22

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Вчера *** пуснал на свобода своето лично тигърче... - но то горкото - получило веднъж свободата си - не издържало и час в Русия и имигрирало в Китай...

21

братчед на Обонго

преди 9 години

мухааа , 150 танка и войниции , че ние тия братчеди на *** Обонго , ще ги бием с тояги

20

Анонимен

преди 9 години

Браво!Това означава че НАТО не ни използва само като гранична бразда.

19

Анонимен

преди 9 години

Значи в Източна Европа яко ще воняе на американска тор....даже памперсите няма да ги спасят.

18

Анонимен

преди 9 години

Вижда се, че русофилията се събужда с все по-голяма сила в България, което е добре...

17

Анонимен

преди 9 години

Това е добре.Много руснаци с българско гражданство пишат из форумите бе.Подготвят отцепване на част от територията на България по подобен начин както в Украйна.В руския анклав в Поморие вече се виждали първите наченки.Ще вият на умряло срещу всяко военно присъствие в България, което не е руско.

16

Анонимен

преди 9 години

До СТРАНДЖАТАБратчед,вече тотално испуши,а и масло гориш......абе лошо...много лошо...

15

eh, deca!

преди 9 години

Деца, дано не видите онова, което могат да направят ГЛАДНИ войници, идващи от Изток, насъскани да се разпореждат с "мръсните капиталисти"(1944).Обърнете внимание какво правят влезлите незаконни емигранти.( А ония, за които ПЛАЧЕТЕ- руснаци,севрнокорейци и др.)ще бъдат "законни".Странно как искате да бъдете разграбени, унищожени от бедняци, но да се прави НАПУК на ЕС, на САЩ.

14

Анонимен

преди 9 години

Демек искат да кажат "не, че нямаме нощни напикавания от страх, ама трябва да предприемем нещо, инак хептен позор" :-)))

13

Румбо

преди 9 години

"Атлантическа решителност"???Повече ми намирисва на "Атлантическо насира.не"!Какво пък-ще видим!

12

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

САЩ ни спасяват от болшевизация и путинизация... - за което сме им благодарни...

11

Анонимен

преди 9 години

Не искаме да сме мишени на руските високоточни ракети, които неминуемо ще се обърнат към нас, заради войнолюбците от сащ.

10

Анонимен

преди 9 години

Супер!Русофилите нека да вият на умряло. Когато руснаците бяха в България като окупатори блееха в благоговение и одобрение. Тяхната истинска родина е Русия затова им се привиждат окупатори. Жалки *** и национални предатели.Целта на това, което правят сега е поетапно обучение на източноевропейските войници да боравят с модерната техника на НАТО.

9

Циганин

преди 9 години

Видимо нашият президент Росен Плевнелиев е знаел за тези намерения на САЩзаокупация на БЪЛГАРИЯ и затова ръсеше бисери как ни заплашва Русия и какви "диваци " са и затова на нас ние защитаваме европейските цености ....и само "забрави" да ни осведоми ,че ще поиска от САЩ-ЗАЩИТИТА! Ето затова бяха тези негови антируски изказвания ! Плевнелиев предаде България -импичмент на президента !(е ако има разумне люде в политиката в нашата България )

8

макето

преди 9 години

споко бракя нашта чета е заела отбранителна позиция на подстъпите към уошингтън и има умиротворителен характер

7

Анонимен

преди 9 години

Както вече знаете Чък Хейгъл подаде оставка, а видяхте ли го на екрана на телевизора с насинени дясно око и лява буза. Зрителите в УСА видяха това със своите очи и си задават въпроса: Кой преби ексминистъра на отбраната?

6

Анонимен

преди 9 години

Значи руснаците не могат да си разполагат войските на тяхна територия, а тези агресори могат да се разполагат където им скимне. Та по тази причина, крачат с големи крачки към война! Долу Нато, вън от него! Не искаме да сме съучастници на световни терористи!

5

стига глупости

преди 9 години

" атлантическа решителност " кис кис кис кис...

4

да

преди 9 години

България трябва да има приятели демократични, успели страни.Ако не са САЩ да утвърждават ПОЛИТИКАТА на СДЪРЖАНЕ, досега нищо нямаше да остане от България.Има ли идеална държава и политици?Не.Но все пак по-добре със САЩ, Германия, Англия, Франция, Италия, дори Португалия, отколкото с Русия, Индия, Бразилия.( последните 3- може да имат материални ресурси,литература, но отчавайщо дълъг период на мизерия и "затъпяване". )

3

неутрален

преди 9 години

НАРОДЕ, СЪБУДИ СЕ ОТ ДЪЛБОКИЯ СЪН ....БЪЛГАРИЯ СИ ОТИВА, МАЛКО ОСТАНА ОТ НЕЯ НО МНОГО СКОРО ЩЕ ВИ НАКАРАТ ДА СИ СМЕНИТЕ РЕЛИГИЯТА И ПОД АМЕРИКАНСКО НАРЕЖДАНЕ ЩЕ НАПАДАТЕ РУСИЯ. СЪБУДЕТЕ СЕ ЕЕЙ...