21

Анонимен

преди 9 години

*** и илюминатите са плод на действащата от десятки години насам комунистическо-руска пропаганда. Само атрофирал пиянски мозък може да повярва на подобни глупости. Комунистите винаги са си измисляли някакъв въображаем враг срещу който уж се борят.

20

Анонимен

преди 9 години

БРАВО НАЙ ПОСЛЕ СЕ НАМЕРИ ЕДНО КРАСИВО РУСКО ДЕВОЙЧЕ ДА КАЖЕ НЕЩО КОЕТО ЦЯЛ СВЯТ ЗНАЕ,ЧЕ ПО ГОЛЯМО ОТ РУСКАТА СТРАНА Е САМО РУСКИЯТ ДУХ И РУСКАТА БЛАГОРОДНА ДУША .ПОКЛОН ПРЕД ВАС БРАТУШКИ ,ЗА ВАШАТА САМОЖЕРТВА,ЗАЩОТО АКО НЕ БЯХТЕ ВИЕ ДНЕС НЯМАШЕ ДА Я ИМА БЪЛГАРИЯ .ЕДНА ВЯРА,ЕДИН ЕЗИК ,ЕДНА КРЪВ ДВА НАРОДА БЪЛГАРСКИЯТ И РУСКИ НАРОД ЗАВИНАГИ ЗАЕДНО ЗА УЖАС НА СООРОСОИДНИТЕ ПРОДАЖНИЦИ *** ПО МОИСЕЕВИЯ ЗАКОН ДЕТО ПОВРЪЩАТ ОТ ЗЛОБА СРЕЩУ РУСИЯ И БЪЛГАРИЯ

19

голям смях

преди 9 години

Какъв дух може да има беден, мизерстващ и алкохолизиран народ, мачкан от едно жалко джудже-диктатор, живеещ в страна изолирана от целият цивилизован свят?????????

18

Анонимен

преди 9 години

Я само вижте графиката на Рубли - Евро /рубла-долар/Ще се хванете за главата.Графиката прилича на "кобра" в авиошоуто.

17

Анонимен

преди 9 години

Японците радват :)

16

Анти

преди 9 години

Тази на снимката е страхотно бактериологическо оръжие на Русия. Пускат я на врага и ще му се стоварят една камара кожно-венерически заболявания. Да му мисли врагът после.

15

vesko02

преди 9 години

Пропагандната машина от петдесете години още хваща дикиш.

14

nk

преди 9 години

Дрън-дрън, замъглените от алкохол мозъци на пропадналият народ на Русия + масовата пропаганда и промивка на мозъци - това е силата на Русия :)

13

Кругер

преди 9 години

Сладурана

12

Маркс

преди 9 години

Наталия от скромност премълчава и другото велико оръжие на Раша, то се намира на педя под пъпа и. Докото западната циЛивилизация загива и си взима хараби и ***, да им оправят демографията, нейно величество рускинята ражда и народът на Раша расте и младее!

11

Анонимен

преди 9 години

До x v- Пич - явно си се извисил до демокатичниото еврогейско съвършенство, корема ти е пълен с хайвер и си красавец над два метра а може и да си еволюирал екземпляр от третият пол. Защо демократично не си стоиш тихо и мирно и спреш да се занимаваш с някакви "гладни и дребни азиатски вождове"

10

Анонимен

преди 9 години

До x vEй ,братче,ще се пръснеш от злоба бе! По-кротко я давай!

9

Анонимен

преди 9 години

котето е право!

8

Анонимен

преди 9 години

До x vИмаш в предвид Псаки нали? И говориш за кенийски вожд (африкански)?

7

Атакист

преди 9 години

И България има това оръжие но е едва в 5% от населението. Казва се Атака. Във филма Мортал Комбат 2 лошият предупреди сина си че единственото което може да провали плановете им да завземат Земята е силата на човешкият дух. Държавата от третият свят Виетнам със същото оръжие победи САЩ.

6

Хм

преди 9 години

Не бъркайте политиците с народа.Руският народ е велик,имал е и велики пълководци, държавници, да не говорим за творци - но днешната политическа и олигархическа *** няма нищо общо с това, с духа и др.п. А иначе момичето е хубаво.

5

x v

преди 9 години

По-голяма простотия от бълвоча излязъл от смрадливата морда с тънки джуки на тази продажна -надали има на белия свят?!?! Аман от фашистко-руска пропаганда, спрете да им обръщате внимание на тези азиатски, които скоро ще *** от глад и беднотия! Смотани крепостни са все още и такива ще си останат!!! Особено с този кирлив и дребен азиатски вожд!!

4

Анонимен

преди 9 години

Само при обсадата на Плевен при Руско-турската освободителна война Русия дава повече жертви отколкото е цялата ни българска армия сега! Вечен поклон!

3

Анонимен

преди 9 години

Кат Русия втора няма тъй могъща на света ....

2

Спас

преди 9 години

Това си е самата истина!!!!! Стотици националности, обичащи необятната си земя!!!! Никой не може да ги разедини. През вековете са имали и велики и слаби управляващи, гнет, крепостничество, но никой не може да промени тяхното "ЗА РОДИНУ"!!!!!! ...........почти като в САЩ..........., където човек за човека е брат и даже имат....... особен Президент обединител!!!:))))))