61

Анонимен

преди 9 години

При герб ще се започне здравословен начин на живот! По по малко ядене - ще изчезне затлъстяването, лягане на свечеряване - че тока става немислимо скъп! По празниците - за пенсионерите ще има мас и картофи! Ликуй народе!!!!

60

Анонимен

преди 9 години

До 76Не е до раждаемостта, а до образованието. Може и да са малко българите, които не ги боли от мързел, но именно те крепят икономиката. Кой нормален с мозък в главата си ще иска деца, като политици се друсат и се крият под пластмасови маси? И в Естония имаше сходен проблем до не много отдавна, но там образованието е на ниво, за разлика от тук, където всеки с образование до 6-ти клас иска 5 бона на месец без да върши нищо и някой му е виновен.

59

Анонимен

преди 9 години

Борисов е креатура на Доган. Доган го откри и вкара в политиката. Борисов дължи възхода си на Доган. Доган направи Борисов главен секретар на МВР. Доган направи Борисов генерал-лейтенант. Борисов се радваше 3.5 години на медийния чадър на Доган и Пеевски. Борисов е застраховката на Доган за безгрижен живот.

58

Анонимен

преди 9 години

До 70.Аз плащам по над 100 лв, данък здраве защото това не са осигуровки и не съм ползвал държавна болница от години.Модела за изплащане на пенсиите от бюджета е ***, защото ако не се увеличи рязко раждаемостта просто всичко ще рухне до 10 години.Пенсионното осигоряване е една огрома пирамида, и ако някой има и капка съмнение в това да види демографската пирамида на България.

57

Анонимен

преди 9 години

Да бе мирно седяло, не би чудо видяло. Ако не бяхте изгонили Орешарски, нямаше да има криза с КТБ, щеше да има добавки за всички пенсионери, а и не само за тях. Всъщност КТБ беше инсценировка, нещо като решителна атака срещу Орешарски. Спомнете си истеририте на Борисов пред медиите. Шеше да въвежда банкова ваканция и да взема 5-6 милиарда на заем. Впрочем те пак ще си ги вземат. А ревяхте за милиард и половина на Орешарски, че ще ви ги плащат внуците. Безпаметни хора. Сами си го търсихте.

56

Анонимен

преди 9 години

А така! Екстра! Започва да ви влиза НАДЪЛБОКО! Явно така обичате, щом си избрахте герб! Оставям ви сами да се определите какви точно сте :))))

55

Джедай Мастър

преди 9 години

Считаме, че при едно плоско ниско облагане от 10%... С каква наглост го казва, едва ли не трябва да им целуваме ръка, че не са въвели 80% и че едва ли не го намаляват.

54

Анонимен

преди 9 години

Купувайте буркани Омния..

53

Анонимен

преди 9 години

До 53То по същата логика данъци са платени и в момента в която ти е преведена заплатата и ДДС не трябва да има въобще. И какво накрая? Да няма данъци? И после здравеопазване и пенсии през кривия макарон.

52

Анонимен

преди 9 години

ТАКА СЕ РАЗКЛАЩА БАНКОВА СИСТЕМА. Тегли народе.

51

Анонимен

преди 9 години

Давай Бойко, мачкай ги!

50

Анонимен

преди 9 години

От КТБ са имали вътрешно инфо и затова фалираха банката, да не плащат високи лихвени данъци.

49

чужденката

преди 9 години

моите приятели ,сестра ми, зет ми и двамата племеника са в чужбина иде и наш ред.

48

балък

преди 9 години

Намалете кражбите и ще има предостатъчно пари за всичко! Това е, което трябва да направите, а не да вдигате всякокви данъци, да назначавате "калинки" и откровенни бандити на ключови позиции!!!!!

47

Двоен Стандарт

преди 9 години

Добре като приемат лихвите по депозитите за доходи, защо по дяволите не приемат лихвите по ипотеките за разход.Във всяка нормална държава лихвите по ипотеките се водят разход и се приспадат от данъчната основа. но нас хем ни сърби хем ни боли.

46

оле

преди 9 години

дянковица ,пица!

45

Анонимен

преди 9 години

И *** да се научите. Влог и банкова сметка НЕ СА ЕДНО И СЪЩО НЕЩО!!!!

44

Анонимен

преди 9 години

До ХъммПравилно си разбрал

43

Анонимен

преди 9 години

Обаче, нали когато отидеш в магазина и с получената лихва си купуваш стоки и услуги, плащаш начислен 20% ДДС. Ето ти го данъчното облагане на лихвата. Допълнителния данък прилича на двойно данъчно облагане!!! Забранено в ЕС

42

Кирил

преди 9 години

На една спестовна сметка лихвата и е 1.5 - 2 процента. Това дори не покрива инфлацията ако това е доход, аз съм космонафт.