44

Merkel

преди 9 години

трябва да има война! онези американци и германци само смърт... кой им даде правото да обесят Садам, нищо не са намерили в Ирак, освен петрола, после Кадафи; се'а маи скачат на чичо Путин... но маи няма да им се получи

43

Анонимен

преди 9 години

Да живее Украйна !

42

Анонимен

преди 9 години

Всеки може да си пише каквото иска но истината е една и е кристално ясна. Всеки ден санкции и ограничения. Загубено е доверието и никой вече не им вярва. Не ги броят за хора защото избиха хиляди невинни украинци. Няма как един убиец да седне и да иска да прави бизнес с един нормален човек.

41

Анонимен

преди 9 години

Отдавна алармират хората с разум, ама САЩ иска противопоставяне. Европа трябва да се дистанцира от тази войнствена държава и поддържа политика на мир.

40

Анонимен

преди 9 години

За да не си обслужващ персонал трябва да имаш качества и да се докажеш.

39

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 9 години

Добре е, че в Европа и САЩ има будни и мислещи хора.Протестите срещу Новия световен ред на Запад са вече ежедневие ...Русия буди симпатии у все повече хора и на Запад.Факт !

38

Анонимен

преди 9 години

41 на германеца за кво му е да работи? Нали има слуги от БГ. Нашенци като вземат 500 евро и си мислят че са спечелили парите на световната икономика. Ние сме обслужващият персонал на ЕС...

37

Анонимен

преди 9 години

В Европа има свобода, уважение и просперитет. В русия няма нищо с изключение на червен *** и смрадлива водка.

36

Анонимен

преди 9 години

Германците са реалисти, за разлика от нас, които се делим на фили и фоби. Не може да оценяме ситуацията с категории от комунизма и външната политика отпреди век. Затова на нас повече от всякога ни е нужна национална политика, а не "европейски" ценности без никакво съдържание.

35

Дуло

преди 9 години

Кучето е заровено в Лондонското сити и Белия дом с елементи арабско черно...

34

st

преди 9 години

Този как се е нагушил с рубли иххихихихииихиихихихихихи

33

Анонимен

преди 9 години

Германия е на светлинни години от алкохолизираната *** . Германеца дори да не работи ще получава помощи 10 пъти по големи от руската заплата.

32

ОБЕКТИВНО ПОГЛЕДНАТО

преди 9 години

Съгласен съм с всичко написано от този германец ,но той не споменава най -важното ,а именно че в Западна Европа повечето от хората ,даже и политиците им са напълно нормално мислещи и споделят всичко написано тук ,но главната причина за подобна политика е намесата на САЩ във вътрешните работи на европейските страни и положението им на васали!

31

Анонимен

преди 9 години

Путин е най-големия реформатор в историята на Русия ! За една година успя да върне държавата в каменната ера.

30

Анонимен

преди 9 години

Ае дайте да оставим руснаците сами да си решават кой ще ги управлява. Смешно е на фона на тази управляваща *** от 8 партий и турски министри която е в бг, да даваме на други акъл...

29

are_kulata

преди 9 години

Добър вечер, мустaкaти секретaрки нa БХК и КaпитaлРaзни непрaвителствени лaкей и тривиялни дизaйнери нa туркофилиятa и русофобиятaНе про-руските опълченци, a редовнaтa Укрaинскa Aрмия бобaрдирaше жилищни блокове, детски грaдини и изби сумaтa и цивилни християниТе сa с мaски и много приличaт нa Aл-Нусрa, a може би сaНе от Русия, a от Сaщ си признaхa че финaнсирaхa болшевишки метеж в КиевИ зaщо е лош Путин, зaщото клaти нa Ротшолдови нa зaднa?Слaвa нa нaродитеВивa Сидеров

28

до 28

преди 9 години

да не си бил с него , та знаеш или на по себе си караш

27

Анонимен

преди 9 години

Младите руснаци мразят Путин за разлика от старите червени парцали.

26

до 25

преди 9 години

Скоро бог ще слезе на земята , за да си прибере вересийте.

25

Анонимен

преди 9 години

Интересното е че като си говоря с руснаци и ми казват че мразят червените и Путин. Сами си правете извода колко го подкрепят.