45

Бай Иван

преди 9 години

Кога друг път ще видите власт, това ви е за последно. Ще ви се посмеем 4 години и след това е свършено с Патриотичен фронт и Атака. Писнало ни е от фалшиви националисти и патриоти.

44

ИСТИНАТА

преди 9 години

Само погледнете как са се наклали като коледни шопари са в лицата, а вие о4аквате това да са патриоти! Само я погледнете тая угоена *** карака4анов - тоя няма партия където да не се е врял и пъхал....ами тия сланини трябва да се поддържат и растат, а електората да го духа!!!

43

gost12

преди 9 години

Имаше един достоен човек в тази пасмина, благодарение чието предаване спечелихте доста гласове - и вие го принудихте да напусне! Алчна жалка пасмина!

42

Тихомир Томов

преди 9 години

Най после извадиха Анексите.....................................................

41

Анонимен

преди 9 години

"Стигнали до извода, че назначението на Исмаилов е на базата на личните му качества"Превод: Отметнахме се от собствените си принципи, за да се задържим във властта.

40

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Националисти ли ? ..Смешници !Винкела е най-противното същество !

39

ххх

преди 9 години

До ххх...и евтини

38

Анонимен

преди 9 години

сам. Антови още преди1989-та година пееха:8 милиона мишлета,8 милиона ченгета!Смях Боже,смях!

37

Поредното предателст

преди 9 години

Защо се учудвате, това си бе ясно още от основаването на организацията. Те изричаха неща, като критика по телевизията, които после ги въдвориха в собствените си действия. НФСБ е кауза пердута. Очаквам електоратът, който гласува за тях да разбере, че е измамен и да напусне партията му. На Винкела и на Каракачанов трябва да им е ясно, че участие в следващ парламент няма да има. Та колкото може сега да се нагушкат.

36

smoke

преди 9 години

Оставете го този Орхан Исмаилов, той е само заместник-министър, чак толкова голяма власт няма. Задърлят се за нещо, за което не би трябвало. При царя Симеон Сакскобурготски имаше единствен министър на земеделието(ДПС обича този министерски пост) от ДПС и хоп по българската преса, царя бил българоизменник. Налагало му се е, едно министерство на земеделието срещу три други, за да има коалиция между НДСВ и ДПС. И аз бих постъпил на негово място по-същият начин,

35

Анонимен

преди 9 години

Приятно гледана на новините на турски по БНТ 2.

34

Анонимен

преди 9 години

Да не е Великден? Яйцата тогава се боядисват...

33

Анонимен

преди 9 години

Ей спинчета-марш в леглата-бързооо

32

и4

преди 9 години

мааа големи *** излязоха тез - за малко да се литна и да хвърля за тях...пу, пу пуууу

31

Анонимен

преди 9 години

До превратМОЛЯ, НЕ НАМЕСВАЙ АТАКА С ТИЯ Г...А!

30

:)

преди 9 години

Май просто станаха Паричен Фронт...

29

преврат

преди 9 години

Разачарован съм за пореден път. И тези като АТАКА са предатели.

28

hy

преди 9 години

То бива помиярщина, ама вашето минава всякакви граници. От днес сте вече Помиярския Фронт!Симеонов, Каракачанов, колко струват тези ваши врътки?

27

Анонимен

преди 9 години

Ако не бяха далаверите на последните избори, никога тези *** от ПФ и шайката на Гоце нямаше да помиришат НС. Тиквата си е направил сметка, на кой може да разчита.

26

Анонимен

преди 9 години

нали не искаха постове, а само програма....усетиха се май колко безлични стават като не са във властта.... не мина много време и се видя лицемерието им....никога няма да се оправи България с такива продажни политици....