционно-мафиотска система.Така че, жертвата си струва, може да се каже - безценна е!България тръгва от тук насетне по друг път и всичко ще се промени.

3

NORM

преди 9 години

Уж са вече социалисти,пък държат на Съветския съюз,пардон,наследника Русия,повече от комунистите.Пелтек,русия не само не е единствения доставчик на газ в света,но и е най-некоректния.Какво си се загрижил за след 2030 година,тогава "я камилата,я камиларя".

2

БЕСАРАБСКИ БЪЛГАРИН

преди 9 години

Красиво сега приказват...те своята компенсаци в джоба полъчиха, а ми хора остават без работа и без храна, България загуби над 6000 работни места и своето място в ЕС като тразитьор. Сега сами ще ходят да се молят при турци да им даде газ.

1

Анонимен

преди 9 години

Пелтека защо е на свода още?